Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym poszła chyba w poniedziałek. Betę sprawdza się z tego co wiem co 48h więc jutro byłoby trochę za wcześnie a Ty i tak masz ładny wynik
Przypomnij kiedy masz wizytę u lekarza?
A propos senności to ja dziś spałam 2h popołudniu -
ojeju dziewczyny nie wierze!! niektóre macie już tyle powybierane a ja pierwsze co, to zastanawiam się nad imionami bo nie mam co do tego zielonego pojęcia!!
mam dziwne przeczucie, że to będzie chłopiec, Wy też coś takiego macie?
(mam wielki problem z męskimi imionami)
co do rocznic to ja ze swoim miałam swoją miesiąc przed OM hehe.. już leci nam 10 rok
a jestem 92 hi hi
korciło mnie żeby powtórzyć bete 2 dni po, ale wg ginekolog nie ma potrzeby... to już odpuściłam
a z tą tabelką bardzo fajny pomysł
+
ps apropo nadwrażliwości...u nas w domu remont, a ja co chwila wariuje, że opary farby a to inne specyfiki :p
najgorsze jak rodzina nie wie o ciąży i proszą o pomoc w noszeniu mebli GRRR, wykręcam się jak mogę
i jeszcze wszędzie te papierochy......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 19:34
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry,sama nie wierze,ze sie tu zanlazlam,cykl byl spisany juz na straty po 2 testach zrobionych poddalam sie juz i czekalam na @,ale temperatura zaczela wczoraj rosnac,takiej jeszcze nie mialam..,dzis wstalam tempka tez wysoka...wiec za namowa dziewczynek z mojego najcudowniejszego forum machlam test popoludniu i odrazu pojawila sie 2 kreseczka Jestem przeszczesliwa,5 maja stracilam swoje dzieciatko,bylo lyzeczkowanie i z qwielka nadzieja czekalam na jego powrot,modlilam si. za pare dni mam urodzinki...i o to prezet To tak krutko o mnie,pare dziewczynek zna mnie z forum na ovu,a na reszte dziewczym marzacych i starajacych sie czekam tu i trzymam kciuki a zwlaszcza na te z lipcoweczek i sierpnioweczek ktore daly mi tak wielkiego kopa i tak wielkie wsparcie jak nikt inny:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 19:57
Justine M, kf lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Cześć, chcialabym do Was dołączyć
moj termin 2.04 niestety/ stety jestem mamą z zagranicy (Irlandia) to będzie moja druga pociecha, piersza kończy roczek 1.08
Pierwszą wizyte u GP mam juz za sobą, troche mają tu inne podejście co do przebiegu, bo kolejną wizyte, w tym skan i badanie krwi/moczu jest dopiero w 12 tc.
W sumie teraz lepiej sie czuje, niż jak byłam z synem w ciąży, śpiaca nie jestem, a przynajmniej nie moge być, nie mam zgagi tak jak ostatnio i mam nadzieje że ominie mnie opuchięce nóg
Pozdrawiam ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:01
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Iloncia moja opowiadaj jak chlop zareagowal! ;*
Kf wow! Gratuluje stazu. Ja tez 92 i w kwietniu stuknelo nam 6 latJustine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016