Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Alus gratuluje...ale Ci dobrze,jak ja bym juz chciala zobaczyc serduszko,ja bede na usg w 5 tygodniu i 5 dniu,myslisz ,ze moge juz zobaczyc serduszko?wiem,ze to zalezy tez od zagniezdzenia itd ale tak bardzo bym chciala.Dziewczyny czuje sie dzis faralnie,glowa mi peka,slabo mi i strasznie zle...ten upal mnie wykonczy,czuje sie jak banka jakas ociazala i wogole,pierwszy raz chyba w zyciu chciala bym,zeby to lato sie skonczylo,a przynajmiej takie upaly
Wydaje mi sie ze tak ;* moja ciaza pokrywa sie idealnie z OM. 5T6Dilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Wydaje mi sie ze tak ;* moja ciaza pokrywa sie idealnie z OM. 5T6Dcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:ale l4 mi sie konczy i musze isc
właśnie dziewczyny, pracujecie? jak tak to jesteście już na l4? czy dopiero rozważacie pójście na l4?
ja pracuję na stacji benzynowej przy autostradzie.
na razie jestem na urlopie ale tego 18 na wizycie chce poprosić o l4.
za nim zaszłam w ciążę mówiłam sobie, że chce jeździć do pracy jak długo się da,ale...
1) te ostatnie dni, kiedy już wiedziałam, że jestem w ciąży były masakryczne,
2) praca jest w trybie 12h, i dniówki i nocki,
3) tak jak wspomniałam stacja jest przy autostradzie, więc czasami jak ludzie się nazjeżdżają tak ja przez kilka godzin nie mam szans na zjedzenie czegoś czy nawet pójścia do łazienki,
4) stacja duża więc potrzeba dużo towaru. dostawy na 3-4 palety to norma
4) na razie dojeżdżam ponad 10 km, na jesień się przeprowadzamy więc do pracy bym musiała dojeżdżać ponad 20km w jedną stronę oczywiście.
5) wolę nie kusić losu... -
Rotenkopf wrote:właśnie dziewczyny, pracujecie? jak tak to jesteście już na l4? czy dopiero rozważacie pójście na l4?
ja pracuję na stacji benzynowej przy autostradzie.
na razie jestem na urlopie ale tego 18 na wizycie chce poprosić o l4.
za nim zaszłam w ciążę mówiłam sobie, że chce jeździć do pracy jak długo się da,ale...
1) te ostatnie dni, kiedy już wiedziałam, że jestem w ciąży były masakryczne,
2) praca jest w trybie 12h, i dniówki i nocki,
3) tak jak wspomniałam stacja jest przy autostradzie, więc czasami jak ludzie się nazjeżdżają tak ja przez kilka godzin nie mam szans na zjedzenie czegoś czy nawet pójścia do łazienki,
4) stacja duża więc potrzeba dużo towaru. dostawy na 3-4 palety to norma
4) na razie dojeżdżam ponad 10 km, na jesień się przeprowadzamy więc do pracy bym musiała dojeżdżać ponad 20km w jedną stronę oczywiście.
5) wolę nie kusić losu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:39
monia_em lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
W hotelu na recepcji,tylko ze ja mam prace w systemie 2 tygodznie na 2 tygodnie...2 tygodnie pracuje po 12 godzin i 2 mam wolne za nadgodziny,szefowa odrazu mi kazala isc na l4 bo musiala by dla mnie system zmieniac,a to nie mozliwe,pozatym ani mi sie snilo pracowac w ciazy,uwazam,ze kobieta powinna sie oszczedzac w tym czasie,tym bardziej,ze prawie kazda czuje sie zle tak ze w pupie mialam prace i te jej pare stowek wiecej,z cora 11 lat temu tez idrazu poszlamcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Lanusia93 wrote:Hurra! Dziś znowu test pozytywny Nadal nie mogę w to uwierzyć...
Ameiva, w tym roku zdałam licencjat, jestem po nauczycielskim kolegium języków obcych, specjalność j. angielski Mogę uczyć w szkole, ale póki co jestem jakby tłumaczem; robię specjalistyczne tłumaczenia różnych dokumentów, co jednak zajmuje troszkę czasu A jak to robię? Łatwo nie jest, sama wiesz Lila śpi 2 razy dziennie: 10-12 i 15-16:30, w ciągu dnia ogarniamy razem dom, a kiedy śpi i po godz. 20 tłumaczę
Mi też pasuje taka różnica wieku, u mnie będzie 20 miesięcy różnicy. Domyślam się że pierwszy rok to będzie masakra.. Na szczęście moja panienka od 6 tygodnia życia przysypia całe noce, śpi od 20 do 7-8, oby jej się nie odmieniło! Tylko jest przeogromną przylepą, boję się że niedługo odczuje zmianę i zacznie się buntować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem już po wizycie. Jest pęcherzyk,a w środku okrąglutkie żółtko. Za 2 tygodnie kolejne USG i już będzie serduszko Licząc od owulacji mam 5t2d, więc chyba wszystko się na tym etapie zgadza Dostałam luteinę (nigdy jeszcze nie stosawałam), acesan (acard), kwas foliowy 5mg i dalej clexane.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Super dziewczyny!
Ja w ciąży z Lilą na USG w 4t5d zobaczyłam tylko malutką kropeczkę- milimetrowy pęcherzyk ciążowy i pogrubione endometrium. W 5t5d pęcherzyk i malusi zarodek, umiejscowiła się w takim miejscu że ledwie było ją widać Ale pulsowanie serduszka było widoczneAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm