Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia dziękuje za odpowiedź
poczekam nie nakręcam sie, bo w sumie to dopiero 2cykl starań. Także dajemy sobie rok taki na luzie. Mam problem z malymi pecherzykami a nie chce byc znowu stymolulowana bo znowu moze byc ciaza mnoga. A juz mam bliźniaczki -
Ja nie wierze w przesady, jak ma sie cos stac to i tak sie tego nie uniknie. Strate ciazy i tak bym przezywala czy to mialabym juz skompletowana wyprawke czy tez nie. Ja piersze skarpetusie kupilam jak sie tylko dowiedzialam o ciazy, nie moglam sie powstrzymac wzdychalam do nich przez cala ciaze reszte zakupów rozlozylismy w czasie zeby nie zrujnowac sie w jednym miesiacu. Do tego rodzilam we wrzesniu wiec gdybym miala czekac do 8 miesiaca kiedy byly najwieksze upaly chyba bym padla latajac jeszcze po sklepach. Teraz przy drugim dziecku nie mam juz co szalec bo wszystko mam po synku, chyba ze to bedzie dziewczynka wiec troche ciuchowo poszaleje
-
nick nieaktualnyU mnie sa dreszcze i strasznie mi zimno. Jem jak opętana, bolą mnie piersi i swędzą sutki, piersi mi już trochę nabrzmiały (to akurat opinia męża) no i mdłości o różnych porach dnia, czasami po jedzeniu, nawet czasami w trakcie )
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:U mnie sa dreszcze i strasznie mi zimno. Jem jak opętana, bolą mnie piersi i swędzą sutki, piersi mi już trochę nabrzmiały (to akurat opinia męża) no i mdłości o różnych porach dnia, czasami po jedzeniu, nawet czasami w trakcie )
czyli objawy pełną paraJustine M, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia ja pierwsze mam z wpadki. Także nie ukrywam nie bylam jakoś mega szczęśliwa. Ale jak poczulam pierwsze ruchy to wiedzialam ze nigdy nikogo nie będę w stanie pokochać jak tego szkraba jak sie okazali mylilam sie bo bliźniaczki kocham tak samo
od kiedy Wam sie pierwsze objawy pojawiły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:14
-
Alicja92 wrote:Monia a gondole macie ta sztywna? One naprawde az takie dlugie?
Ameiva dokladnie! A niestety cos stac sie zawsze moze.
INFORMACJA!!
Nowe dziewczyny prosze Was o podanie wstepnych terminow dodam Was do listy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry nowe mamusie,fajnie,ze nas coraz wiecej,odrazu zescie 2 strony naskrobaly ja to sie czuje jak bym odypiac musiala jakas porzadna impreze,wczoraj nawet popoludniu usnelam przed tv,potem o 9 spac poszlam a dzis o 5 pobudka na siku i juz pospaniu ;)szykuje sie psychicznie teraz na kucie,bo na to bete jade,jak ja nie nawidze igiel ogolnie zalewa mnie wodnisty sluz i lece zagladac czy to aby nie jakis okres,ale paranoja :)o kochane ida upaly,uwazajcie na siebie i brzusie,bedzie nam ciezko przetrwac,po 40 stopni to jak dla mnie za duzo
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016