Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Hej dziewczeta
Mialyscie dużo nie pisać a tu co? Nie sluchacie starej ciotki!
Oglądam właśnie te porody na TLC. Nie ma bata, nie dam rady!! To jest chyba ponad ludzkie siły.
Dlatego ja nie oglądam.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy ja się chyba na to nie pisze:-) jak poczuje ze jestem gotowa to wtedy hop i może się skusze
ahhhh zeby to było takie proste.
A tak serio to ja tez juz nie mogę doczekac sie juniorka i dla niego jestem w stanie znieść wszystko.
Dzisiaj niunio rozbrykal się przy kolysankach. Przesunal się w stronę glosnika i tam kopalsłodycz sama w sobie.
Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:OOO nie tylko nie zdrady - ten program powoduje że zawsze po nim śni mi się że mój mąż mnie zdradza
pisałam ostatnio że rzucałam w niego kotletami bo mnie zostawił - właśnie przez ten program. Mąż mi go nie pozwala oglądać
a czasem po przebudzeniu robię mu awanturę, że na pewno by zrobił tak jak mi się sniło
mimka84, Angela89, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio w snach ciągle zdradzam chłopa
nooo taka zła kobieta jestem hihihi ;p
raz miałam sen,że nie umiałam wybrać pomiędzy moim obecnym a byłym i sie migdaliłam ykhm.. z oboma hahaha masakra najpierw z jednym na osiedlowe górki i kurde ale on fajny i wgl potem z moim gdzieś się umawiałam i kurde ale ja go kocham i co by tu zrobić .Takie pierdoły mi się śniły xd
Ja tych seriali dlaczego ja,trudne sprawy,zdrady itd cała reszta nie oglądam.Moje życie jest wystarczająco stresujące żeby jeszcze oglądać jak się kłócą ,biją oskarżają i zdradzają xd mój też tych seriali nie znosi
Jedynie lubie szpital i ew. szkoła xd hahahha o problemach w szkole to akurat jest takie hmmm .. o i Top Modeluwielbiam hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:16
mimka84, Klaudia90, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Ja ostatnio w snach ciągle zdradzam chłopa
nooo taka zła kobieta jestem hihihi ;p
raz miałam sen,że nie umiałam wybrać pomiędzy moim obecnym a byłym i sie migdaliłam z oboma hahaha masakraweronika86 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:OOO nie tylko nie zdrady - ten program powoduje że zawsze po nim śni mi się że mój mąż mnie zdradza
pisałam ostatnio że rzucałam w niego kotletami bo mnie zostawił - właśnie przez ten program. Mąż mi go nie pozwala oglądać
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ostatnio jak wstawał do pracy to się obudziłam i też mu powiedziałam że z nim nie gadam - jego reakcja z kim tym razem Cię zdradziłem ?
Angela89 lubi tę wiadomość