Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:No jasne,ze mozesz kochana termin masz taki jak ja a masz coreczke czy synka ?
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Dziewczyny czytalam o fotelikach! Najbezpieczniejszy to Recaro Privia. Ja bylam nastawiona na Maxi Cosi, bo wchodzi na wiekszosc wuzkow, ale ten Recaro podobno ma te same adaptery co Maxi Cosi! Super rozwiazanie
A i dziewczyny majace starsze dzieci, spojrzcie na testy fotelikow z ochrona tulowia podczas dachowania. TRAGEDIA!!
-
Ameiva zobacz ten Privia wchodzi na wozki jak Maxi Cosi no i najbezpieczniejszy wedlug testow 2015
Monia odganiam mysli zle! co do Tario tez o tym myslalam, ale nisko w rankingu jest.
Dla starszego chyba tez postawie na Recaro. A co do ochrony tulowia one by byly genialne gdyby mialy jeszcze pasy. -
Słyszałam, że nie powinno sie za szybko kupowac rzeczy dla Maluszka. Przesad, ale w przypadku moich dwoch znajomych niesety sie sprawdzilo. Ja w ciazy z Tosiem dopiero w 8 miesiacu kupowalam
U nas ten Tario sie sprawdził, lacznie z wojazami zagranice wiec pewnie i drugi maluch w nim obskoczy. W ogole bardzo polecam TeutonieAlicja92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monia_em wrote:Słyszałam, że nie powinno sie za szybko kupowac rzeczy dla Maluszka. Przesad, ale w przypadku moich dwoch znajomych niesety sie sprawdzilo. Ja w ciazy z Tosiem dopiero w 8 miesiacu kupowalam
U nas ten Tario sie sprawdził, lacznie z wojazami zagranice wiec pewnie i drugi maluch w nim obskoczy. W ogole bardzo polecam Teutonie
Zgadzam się i tez kupowałam w 7-8 mmiesiącu.
Kamka mnie trochę kręciło, na @ tez tak zawsze miałam. -
Straciatellaa wrote:Zgadzam się i tez kupowałam w 7-8 mmiesiącu.
Kamka mnie trochę kręciło, na @ tez tak zawsze miałam.
Przesad nie przesad zawsze moze stac sie najgorsze na samym koncu. I co wtedy? Moje znajome od pozytywnego testu kupowaly i sa szczesliwymi mamami. Nie dajmy sie zwariowac. Przeciez nic nie kupuje a wozek np i tak trzeba kupic wczesniej.Ameiva lubi tę wiadomość
-
monia_em wrote:Słyszałam, że nie powinno sie za szybko kupowac rzeczy dla Maluszka. Przesad, ale w przypadku moich dwoch znajomych niesety sie sprawdzilo. Ja w ciazy z Tosiem dopiero w 8 miesiacu kupowalam
U nas ten Tario sie sprawdził, lacznie z wojazami zagranice wiec pewnie i drugi maluch w nim obskoczy. W ogole bardzo polecam Teutonie
No mi Tario bardzo sie podoba! Tylko ja ide wedlug crash test jednak.
Co do Teutoni rozwiewasz moje wszelkie watpliwosci a gondole jaka macie?monia_em lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Przesad nie przesad zawsze moze stac sie najgorsze na samym koncu. I co wtedy? Moje znajome od pozytywnego testu kupowaly i sa szczesliwymi mamami. Nie dajmy sie zwariowac. Przeciez nic nie kupuje a wozek np i tak trzeba kupic wczesniej.
Dlaczego wcześniej wózek?
-
Alicja92 wrote:No mi Tario bardzo sie podoba! Tylko ja ide wedlug crash test jednak.
Co do Teutoni rozwiewasz moje wszelkie watpliwosci a gondole jaka macie?
Tez Teutoni. Caly komplet - gondola, spacerowka, fotelik Tario, moskitiera, mufka itp. Generalnie full zestaw
Alicja spoko, kazdy kupuje i robi jak uwaza. Moim zdaniem tylko na spokojnie - jeszcze zadna nie ma full potwierdzonej ciazy, a juz idzie rozkminka wozkow itp.
-
Alicja92 wrote:Ameiva zobacz ten Privia wchodzi na wozki jak Maxi Cosi no i najbezpieczniejszy wedlug testow 2015
Monia odganiam mysli zle! co do Tario tez o tym myslalam, ale nisko w rankingu jest.
Dla starszego chyba tez postawie na Recaro. A co do ochrony tulowia one by byly genialne gdyby mialy jeszcze pasy.
my dla drugiej dzidzi bedziemy miec fotelik po straszaku wiec nic nie zmieniamy zostaje stary dobry maxi cosi -
nick nieaktualnyBardzo Wam dziękuję za odpowiedź. Mam juz syna i dwie córy. Szczerze powiem ze juz prawie zapomnialam jam jest. Ale mam mdlosci okrutne po każdym jedzeniu,lepiej mi na głodnego. Plus wlasnie uczucie jakbym miala dostać biegunki plus delikatne bole miesiączkowe. Okropne uderzenia goraca. Ale nie mam kompletnie bolu piersi.
wszystko sie na dniach wyjaśni. Jeszcze raz dziekuje za odpowiedzi
zycze spokojnych ciąż dziewczyny;*Justine M lubi tę wiadomość
-
Kamka ja sie mocniej zorientowalam, ze cos jest na rzeczy po uderzeniach goraca wlasnie Pamietam, ze w poprzedniej ciazy nawet w zime bylo mi bardzo ale to bardzo goraco (normalnie jestem straszny zmarzluch, wiec jak teraz mojemu M.bylo zimno, a mi gorąco, to juz praktycznie wiedziałam )
Powodzenia!kamka9319, Justine M lubią tę wiadomość