X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietnióweczki 2016
Odpowiedz

Kwietnióweczki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w poprzedniej ciąży miałam objawy do samego końca, mimo, że serduszko nie biło 3 tygodnie, więc właściwie teraz to nie powinno być moim wyznacznikiem ale jednak. Ale też uspokoiłyście mnie ;))

Witaj kasiulka166 ;)

co do gina - ja mam dopiero wizytę 18 sierpnia.

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Ja tez w środę, ale rano :-)
    Ooo a ty ktory tydzien kochana,bo nie masz suwaczka,myslisz,ze bedzie serdunio ?:) Kasiulka166 witamy w baszych skromnych szczesliwych progach,mam chrzesnice kornelke,niezly lobuz z niej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:19

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe właśnie próbuje ustawić ten suwak i coś się nie chce...wychodzi jakoś 5 tydz i 3 dzień. :)

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Ooo a ty ktory tydzien kochana,bo nie masz suwaczka,myslisz,ze bedzie serdunio ?:) Kasiulka166 witamy w baszych skromnych szczesliwych progach,mam chrzesnice kornelke,niezly lobuz z niej ;)
    Będzie widać, dziś 7 tydzień zaczęłam. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok ;-))

w dniu usg to będzie 6t5d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:20

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Będzie widać, dziś 7 tydzień zaczęłam. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok ;-))

:) musi być ok. Masakra tak mi się chce spać, Wam też? W pierwszej ciąży tego nie miałam..:P Jednak prawda ze kazda jest inna.

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Będzie widać, dziś 7 tydzien zaczęłam. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok ;-))
    To ja 6 dopiero,to ty tydzien do przodu...to faktycznie,bedzie serdunio jak dzwon,jasne,ze bedzie ok,innej opcji niema ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:23

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    To ja 6 zaczne dopiero,to ty tydzien do przodu...to faktycznie,bedzie serdunio jak dzwon,jasne,ze bedzie ok,innej opcji niema ;)
    Wg Twojego suwaczka zaczelas 6 tydzień wczoraj :p

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiulka166 wrote:
    :) musi być ok. Masakra tak mi się chce spać, Wam też? W pierwszej ciąży tego nie miałam..:P Jednak prawda ze kazda jest inna.
    Mi najbardziej wieczorem sie chce,kiedys uwielbialam siedziec po nocach a teraz 9 i padam,ale za to budze sie o 5 i juz pospaniu,a dzis to wogole od 4 nie spie...masakra ;)

kasiulka166 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skąd jesteście dziewczyny? Jest ktoś z dolnego śląska? :)

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Wg Twojego suwaczka zaczelas 6 tydzień wczoraj :p
    no tak czyli jestem w 5 tygodniu i 1 dniu,jak bede miala usg to bede w 5 tyg i 6 dzien :) pozatym na ovu mam o dwa dni do tylu kij wie o co chodzi,ale malo wazne....ty bedziesz juz 6 tydzien i 5 dzien wiec o tydzien jest twoja ciaza starsza...czy cos na piepszylam hehe ja to tak sie znam na tym wszystkim ze ho ho :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:31

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiulka166 wrote:
    A skąd jesteście dziewczyny? Jest ktoś z dolnego śląska? :)
    Ja jestem,okolice Jeleniej gory,Karpacz a ty z kad?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z Jeleniej :)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooooo co ty gadasz...no to niezly przypadek,jaki ten swiat maly,ja tu sie poce zeby wytlumaczyc,bo mojego miasteczka mozesz nie znac a to 30 km...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka, jak długie miałaś cykle? Bo wychodzi, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży a ja okres powinnam dostać 28 lipca a Tobie dopiero 4 dni się spóźnia (?)

ja rok temu mogłam spać cały czas a teraz tylko wieczorami szybciej się kładę ;) chociaż zdarza się, że przymuli mnie po południu ;)

ja ze Śląska, Rybnik ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Kasiulka, jak długie miałaś cykle? Bo wychodzi, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży a ja okres powinnam dostać 28 lipca a Tobie dopiero 4 dni się spóźnia (?)

ja rok temu mogłam spać cały czas a teraz tylko wieczorami szybciej się kładę ;) chociaż zdarza się, że przymuli mnie po południu ;)

ja ze Śląska, Rybnik ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, kretyn ze mnie ;D nacisnęłam nie ten przycisk co trzeba było ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Oooooo co ty gadasz...no to niezly przypadek,jaki ten swiat maly,ja tu sie poce zeby wytlumaczyc,bo mojego miasteczka mozesz nie znac a to 30 km...:)

W dodatku w sobieszowie wiec do Karpacza mam bliziutko ;) fajnie że jest ktoś blisko. Kurcze może jak dobrze pojdzie to sie w Jeleniej na porodowce spotkamy, czy Ty w Karpaczu bd rodzic? Nawet nie wiem czy tam jest taki szpital. Wiem ze w Kowarach podobno jest dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Przeważnie 33,34 dni. Około. sugeruje się ostatnim cyklem. kiedys mialam po 28 a po Korneli mi się przestawiło odrobinkę ;)

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ty ja do walbrzycha sie wybieram,tam jest klinika polozniczo ginekologiczna, zajebista mialam w niej teraz zabieg,naprawde extra warunki,znieczulenia fachowa opieka,pozatym moj ginekolog do ktorego chodze tam pracuje,tak,ze bede pod katrola ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:48

kasiulka166 lubi tę wiadomość

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jest ktoś z okolic Łodzi? :)
    Poza Paulia87 :*
    Ja dziś czuję się ok, tylko ten upał... I odczuwam głód :O Ja, która je jeden posiłek dziennie! I ciągle piję :) Tylko od słodyczy mnie odrzuca, a kiedyś mogłam jeść tonami :P

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ