Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez postanowiłam robić sobie zdjęcia hmm raz na dwa tyg albo raz w miesiącu i na pewno pokaże tutaj filmik fajny pomysł ale nie jestem taka zdolna hehe
mój brzuchol tez sie powiększył ale nie wiem czy to wzdęcia czy skutek mojego łakomstwa za 24 dni jest mój ślub i mam nadzieje ze wcisnę sie w sukienkę heheLanusia93, jamniczakuchnia, dichlieb lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Co powiecie na małą wymianę zdjęć Naszych brzuszków? )
Jestem za! Mogłybyśmy co miesiąc wstawiać zdjęcie, wtedy byłoby porównanie Ja mam 3 aplikacje ciążowe w telefonie i robię fotki co tydzieńAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Lanusia93 wrote:Jestem za! Mogłybyśmy co miesiąc wstawiać zdjęcie, wtedy byłoby porównanie Ja mam 3 aplikacje ciążowe w telefonie i robię fotki co tydzień
Anastazjaaa, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny28latkaa wrote:ja tez postanowiłam robić sobie zdjęcia hmm raz na dwa tyg albo raz w miesiącu i na pewno pokaże tutaj filmik fajny pomysł ale nie jestem taka zdolna hehe
mój brzuchol tez sie powiększył ale nie wiem czy to wzdęcia czy skutek mojego łakomstwa za 24 dni jest mój ślub i mam nadzieje ze wcisnę sie w sukienkę hehe
Oooo to masz ślub tydzień po mnie Ostatnio mierzyłam moją kieckę i jest ok, ale w razie czego ostatnią przymiarkę mam tydzień przed ślubem, a odbiór dzień przed ślubem. -
Anastazjaaa wrote:Jak nazywają się te aplikacje?
Moja ciąża
BabyBump Pro
My Pregnancy Today
I genialna Pregnancy+ , ale ją mam na tablecie, bo dużo miejsca zajmuje.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Co powiecie na małą wymianę zdjęć Naszych brzuszków? )
Mój ZarazMąż robi mi fotki co tydzień w środę jak wracam z pracy. W ubraniu i z różnymi akcesoriami - np. z pierwszym zdjęciem usg, z prezentem urodzinowym, z żurawiną jak miałam zapalenie pęcherza, z sucharkami i arbuzem jak miałam mdłości...
W tę środę chyba będzie fota z batonikamiewcia21k, monia_em lubią tę wiadomość
-
Ja juz po lekarzu. Laze po centrum i czekam na rodzicow wyniki kolo piatku wiec jeszcze dluuuuugo. Zjadlam kawalek pizzy bo myslalam, ze umre z glodu. Teraz mam cala torbe ciastek i czekoladek zjadlam 2 mietowki i mnie muli. Tak to jest ze mna. Maz nakupuje, zjem 2 i mam juz dosc haha!
Co do brzuszka to ja gruba jestem, ale na dole mi wybilo. Widac juz troche. -
jamniczakuchnia wrote:Oooo to masz ślub tydzień po mnie Ostatnio mierzyłam moją kieckę i jest ok, ale w razie czego ostatnią przymiarkę mam tydzień przed ślubem, a odbiór dzień przed ślubem.
hehe to nieźle ))))
tez chciałam 12 września ale wyszło jak wyszło
sukienkę kupiłaś czy wypożyczasz ?
szykują się nam zmiany, zmiany -
nick nieaktualny28latkaa wrote:hehe to nieźle ))))
tez chciałam 12 września ale wyszło jak wyszło
sukienkę kupiłaś czy wypożyczasz ?
szykują się nam zmiany, zmiany
My rezerwowaliśmy ten termin ponad rok temu, więc się udało Ale myślałam wcześniej o 19 września właśnie, tylko że nasz DJ miał zajęte.
Suknię będę miała nową, dostałam od Taty A Ty?
Oj tak, dużo zmian, ale to super -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Jamniczka super pomysl! Ja kupilam dzis palmers na rozstepy. I tak mam ich multum, ale zeby brzuszek ladniej rosl haha
Ja póki co używam balsamu Babydream z Rossmanna i oliwki Hipp dla niemowląt, fajnie nawilżają. Ale jak mi się skończą to kupię albo Palmersa właśnie albo Hipp balsam dla kobiet w ciąży. -
Straciatellaa wrote:Ja juz nie mam siły. Co zjem bo się zmusze to wymiotuje. Tylko jabłko dziś we mnie zostało. to chyba nie jest normalne, od dwóch dni zjeść tylko owoc. Jestem zmarnowana, a córka tylko się pyta czy znów wymiowalam.
-
jamniczakuchnia wrote:Mój ZarazMąż robi mi fotki co tydzień w środę jak wracam z pracy. W ubraniu i z różnymi akcesoriami - np. z pierwszym zdjęciem usg, z prezentem urodzinowym, z żurawiną jak miałam zapalenie pęcherza, z sucharkami i arbuzem jak miałam mdłości...
W tę środę chyba będzie fota z batonikamijamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Ja używam zwykłej oliwki z nivea baby i w tamtej ciąży też i żadnych rozstępów nie mam
Te oliwki z Nivea i Johnsona (i inne też) mają na pierwszym miejscu w składzie parafinę. Nie lubię tego składnika i dlatego stawiam na Babydream lub Hipp (albo oliwki innych firm, które po prostu nie mają Paraffinum Liquidum na pierwszym miejscu w składzie)