Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.Bardzo źle się czuję. Mdli mnie do tego stopnia,że odrzuciło mnie od picia i jedzenia,boje się że się odwodnienia.Wszystko mnie denerwuje,płacze i mam okropne schizy na temat mysz.Mieszkamy w drewnianym domu i widziałam mysz w pokoju masakra,ogromny strach,bałam się spać, iść sama do toalety. Jak usnelam to mi się myszy snily potem z wrzaskiem się obudzilam i trzeslam że stachu. Mam dosyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 15:26
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
wiecznie wrote:Maluszki może nadrobią. Trzeba być dobrej myśli :*
Asiasia, a co oznacza, że ciałko żółte się podzieliło? Gin coś tłumaczyła?
No wlasnie sama tego nie rozumiem. W pecherzyku sa dwa cialka zolte, jedno wieksze kolo mojego maluszka i jedno male cialko bez zarodka. Teraz pytanie czy wlasnie to nie powoduje ze zarodek powoli rosnie. Serduszko bije nadal, wiec znow ide do usg w Pon rano. Jezu jaki stres //
Asiasia
-
małazłośnica wrote:Cześć,
kiedy robicie pierwsze badania mocz, krew?
Bo zapomniałam zapytać lekarza czy jest jakiś optymalny termin na zrobienie ich, a kalendarz belly zaznacza mi badania po 8 tygodniu.
Jak Wy je robicie, kiedy? -
Badania zrobilam dzisiaj (mocz, krew, glukoza na czczo i na kile) a jestem w 7tyg+5dni, badania dostalam tydzen temu. W poniedziałek robię anty hiv, toxo i rozyczke.
Na szczęście jeszcze nie przywitalam sie z porcelanka;) a dzisiaj mam napad na słodkie -
małazłośnica wrote:Czyli co poczekać jeszcze?
Jak myślicie?
A właśnie, jak myślicie, badania na różyczkę miałam kiedyś robione i wszystko było ok. Myślicie że mam je powtarzać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 16:09
-
A u nas wizyta była w niedzielę i zobaczyłam dwa bijące serduszka u jednego bąbelek 133 uderzeń a drugi 123 termin gin wyznaczył na 21.04.2016 ale zapewne będzie wcześniej jak to w ciąży bliźniaczej
ilonia1984, Lanusia93, ewcia21k, Wiolcia1405, Rotenkopf, Malinkowe oczekiwanie, Anastazjaaa, Funky09, Larisa, jamniczakuchnia, monia_em, zizi, Endzis, fabiola lubią tę wiadomość
-
Ania24 wrote:A u nas wizyta była w niedzielę i zobaczyłam dwa bijące serduszka u jednego bąbelek 133 uderzeń a drugi 123 termin gin wyznaczył na 21.04.2016 ale zapewne będzie wcześniej jak to w ciąży bliźniaczej
Gratulacje!
Bliźniaki na kwietniówkachsylwia.z lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
małazłośnica wrote:Cześć,
kiedy robicie pierwsze badania mocz, krew?
Bo zapomniałam zapytać lekarza czy jest jakiś optymalny termin na zrobienie ich, a kalendarz belly zaznacza mi badania po 8 tygodniu.
Jak Wy je robicie, kiedy? -
małazłośnica wrote:Ja tez dzis miałam ochotę na slodkie:)
To może zrobię te badania w przyszłym tyg,
a na różyczkę robi sie w jakichś konkretnych sytuacjach?
Bo ja różyczki nie miałam ale nie dostalam na to akurat, a nie znam sie ba tym aż tak bardzo.. -
małazłośnica wrote:Ja tez dzis miałam ochotę na slodkie:)
To może zrobię te badania w przyszłym tyg,
a na różyczkę robi sie w jakichś konkretnych sytuacjach?
Bo ja różyczki nie miałam ale nie dostalam na to akurat, a nie znam sie ba tym aż tak bardzo..
Toxo i różyczke sama uznalam ze zrobię, przy anty hiv dał mi "?" uznałam ze tez zrobię bo jest zalecane -
Fabiola u mnie będzie 20 miesięcy różnicy i ja mam plan kupić podwójny wózek tak,abym mogła chodzić na spacery a nie pod domem. Teraz mieszkamy w Polsce w bloku ale w lipcu przenosimy się do Anglii. Wymarzylam sobie baby jogger city select,ale jest tak drogi,ze nie wiem czy będzie to możliwe. Dawaj znać jak coś wymyslisz:)
Gratuluję wszystkich wizyt! Ja umówiony jestem na Usg 11 września. ..
fabiola lubi tę wiadomość
-
Asia nie ma sie co martwic a tymbardziej stresowac, wiem latwo tak mówic, ale ginekolodzy to tak czesto mówia strasznie, żeby poźniej gdyby coś nie było,że czegos nie powiedzieli, albo coś wiec czasami trzeba to traktować z przymrużeniem oka. Trzeba byc dobej mysli i sie nie stresowac, zeby fasole ni szkodzić :*
ja dzis byłqm sie zapisać do gina mam wizyte 16 wrzesnia;-)
ost wgl troche sie martwiłam, bo etraz mam dostac teoretycznie okres i mnie boli jakby na niego brzuchol i czasem sie az boje, ze dostane!!! (((Asiasia lubi tę wiadomość