Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:Hej kobietki u mnie mdlosci w koncu! Wczoraj caly dzien uczucie wypelnienia.
Sluz jest juz chyba ok. Jeszcze jakies nitki zbieram, ale chyba jest ok.
Tak czy siak o 11:40 mam scan w innym miescie bo u nas nic nie ma do WTORKU. Taka sytuacja. Mialam lezec a dzien na pelnych obrotach sie szykuje. Najpierw scan, potem klinika, psa do groomera odstawic i jeszcze karta ciazy dzis. -
Ja niestety wczoraj zaczelam plamic na brązowo pohechalusmy na izbę przyjec, dr mnie zbadala i bylo krwawienie z kanału szyjki... Powiedziała, ze w tak wczesnej ciąży nic ponadto co biorę nie można zrobić, a na usg nic nie będzie widac. Kazala powtórzyć beta HCG. We wtorek bolal mnie brzuch,wiec w srode pojechalam do gin, zrobil usg i powiedzial ze na razie wszystko ok choc pęcherzyka jeszcze nie bylo.
Dziewczyny boje się bardzo...
Wiem niby, ze na poczatku ciąży mogą byc takie plamienia, ale moje doświadczenie mówi mi co innego- szczęśliwy
-
Mynia wrote:Ja niestety wczoraj zaczelam plamic na brązowo pohechalusmy na izbę przyjec, dr mnie zbadala i bylo krwawienie z kanału szyjki... Powiedziała, ze w tak wczesnej ciąży nic ponadto co biorę nie można zrobić, a na usg nic nie będzie widac. Kazala powtórzyć beta HCG. We wtorek bolal mnie brzuch,wiec w srode pojechalam do gin, zrobil usg i powiedzial ze na razie wszystko ok choc pęcherzyka jeszcze nie bylo.
Dziewczyny boje się bardzo...
Wiem niby, ze na poczatku ciąży mogą byc takie plamienia, ale moje doświadczenie mówi mi co innego
Musi być dobrze! Bądź dobrej myśli, choć wiem że może być ciężko. Kiedy wyniki bety? -
Proszę MYNIA
Nie denerwuj się przecież wiesz że nerwy
nic dobrego nie uczynią ;* główka do góry i będzie
wszystko dobrze :* Ja jestem nerwus ale musiałam
przestać ! Dziś lepiej się czuję niż wczoraj ale cos ta na dole odczuwam
choć to nie ból takie dziwne oczucie hehe -
Mynia, przesyłam dużo pozytywnych myśli :* Odpoczywaj, bierz magnez, nospę, nic nie noś! Ja mam w niedzielę, w córki urodziny, termin @ i mam obawy że przyjdzie....
PS. Plamienie w dniach, w których powinna pojawić się miesiączka jest u wielu kobiet normą (tj. w okolicy 4, 8, 12 tc)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:21
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Biorę Luteine 50mg podjezykowo 3x1, mam zmienić na dopochwowa 2x100, ale czekam aż maz wróci z pracy bo nie chce lazic po aptekach. Staram sie leżeć. Wyniki będę miec dzis, podejrzewam ze do 12 bo ostatnio tak miałam. Ehh... Zobaczymy co los dla mnie szykuje...- szczęśliwy
-
Dołączam do Was Zamieszania sporo z moim dzieciątkiem, bo pojawić się na świecie według OM powinno się pod koniec marca, ale owulacja była dość spóźniona, więc szykuję się na pierwsze tygodnie kwietnia Wczoraj wróciłam ze szpitala, beta rośnie jak szalona- raz się zdarzyło o 200% w 48h, ale teraz już przepisowa stówka. Następna wizyta u gin pod koniec sierpnia, a ja już tuptam!
-
Mynia wrote:Biorę Luteine 50mg podjezykowo 3x1, mam zmienić na dopochwowa 2x100, ale czekam aż maz wróci z pracy bo nie chce lazic po aptekach. Staram sie leżeć. Wyniki będę miec dzis, podejrzewam ze do 12 bo ostatnio tak miałam. Ehh... Zobaczymy co los dla mnie szykuje...
fabdorota wrote:Dołączam do Was Zamieszania sporo z moim dzieciątkiem, bo pojawić się na świecie według OM powinno się pod koniec marca, ale owulacja była dość spóźniona, więc szykuję się na pierwsze tygodnie kwietnia Wczoraj wróciłam ze szpitala, beta rośnie jak szalona- raz się zdarzyło o 200% w 48h, ale teraz już przepisowa stówka. Następna wizyta u gin pod koniec sierpnia, a ja już tuptam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:28
-
Witam nowe mamuśki..
Co do plamien ja z synkiem miałam krwotok jakby wiadro czystej krwi ze skrzepami mi leciało a Marcel jest zdrowy na świecie po prostu pękło jakieś naczynko po drugie luteina dopochwowa mega podraznia wejście do pochwy gdzie jesteśmy bardziej podatne na grzybice otarcia krwawienia itp... Ja dlatego biorę duphaston doustnie nic mi nie podrażni itp.. 2 ciążę przy luteinie poronilam a Marcela z krwotokiem biorac dupka 6 razy 2 tab donosilam gi do 37 tc nie ufam lutce. .. oczywiście to moje zdanie....
Dzieki za rady z tymi zabawkami inaczej nie idzie mam silne zawroty dziś niestety prócz tego noc mi nie dolega ale powiem Wam ze jakoś jestem spokojna w tej ciąży z Marcelem Lenusia panika była piersi nie bolą itp ... A teraz nic spokój mnie ogarnął.... Bo będzie dobrze tak myślę... W czerwcu al jak była biochemiczna to czułam ze jest źle wiecie zestresowana byłam na Maxa ....[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Alicja92 wrote:Hej kobietki u mnie mdlosci w koncu! Wczoraj caly dzien uczucie wypelnienia.
Sluz jest juz chyba ok. Jeszcze jakies nitki zbieram, ale chyba jest ok.
Tak czy siak o 11:40 mam scan w innym miescie bo u nas nic nie ma do WTORKU. Taka sytuacja. Mialam lezec a dzien na pelnych obrotach sie szykuje. Najpierw scan, potem klinika, psa do groomera odstawic i jeszcze karta ciazy dzis.
U mnie też dziś pojawiły się mdłości, do tego osłabienie (pewnie od upału) i serce mi wali szybciej. Ale mimo to mam świetny nastrój i jakoś mega pozytywnie się nastawiam na dzisiejszą wizytę : )
Wiem, że to o wiele za wcześnie, ale może poza pęcherzykiem już coś będzie (miałam dość wysoką betę 5 dni temu, więc mam nadzieję : ) Ale ucieszy mnie nawet widok pęcherzyka tam, gdzie trzeba.
A poza tym naszły mnie jakieś myśli o bliźniakach (nie wiem skąd, bo generalnie byłabym pewnie przerażona I pomyślałam, że jakby była parka, to Miłka i Teoś
Mynia i Ala, trzymam kciuki za Was dziewczęta!
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualnyJa odkąd pamiętam mam problemy ze snem. Ostatnio się polepszyło ale dziś w nocy wyjątkowo słyszałam pociągi, które są dobre 2-3 km od mojego domu i też jestem lekko nie wyspana ale o dziwo wstałam o 9 aktualnie odpoczywam po mieście i jak zjem biorę się za robotę bo w poniedziałek przyjeżdżają goście na wesele mojej kuzynki, a jutro mój kochany chrześniak kończy roczek!
-
Rotenkopf wrote:Ja odkąd pamiętam mam problemy ze snem. Ostatnio się polepszyło ale dziś w nocy wyjątkowo słyszałam pociągi, które są dobre 2-3 km od mojego domu i też jestem lekko nie wyspana ale o dziwo wstałam o 9 aktualnie odpoczywam po mieście i jak zjem biorę się za robotę bo w poniedziałek przyjeżdżają goście na wesele mojej kuzynki, a jutro mój kochany chrześniak kończy roczek!
Owocnej pracy )ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny