Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Hej dziewczeta

Mialyscie dużo nie pisać a tu co? Nie sluchacie starej ciotki!
Oglądam właśnie te porody na TLC. Nie ma bata, nie dam rady!! To jest chyba ponad ludzkie siły.
Dlatego ja nie oglądam.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy ja się chyba na to nie pisze:-) jak poczuje ze jestem gotowa to wtedy hop i może się skusze
ahhhh zeby to było takie proste.
A tak serio to ja tez juz nie mogę doczekac sie juniorka i dla niego jestem w stanie znieść wszystko.
Dzisiaj niunio rozbrykal się przy kolysankach. Przesunal się w stronę glosnika i tam kopal
słodycz sama w sobie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehe mnie i bez tego się śni, że mąż mnie zdradza - później wstaje z fochem i się do niego nie odzywamAngela89 wrote:OOO nie tylko nie zdrady - ten program powoduje że zawsze po nim śni mi się że mój mąż mnie zdradza
pisałam ostatnio że rzucałam w niego kotletami bo mnie zostawił - właśnie przez ten program. Mąż mi go nie pozwala oglądać
a czasem po przebudzeniu robię mu awanturę, że na pewno by zrobił tak jak mi się sniło
mimka84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio w snach ciągle zdradzam chłopa
nooo taka zła kobieta jestem hihihi ;p
raz miałam sen,że nie umiałam wybrać pomiędzy moim obecnym a byłym i sie migdaliłam ykhm.. z oboma hahaha masakra najpierw z jednym na osiedlowe górki i kurde ale on fajny i wgl potem z moim gdzieś się umawiałam i kurde ale ja go kocham i co by tu zrobić .Takie pierdoły mi się śniły xd
Ja tych seriali dlaczego ja,trudne sprawy,zdrady itd cała reszta nie oglądam.Moje życie jest wystarczająco stresujące żeby jeszcze oglądać jak się kłócą ,biją oskarżają i zdradzają xd mój też tych seriali nie znosi
Jedynie lubie szpital i ew. szkoła xd hahahha o problemach w szkole to akurat jest takie hmmm .. o i Top Model
uwielbiam hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:16
mimka84, Klaudia90, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha MłodaDama NAJLEPSZA!MłodaDama wrote:Ja ostatnio w snach ciągle zdradzam chłopa
nooo taka zła kobieta jestem hihihi ;p
raz miałam sen,że nie umiałam wybrać pomiędzy moim obecnym a byłym i sie migdaliłam z oboma hahaha masakra
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Mi też mąż zabronił tego oglądać ;(Angela89 wrote:OOO nie tylko nie zdrady - ten program powoduje że zawsze po nim śni mi się że mój mąż mnie zdradza
pisałam ostatnio że rzucałam w niego kotletami bo mnie zostawił - właśnie przez ten program. Mąż mi go nie pozwala oglądać -
nick nieaktualnyheheeh jak mam rano focha to też się mnie pyta - znów cie zdradziłem? ;P hahahaAngela89 wrote:Ostatnio jak wstawał do pracy to się obudziłam i też mu powiedziałam że z nim nie gadam - jego reakcja z kim tym razem Cię zdradziłem ?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość