Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja córka na całe szczęście umie sie juz soba zająć do tego taKa pogoda ze przeważnie ja leżę na leżaku, a ona w basenie się pluska pod moim okiem. A obiad to chwila i zrobiony. Ale fakt na działce mam dobrze
Mdłości mnie męczą do tego pachwiny dziś bolą.
Paulia jak jest juz mama to teraz korzystaj i wypoczywaj!! -
nick nieaktualny
-
Piękna beta! Wydaje mi sie, że na ten tydzień to super wynik, a i przyrost przecież duży. Pęcherzyk sie uwidacznia od bety min. 1500, a czasem jescze wyższej, ale poprawcie mnie, jeśli coś pomieszałam.[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Mynia wrote:Po kilku godzinach stresu mam wynik bety - 965,9 czyli przyrost o 149%. Myślicie, ze ok? Wcześniejsze przyrosty to 270% i 219%.
Rotenkopf wrote:dlaczego ja nie mam mdłości ? ;((
Paulia87 wrote:Zadzwonilam po mamę już jest mówi że blada jestem jak ściana ... W
Niedz jedziemy na Mazury mąż już będzie mial urlop ciągiem do tego mój brat z żoną odpoczne troszkę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 14:24
-
Hej dziewczyny ) ja dziś zaczełam 7tc niecierpliwie wyczekuje poniedziałku, bo będę mieć pierwsze usg!
dalej brak uciążliwych objawów, czuje się świetnie
czasem tylmo mam trochę mniej sił ale poza tym jest super oczywiście non stop chodzę w sportowym staniku
buziaczki :**
usg mam o 16:00, dam znać po co i jak ) -
Kajka wrote:Piękna beta! Wydaje mi sie, że na ten tydzień to super wynik, a i przyrost przecież duży. Pęcherzyk sie uwidacznia od bety min. 1500, a czasem jescze wyższej, ale poprawcie mnie, jeśli coś pomieszałam.
Raczej nie, ja przy nizszej becie widzialam pecherzyk
-
Alicja92 wrote:Kajka ja dzis widzialam bijace serduszko. Moje dziecie ma cale 4.6mm dlugosci. Teraz jyz musi byc dobrze! Nie ma innej opcji
Ale świetna wiadomość, cieszę się[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Alus gratuluje...ale Ci dobrze,jak ja bym juz chciala zobaczyc serduszko,ja bede na usg w 5 tygodniu i 5 dniu,myslisz ,ze moge juz zobaczyc serduszko?wiem,ze to zalezy tez od zagniezdzenia itd ale tak bardzo bym chciala.Dziewczyny czuje sie dzis faralnie,glowa mi peka,slabo mi i strasznie zle...ten upal mnie wykonczy,czuje sie jak banka jakas ociazala i wogole,pierwszy raz chyba w zyciu chciala bym,zeby to lato sie skonczylo,a przynajmiej takie upalycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monia_em wrote:Raczej nie, ja przy nizszej becie widzialam pecherzyk
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/wynik-beta-hcg-a-widocznosc-pecherzyka-ciazowego-na-usg-dopochwowymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 15:11
[/url]
---
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Kajka ja dzis widzialam bijace serduszko. Moje dziecie ma cale 4.6mm dlugosci. Teraz jyz musi byc dobrze! Nie ma innej opcji
-
Rotenkopf wrote:Wbiło mi się do głowy, że jak są objawy typu mdłości itd to znak, że jest wszystko okej. Dlatego tak swiruje.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie przyszłe Mamusie! Jeżeli pozwolicie chciałabym się do Was dołączyć. W skrócie okres spóźnia mi się 4 dzień. Zrobione dwa testy...na każdym blada druga kreska. Okropne mdłości i węch charta Czekam z wizytą u lekarza do ok 7,8 tyg, bo chcialabym aby na 100% było słychać serduszko. To moja druga dzidzia druga ma już prawie dwa latka i na imię Kornelia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:06
Ameiva lubi tę wiadomość