Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Podziwiam Was dziewczyny,że mając malutkie dziecko decydujecie się na kolejne Ja nie dała bym rady.
Fajnie,że macie mężów przy sobie dziewczyny-zazdroszczę Ja swojego mam z doskoku :(Takie czasy mamy niestetyfabiola lubi tę wiadomość
-
Liste zmienie przy okazji jak dodam nowe dziewczyny. Weekend mam spokojny wiec wtedy sie za to wezme. Wie ktos moze jak zrobic pogrubiony tekst?
Dziewczynki z 'za malymi' fasolkami. Nie martwmy sie na zapas. Bedzie wszystko dobrze! Bable nadrobia!
Ja mam wizyte w piatek i coraz wiekszy stres ehAsiasia lubi tę wiadomość
-
pati85 wrote:Ja już jestem po Usg, pęcherzyk tylko 6 mm, mam iść za tydzień na kolejne Usg czy się rozwijaAsiasia wrote:No i bylam…serduszko nadal bije, ale maluch nie podrosl (w sumie sie dziwic nie trzeba po 2 dniach od ostatniego usg) ide ponownie 31.08 Lekarka powiedziala,ze jesli ma byc cos nie tak to albo malenstwo wygasnie samo albo bede jakies plamienia. Wedlug obliczen to 7tydz i 4dzien. Zalamana jestem Do tego cialko zolte sie podzielilo i czuje sie naprawde jak kosmita...
Maluszki może nadrobią. Trzeba być dobrej myśli :*
Asiasia, a co oznacza, że ciałko żółte się podzieliło? Gin coś tłumaczyła? -
Wiolcia1405 wrote:To nic innego jak poród SN po przebytych wcześniej CC. Mój synek we wrześniu kończy rok będzie 20 mscy różnicy między nimi . Jak dla mnie idealnie
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze małe fasolinki, jeszcze mają czas aby rosnąć, po malutku, trzeba być dobrej myśli.
Alicja aby pogrubić tekst robisz: b w nawiasie kwadratowym, dajesz swój tekst a potem znowu b w nawiasie kwadratowym z ukośnikiem o tak [/b]
na marginesie - ja do piątku do wizyty też fisia dostanę, nie mogę się już doczekać żeby wiedzieć co i jak i w jakim kierunku zmierzaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:12
-
Zależy gdzie w 1 szpitalu taj w 2 bez znaczenia . Ja od razu do gin ze chce vbac uśmiechnęła się i powiedziała ze będziemy dbać aby tak było
, ja musze poszukać prywatnej położnej i czytać materiały a jest ich dużo ale skoro mam nakaz leżenia wiec co innego mi zostaje ?
Dodam że moja teściowa urodziła po cc po 12 miechach mojego męża 30 lat temu -
Kochane ! Jestem po wizycie, widzialam i slyszalam serduszko. To jest takie ogromne przezycie az ciezko to opisac jestem szczesliwa i zaczynam wierzyc ze bede mama. Serduszko bije 130, termin 15.04 porodu, ale nie rozumie opisu rozmiaru moze ktos mi wyjasni CRL (hadlock) 0,57cm , GS (Hellman) 2,46cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:39
Lanusia93, Funky09, Endzis, Rotenkopf, zizi, wiecznie, ewcia21k, Anastazjaaa, Olina, fabiola lubią tę wiadomość
-
28latkaa wrote:CRL (hadlock) 0,57cm , GS (Hellman) 2,46cm
CRL to wielkość maluszka od główki do pupki a GS to wielkość pęcherzyka ciążowego
Gratuluję owocnej wizyty :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:52
-
28latkaa wrote:Kochane ! Jestem po wizycie, widzialam i slyszalam serduszko. To jest takie ogromne przezycie az ciezko to opisac jestem szczesliwa i zaczynam wierzyc ze bede mama. Serduszko bije 130, termin 15.04 porodu, ale nie rozumie opisu rozmiaru moze ktos mi wyjasni CRL (hadlock) 0,57cm , GS (Hellman) 2,46cm
Gratuluję, wiem co czujesz !
Moja wczorajsza wizyta była ze sporym opóźnieniem
Jagódka dobrze umiejscowiona, wczoraj był 6+0 wiek ciąży. Wielkość Jagódki 0,46mm. Lekarka powiedziała, że wszystko wygląda bardzo ładnie. Ja podobnie jak małazłośnica, widziałam bijące serduszko, ale Pani powiedziała, że nie ma potrzeby jeszcze go słuchać. 111 uderzeń na minutę
Wspaniałe uczucie, oboje z mężem byliśmy wniebowzięci!Lanusia93 lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyagulas wrote:Rotenkopf mogę wiedzieć na jak długo dostałaś l4 i czy jest to ciążowe? Ja w piątek za tydzień spotykam się z koleżanką z pracy (obecnie na macierzyńskim) i mam zamiar zapytać jakie zwyczaje panują u mnie w pracy.. Też słyszałam, że u niektórych są wymagane zaświadczenia od lekarza a u niektórych wystarczy powiedzieć.
Ja dostaje od wizyty do wizyty, ciążowe. Też potrzebuje zaświadczenie.
Wybacz, że dopiero teraz odpisuję ale przed wyjazdem z tym l4 tuliłam się z kibelkiem i jak tylko wróciliśmy to położyłam się spać