Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Larisa wrote:Fabiola u mnie będzie 20 miesięcy różnicy i ja mam plan kupić podwójny wózek tak,abym mogła chodzić na spacery a nie pod domem. Teraz mieszkamy w Polsce w bloku ale w lipcu przenosimy się do Anglii. Wymarzylam sobie baby jogger city select,ale jest tak drogi,ze nie wiem czy będzie to możliwe. Dawaj znać jak coś wymyslisz:)
Gratuluję wszystkich wizyt! Ja umówiony jestem na Usg 11 września. ..Anastazjaaa, Larisa lubią tę wiadomość
-
Hej Kwietniówki dziwnie się czuję po tej wizycie u Gina.Niby wszystko ok praktycznie po badaniu potwierdził jednak z drugiej strony cięzko mi uwierzyc gdyż to USG nic nie wykazało I miotaja mna takie dziwne uczucia,czuję sie rozdrażniona no i mdli mnie lekko i już sama niewiem czemu to przypisywac tak wczesniesylwia.z
-
Dziewczyny z nudów wpadłam na pomysł takiej fotki dziś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa7cc6da2f83.jpgAnia24, Malinkowe oczekiwanie, Olina, Anastazjaaa, jamniczakuchnia, Larisa, monia_em, Rotenkopf, ilonia1984, zizi, fabdorota, mappi, Ameiva, Lanusia93, fabiola, Catelyn, Asiasia lubią tę wiadomość
-
sylwia.z wrote:Hej Kwietniówki dziwnie się czuję po tej wizycie u Gina.Niby wszystko ok praktycznie po badaniu potwierdził jednak z drugiej strony cięzko mi uwierzyc gdyż to USG nic nie wykazało I miotaja mna takie dziwne uczucia,czuję sie rozdrażniona no i mdli mnie lekko i już sama niewiem czemu to przypisywac tak wczesnie
-
sylwia.z wrote:Hej Kwietniówki dziwnie się czuję po tej wizycie u Gina.Niby wszystko ok praktycznie po badaniu potwierdził jednak z drugiej strony cięzko mi uwierzyc gdyż to USG nic nie wykazało I miotaja mna takie dziwne uczucia,czuję sie rozdrażniona no i mdli mnie lekko i już sama niewiem czemu to przypisywac tak wczesnie
-
ewcia21k wrote:To może idź do innego gina z lepszym sprzętem.sylwia.z
-
Ania24 gratuluję bliźniaków
Asiaasia, ciałko żółte jest w jajniku może chodzi o pęcherzyk żółtkowy? Pewnie się wchłonie ten niepotrzebny. A serducho w jakim tempie bije?
A różyczkę warto zrobić nawet jak się było szczepionym przed zajściem w ciążę żeby sprawdzić czy poziom przeciwciał jest odpowiednio wysoki.
Ja badania właśnie robię. Lekarz mnie skierował do szpitala. Na bóle podbrzusza dostaję magnez. Zwiększyli mi też dawkę luteiny do 3x2tabl.Asiasia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ja też
A tak na marginesie z ciążowych glupawek które mnie dopadaja, nie lubię kichac w ciąży, mam wrażenie że za bardzo ciągnie brzuch takie kichanie i choć wiem że to głupie to i tak nie lubię teraz tegorobic paranoja
Heh... mam podobnie, kichanie czy pokasływanie powoduje u mnie automatyczne łapanie rękoma za brzuch i robienie wielkich oczy z przerażenia. Zobaczycie będziemy rozem chodziły na jakąś terapię bo zafiksujemy wszystkie na maxa niedługoAnastazjaaa, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
baba wrote:Pierwsza ciąża u minie też prawie bezobjawowo. Bez wymiotów, mdłości chyba coś po 8 tyg ale po godz 17 tak do 14 tyg ciąży. Zgaga była w 3 trymestrze (mała urodziła się z włoskami, teraz ma blond włoski). Ciążę miałam zakończoną cc bo była ułożona miednicowo. Teraz boję się drugiego cc, bo poprzednie kiepsko przeszłam, ledwo chodziłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:13
-
małazłośnica wrote:Cześć,
kiedy robicie pierwsze badania mocz, krew?
Bo zapomniałam zapytać lekarza czy jest jakiś optymalny termin na zrobienie ich, a kalendarz belly zaznacza mi badania po 8 tygodniu.
Jak Wy je robicie, kiedy? -
Larisa wrote:Fabiola u mnie będzie 20 miesięcy różnicy i ja mam plan kupić podwójny wózek tak,abym mogła chodzić na spacery a nie pod domem. Teraz mieszkamy w Polsce w bloku ale w lipcu przenosimy się do Anglii. Wymarzylam sobie baby jogger city select,ale jest tak drogi,ze nie wiem czy będzie to możliwe. Dawaj znać jak coś wymyslisz:)
Gratuluję wszystkich wizyt! Ja umówiony jestem na Usg 11 września. ..Larisa lubi tę wiadomość