Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Luteina jest hormonem utrzymujacym ciaze,czasem cialko zolte nie domaga,kobieta ma plamienia,bole brzucha,skurcze macicy ktore moga prowadzic do poronienia,kobiety pp prawie zawsze dostaja przy kolejnej ciazy profilaktycznie,niektorzy lekarze daja lutke jak boli brzuch w razie czego,mnie poprzednia ciaze bolal czesto brzuch i mocno,ale ywazalam,ze to normalne...i niestety,tym razem wole sie zabezpieczyc,bo znowu zaczyna bolec,ale jesli kobieta dobrze sie czuje,bole sa o lekki nasileniu,noe plami to nie ma potrzeby tego brac,bo mimo.wszystko,ze to niby czysty hormon,to jest chamia i ma skutki uboczne;)Straciatellaa wrote:Dziewczyny a jak to jest z luteina? Bo mi gin nic nie mówiła ze mam brać. Od czego to zależy? To tak profilaktycznie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:21
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Szczerze, ja nie mialam w ogóle robionego beta i jakoś żyje. Jak byłam u swojego lekarza (od wszystkiego, dosłownie) powiedziałam że jestem w ciąży, zmierzyła mi ciśniene pogratulowała poztytwnego testu i mamy sie zobaczyć po 12 tc ^^ może mają troche średniownieczne poglądy i metody ale zdrowe dziecko donosiłam bez dodatkowy wizyt, poza jedną bo bardzo chciałam usg 3d
ilonia1984 lubi tę wiadomość

Alstroemeria

, ciężko mi uwierzyć, że rok temu leżałam w bólach na porodówce, a dzić już jest całkiem fany chłopczyk, za szybko ten czas leci