Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!!!
No do mnie to nie dociera póki co, ani trochę!
Po wielu miesiącach starań udało się zajść w ciążę ale niestety poroniłam 20 maja w 11 tygodniu.
Udało się zafasolkować w 1 cyklu po poronieniu.
Test wszyedł 10dni po.
Nie mam żadnych objawów, może trochę bardziej zapachy czuję, ale nic po za tym.
Termin z belly mam na 4 kwietnia
ilonia1984, panipasztetowa lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
No i jest Justys ja narazie nic nie planuje,nie mysle co przemebluje,jak bedzie wygladal pokoj,jak skoncze 1 trymest i wszystko bedzie dobrze wtedy zaczne dzialac,myslec nad imieniem itd,ostatnio obmyslilam wszystko i dzidzia odeszla...tak samo z rozpowidaniem wszystkim,tym razem poczekam z tym przynajmiej do 10 tygodnia postanowione:) taka trauma poprostu ;)co do paznokci malowalam cala Ciaze,core mam zdrowa jak rybke,nawwt na porodowke pojechalam w pomalowanych,ale ochrzan dostalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 23:22
monia_em, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monia_em, wyluzuj wszystko jest w porządku, odczekaj spokojnie na wizyte, dobrze się odżywiaj, dużo śpij i myśl pozytywnie, stres nie jest dobry dla dziciątka, tak samo odczuwa jak i ty na pocieszenie dodam że ja mam wizyte dopiero we wrześniu ^^ teraz jeszcze będę do Polski lecieć to może odwiedze swoją ginekolog żeby umówić sie na listopad, bo te osiołki nawet mi nie powiedzą płci, chyba że da rady zobaczyć własnie po tym 12 tc.
-
Monia ale bedziemy w tym samym okresie
Justine w koncu! ja mam na 2 kwietnia.
Ilonia ja wychodze z zalozenia, ze co ma byc to bedzie. Siostrzencowi nie mowie bo jestesmy bardzo zzyci i nie chce mu macic w glowie.
Ja do Polski mam leciec w pazdzierniku. To juz bedzie prawie polowa! zalecenie Pani Doktor mojej.Justine M lubi tę wiadomość
-
monia_em wrote:Ilonia ile lat ma Młoda?
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej, jak się nie możecie doczekać wizyty to zawsze możecie pójść bez kolejki. Ja tak byłam dwa razy. Podeszłam poprostu do rejestracji powiedziałam, że jestem w ciąży i nie mogę czekać na termin 3 tygodnie, babka mi kazała podejść do lekarza i zapytać czy mnie przyjmie, no i w ten sposób byłam u dwóch lekarzy, oboje mnie przyjeli od razu bez problemu, zrobili też od razu USG.
-
Straciatella, szczerze powiedziawszy to ja pierwsze słyszę, żeby nie można było paznokci w ciąży malować.
Alicja, ja też już sobie w głowie układam jak umebluję kącik dziecka
Monia, jesli to ma Cię uspokoić to ja bym poszła na betę ale np za tydzień. Wtedy obaczysz czy dobrze przyrosła przez ten czas. Jeśli zrobisz dziś to dalej będziesz się stresować 3 tyg.
Justine, Gratulacje Witaj!
Heh, brak objawów poza kłuciem w brzuchu. Zwariuję do wtorkuJustine M lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Beta niestety nie pozostawiła złudzeń, wczoraj wieczorem pryszel też @. Ale cóż, mam nadzieję że dolaczę do grona majówek albo mamuś czerwcowych więc z forum nie znikam życzę Wam samych szczęśliwych chwil, zero smutków i zdrowych i pięknych dzieciaczków trzymajcie się ciepło! :*
-
Ja mam zakaz . Ciezko to znosze. Jeszcze 2tyg i zobacze mojego Okruszka
Krecilam sie dzis w nocy strasznie!
Karolinko bardzo mi przykro uda sie szybciej niz myslisz zobaczysz ;* tule Cie mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:20
-
monia_em wrote:Dzień dobry
Ilona, to juz duza córa. Wie juz o fasolce?
Widze ze jestesmy prawie rowiesnicamiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:21
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016