Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monia_em wrote:Ja zachcianek nie mam Mało tego, nie mam coś w ogóle apetytu. Nie wiem czy przez upał czy co. I trochę mnie to martwi
Dziewczyny wy też macie tyle wydzieliny?
Ze mnie wypływa tylko Lutinus , więc nie pomogę -
Monia_em, też chętnie zgłębię ten temat poszukam jakichś mądrych publikacji jak już wrócę z urlopu. No właśnie w Twoim przypadku przedwczesny poród niósłby za sobą poważniejsze konsekwencje niż przyjmowanie nospy i urodzenie w miarę o czasie.
I też nie mam zachcianek.. jestem wybredna jak zwykle -
Gratuluję Wam serdecznie. Nie robiłam jeszcze testu bo jest chyba za wcześnie ale mam wrażenie, że mogę wkrótce do Was dołączyć. Czułam bóle podbrzusza przez 2 dni, myślałam, że to na @ ale od wczoraj ustały i nic sie nie dzieje wiec wszystko jest możliwe.
-
monia_em, u mnie niemal sucho
Jedyną zachcianką jest mleko
Co do nospy- brałam całą ciążę nospę, Duphaston, luteinę i magnez (+sterydy na płucka i pessar) Plus antybiotyk i Heviran czterokrotnie. Czy miało to wpływ? Nie wiem jak byłoby bez tego wszystkiego, Lila miała lekko obniżone napięcie, późno zaczęła się obracać itp. I ma nowotwór skory- naczyniaka wypukłego.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Ameiva, i zamierzasz nosić małego? Nam właśnie przyszedł dłuuugo wyczekiwany Mei Tai i tak mi się marzy noszenie na plecach Oby mój gin nie odradził mi tego ze względu na poprzednie poronienie... Moja waży już ponad 10 kg, więc ręce odpadają Dodatkowo póki co, dopóki nie usłyszę serduszka, nikogo nie poinformuję o ciąży, więc nie wiem jak tłumaczyć zmęczenie i potrzebę pomocy w domu.Aniołek (*) 12.03.2013
Witajcie nowe mamusie! : )
Dziś przez ten upał jest mi tak słabo, że już nie wytrzymuję, a jutro ma być jeszcze gorzej. Jak sobie radzicie?
Co do zachcianek, to u mnie takowych na razie brak, poza tym, że mam od paru dni ogromny apetyt. Jak czegoś nie jem 2 godziny, to aż mnie boli żołądek z głodu
W sumie się cieszę, bo schudłam za bardzo w ostatnich miesiącach i mam nadzieję nadrobić.[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
aniab91, jeszcze nie mąż Ale nie, nie wie, zamierzam mu zrobić niespodziankę. W niedzielę moja córcia kończy roczek i myślałam żeby wtedy powiedzieć, ale wolę po USG
Ja ważę 50 kg, w ciąży z małą przytyłam 17 kg, zrzuciłam od razu, teraz też mam nadzieję przytyć tyle, bo jestem trochę za chuda..Aniołek (*) 12.03.2013
Lanusia93 wrote:aniab91, jeszcze nie mąż Ale nie, nie wie, zamierzam mu zrobić niespodziankę. W niedzielę moja córcia kończy roczek i myślałam żeby wtedy powiedzieć, ale wolę po USG
Ja ważę 50 kg, w ciąży z małą przytyłam 17 kg, zrzuciłam od razu, teraz też mam nadzieję przytyć tyle, bo jestem trochę za chuda..
Ale jesteś wytrzymała i cierpliwa! Mój oglądał ze mną każdy test i potwierdzał, czy jest cień cienia ; ) Rodzicom też już powiedziałam, a teściowie dowiedzą się, jeśli będzie wszystko ok po jutrzejszej wizycie.Lanusia93 lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Hej, strasznie źle znoszę te upały. Na dodatek mam od trzech dni mdłości. Wystarczy jakiś intensywny zapach, a mnie już mdli. Ratunkiem okazuje się zwykła woda z cytryną. Do tego brązowe upłaty. Najpierw miałam w terminie miesiączki, a od wczoraj znów. Lekarz kazał się nie martwić jeśli nie towarzyszy im ból. Ale jednak to zawsze jest jakaś obawa...
-
nick nieaktualnyKoniecznie daj znać!
Wydzielina? Jest, i zawsze powoduje u mnie zatrzymanie akcji serca dopóki nie sprawdzę, że to nie krew.
Zachcianki? Musztarda mi przeszła, teraz na topie jest sok pomarańczowy.
Brzuch? Boli jak więcej pochodzę czy się poschylam.
A teraz moje pytanie - czy Wy też tak macie, że jednego dnia cycki Was bolą i są nabrzmiałe a drugiego są (lekko) 'sflaczałe' ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 20:14
-
Mnie nie bolą piersi tylko sutki ale tylko przy dotyku i mam flaki niestety.... Martwi mnie to ale wizyta dopiero 21.08 więc jeszcze długo ale wytrzymam po co się spieszyć jak i tak serduszka nie zobaczę.... A 21 powinno już bić
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]