Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monia, dla mnie 2 lata różnicy między dziećmi to marzenie
I żeby nie było, wiele lat byłam nianią i zajmowałam się nawet 3 dzieci w takim wieku po 8-10h dziennie, więc wiem z czym to się je
Grunt do odpowiednia organizacja! A dzieci będą miały świetnego kompana do zabawy.
Magcollect, czy ty masz kota brytyjskiego?!!
To nasze kolejne marzenie Właśnie mieliśmy jechać oglądać kociaka kiedy dowiedziałam się o ciąży..
Czy wy wszystkie już macie dziecko?
Heh, czuję się tu starą pierworódką
Mój nastrój dziś całkiem niezły. Jakoś tak z pozytywnym nastawieniem czekam na wizytę. I zaczynam się przyzwyczajać do myśli o maleństwie w naszym domu
-
candela tak mamy brtyjczyka:) jest już trzy lata z nami! ah nawet nie wiem kiedy to minęło.
i ja też będę miała pierwsze dziecko -
86, według planów miałam zostać mamą przed 30tką, ale jak to z planami było trochę się przesunęły (19 miesięcy starań)
brytyjczyk niebieski. Czekoladowy też piękny. Choć jakbym miała mieć drugiego to zdecydowałabym się na rudzielca -
Ja jestem 87 i zawsze miałam w planach dwoje dzieci przed 30tką no ale plany swoje życie swoje...Jeśli dobrze pójdzie urodzę moje pierwsze dziecko chwilę przed 29 urodzinami
Oboje z mężem mamy urodziny w kwietniu, ciekawe czy młode się wpasuje
Jeśli ten kot na zdjęciu to Twój to uważam, że jest grafitowy a nie niebieski
-
Straciatellaa, a w którym ty dokładnie tygodniu jesteś?
Dobrze, że mogła wziąć zwolnienie. Trzeba korzystać jak jest okazja. A w którym ty dokładnie tygodniu jesteś?
Mi się zaczął 6 a o mdłościach ani widu ani słychu. Tak jak jeszcze w poprzednie dni sutki miałam wrażliwe to dziś nic Nawet ból brzucha mi przechodzi i zaczynam się martwić -
candela wrote:Straciatellaa, a w którym ty dokładnie tygodniu jesteś?
Dobrze, że mogła wziąć zwolnienie. Trzeba korzystać jak jest okazja. A w którym ty dokładnie tygodniu jesteś?
Mi się zaczął 6 a o mdłościach ani widu ani słychu. Tak jak jeszcze w poprzednie dni sutki miałam wrażliwe to dziś nic Nawet ból brzucha mi przechodzi i zaczynam się martwić
Widze ze tez schizujesz :p ja mam 6t1d i mdlosci po jedzeniu. Moze ich nie bedziemy mialy? Ja jak zgniote cyca to jest delikatmy bol. Jeszcze tylko 12 dni i uslysze serducho ktore mnie uspokoi -
Candela ja jestem z 14tego
Jak chcesz to kupie Ci Nospe i wysle.
Ja nie mialam w ciąży z Antkiem mdlosci. Właściwie oprocz sennosci nic nie mialam. Teraz z kolei mam tylko bole glowy, ale ze mam je permanentnie, to tez nie zwalam tego na ciaze. Także nie schizujcie, bo jedna kobieta będzie mega zle sie czula, a inna moze byc szczesciara i przejsc bez problemu