Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zagniezdzenie czulam bardzo dokladnie w zeszly poniedzialek. 9dpo. Mdlalam prawie, czulam, ze ledwo zyje do tego brazowy 'kisiel'. Z mojej strony to byl placz ze przeciez jeszcze nie czas na plamienia przed okresem. A nasza niespodzianka ma 18 dni i mam nadzieje, ze ladnie sie trzyma mamusi
-
Wow! To mam obiektywna opinie! Super! czyli moge smialo brac? Cena ogromna, ale wozio jest taki duzy i piekny ze szok tym bardziej ze w Polsce 30km ode mnie jest fabryka, wiec moze uda mi sie zalatwic cos taniej.
Ja sapcerowke chce Quinny Zapp Xtra 2. Glownie zalezy mi na stelazu co bym fotelik do ch mogla wpiac -
Widzę, że mamy tu też ekspertki
Mi bardzo podoba się, ze względu na funkcjonalność wózek bugaboo (marzeniem bugaboo donkey ) ale ze względu na cenę biorę też pod uwagę ABC design viper 4s ten mi się z kolei wizualnie bardzo podoba. Zwłaszcza ten szary ze skórzaną rączką.
Z pokoikiem nie poszaleję bo wynajmujemy mieszkanie i musimy urządzić kącik u nas w sypialni. No ale mam nadzieję, że mi mąż trochę pozwoli się zrealizować w tym temacie
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wszystkim serdecznie gratuluję! Rośnijcie zdrowo, nie martwcie się na zapas i trzymajcie kciuki za wszystkie które wciaż czekają . Piękny czas przed Wami, cieszcie się ciążą, szczególnie jak jest pierwsza, bo ten czas juz się nie powtórzy
-
Candela Bugaboo jednak wole iCandy.
My mamy osobny pokoj dla malucha tylko jest bardzo duzy moze z mezem wynegocjuje jakos, zeby mniejszy zajac.
Ja jestem 92
Martwie sie, bo w ogole tej ciazy nie czuje niech juz bedzie 14!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:54
-
karolina, kciuki za betę
U Ciebie to się rocznika domyślałam
Alicja, akurat duży pokój maluchowi się przyda do ganiania i składowania miliona zabawek przyniesionych od gości
Aczkolwiek powiem wam przy okazji, że ja lubię minimalizm. Jakbym dostała milion pierdół to by mnie to wkurzało.
A w ciąży to się też zupełnie nie czuję miejmy nadzieję, że po prostu mam szczęście.
a ty byłaś już na jakiejś wizycie czy 14 sierpnia to będzie Twoja pierwsza?
Ja jestem 87' -
Bylam, ale bez usg. Ja mieszkam w UK a tu troche chore podejscie maja. Dzieki Bogu jest prywatna klinika i wlasnie sie umowilam. Napisalam ze chce uslyszec serduszko i same zaproponowaly date wiec wczesniej nie ma co sie stresowac.
Co do pokoju moze i masz racje ale to znaczy ze ja dostaje wieksze mozliwosci zagracenia pokoju :p -
Ja szukalam kliniki zeby bHCG zbadac. 50f wiec kupa kasy! Naszczescie klinike prowadza angielki a nie zdziercy polacy i jest tylko pol godzinki drogi od nas 14 na 18 idziemy dopoki nie znajda serduszka maz poczeka na zewnatrz. Za bardzo bedzie przezywal.