Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam córkę skończyła 5 lat w maju.I ma na imię Maja
Nie wiedziała o dzidzi.
Zdążyliśmy powiedzieć dziadkom i paru przyjaciołom w 11 tyg i w tym samym tyg poroniłam.
Tym razem mam przeczucie że będzie dobrze - wtedy nie miałam od początku prawie...
Mam ochotę córce powiedzieć już, ale logika mi zabrania. Zobaczymy co wygra serce czy rozum hahahah
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ja mam termin na przełomie marca i kwietnia, ale chyba się do Was zapiszę
to będzie 01.04.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 12:18
-
a jak to zrobić żeby mieć w stopce taki suwak z datą ciąży ? nie mogę tego obczaić
-
Kindzior, masz dwa wyjścia albo udostępniasz z belly albo szukasz suwaczków ciążowych w google.
My nie mówimy między innymi dlatego, że mieszkamy za granicą a dla mnie to nie jest informacja, którą się przekazuje przez telefon. -
To mnie tam wklep termin na 7 kewietnia DZiewwczyny ale jestem zrabana caly dzien na nogach,moja cora juz wie,znalazla test do tego slyszala jak z siostra rozmawialam o lekarzu i powiedziala,slyszalam,ze test robilas...hehe ja ze tak a ona,ze tym razem bedzie dobrze lekarz zbadal,znalazl nadrzerke mala,sluz go zalal,ze nie mogl cytologi pobrac hehe ale za wczesniej na to zeby cos zobaczyc,kazal przyjsc za 10 dni,luteine mam brac 2 tabletki dwa razy dzienie...no wiec teraz tylko czekac,chciala bym juz zobaczyc serduszko byla bym spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 14:26
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016