Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też w poprzedniej ciąży miałam objawy do samego końca, mimo, że serduszko nie biło 3 tygodnie, więc właściwie teraz to nie powinno być moim wyznacznikiem ale jednak. Ale też uspokoiłyście mnie )
Witaj kasiulka166
co do gina - ja mam dopiero wizytę 18 sierpnia.ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Ja tez w środę, ale rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:19
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:Ooo a ty ktory tydzien kochana,bo nie masz suwaczka,myslisz,ze bedzie serdunio ? Kasiulka166 witamy w baszych skromnych szczesliwych progach,mam chrzesnice kornelke,niezly lobuz z niej
w dniu usg to będzie 6t5dWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:20
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Będzie widać, dziś 7 tydzien zaczęłam. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:23
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
kasiulka166 wrote:musi być ok. Masakra tak mi się chce spać, Wam też? W pierwszej ciąży tego nie miałam.. Jednak prawda ze kazda jest inna.
kasiulka166 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Wg Twojego suwaczka zaczelas 6 tydzień wczoraj :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:31
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka, jak długie miałaś cykle? Bo wychodzi, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży a ja okres powinnam dostać 28 lipca a Tobie dopiero 4 dni się spóźnia (?)
ja rok temu mogłam spać cały czas a teraz tylko wieczorami szybciej się kładę chociaż zdarza się, że przymuli mnie po południu
ja ze Śląska, RybnikWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:40
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Kasiulka, jak długie miałaś cykle? Bo wychodzi, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży a ja okres powinnam dostać 28 lipca a Tobie dopiero 4 dni się spóźnia (?)
ja rok temu mogłam spać cały czas a teraz tylko wieczorami szybciej się kładę chociaż zdarza się, że przymuli mnie po południu
ja ze Śląska, Rybnik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Oooooo co ty gadasz...no to niezly przypadek,jaki ten swiat maly,ja tu sie poce zeby wytlumaczyc,bo mojego miasteczka mozesz nie znac a to 30 km...
W dodatku w sobieszowie wiec do Karpacza mam bliziutko fajnie że jest ktoś blisko. Kurcze może jak dobrze pojdzie to sie w Jeleniej na porodowce spotkamy, czy Ty w Karpaczu bd rodzic? Nawet nie wiem czy tam jest taki szpital. Wiem ze w Kowarach podobno jest dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Co ty ja do walbrzycha sie wybieram,tam jest klinika polozniczo ginekologiczna, zajebista mialam w niej teraz zabieg,naprawde extra warunki,znieczulenia fachowa opieka,pozatym moj ginekolog do ktorego chodze tam pracuje,tak,ze bede pod katrola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:48
kasiulka166 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
A może jest ktoś z okolic Łodzi?
Poza Paulia87 :*
Ja dziś czuję się ok, tylko ten upał... I odczuwam głód Ja, która je jeden posiłek dziennie! I ciągle piję Tylko od słodyczy mnie odrzuca, a kiedyś mogłam jeść tonamiAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm