X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dziś odpoczywam dzień lenia i idę strój na basen kąpielowy kupic bo jutro na basenik :)

Ja mam przerwę od basenu bo na ostatniej wizycie dostałam globulki na jakąś małą infekcję która mi się przyplątała i lekarz stwierdził że będziemy zwalczać małymi dawkami ale od początku

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki.

Krysti - super sprawa z tym besenem. ja tez bym chciała ale właśnie mam problem z kupnem kostiumu kąpielowego. przymierzałam juz wiele ale jakoś nic mi nie pasuje. jak na gorze ok to na dole nie tak jak trzeba, i na odwrót.

Właśnie jem śniadanko i zaraz zabieram się za mega wielkie prasowanie ( bardzo tego nie lubię)

potem w planach mam upiec kruche cisteczka ostemplowane "made with love" i dać puszkę z tymi ciasteczkami kolezance.

Orientujecie się może w kwestiach nawilżaczy powietrza? macie jakieś sprawdzone marki, modele ?

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hej kobietki.

Krysti - super sprawa z tym besenem. ja tez bym chciała ale właśnie mam problem z kupnem kostiumu kąpielowego. przymierzałam juz wiele ale jakoś nic mi nie pasuje. jak na gorze ok to na dole nie tak jak trzeba, i na odwrót.

Właśnie jem śniadanko i zaraz zabieram się za mega wielkie prasowanie ( bardzo tego nie lubię)

potem w planach mam upiec kruche cisteczka ostemplowane "made with love" i dać puszkę z tymi ciasteczkami kolezance.

Orientujecie się może w kwestiach nawilżaczy powietrza? macie jakieś sprawdzone marki, modele ?

Ja też właśnie mam problem z kostiumem, w końcu mama wygrzebała mi jakiś swój stary który się rozciągnął w brzuchu i pasuje :) Ale też przewiduję, że kilka tygodni i będzie za mały ale wtedy to już sobie chyba daruję basen - będzie zimno więc nie chcę się przeziębić

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basenik fajna sprawa :)

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny:)

Hela85 lubi tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu co taka cisza dziś . Ja juz od rana piorę z psiakiem na spacerku bylam :) Moj wojek lekarz mowi bym aktywna byla w ciązy duzo na powietrzu przebywala dotleniala się .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:33

Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj zaczyna kopać juz :D haha coraz mocniej .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:35

Hela85 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO JA OD GODZINY NADRABIAM STRONY NAPRODUKOWANE OD WCZORAJ..I CO UDALO CI SIE OGOLIC TEGO BOBRA :D mi teraz juz moj maz goli, bo twierdzi ze po moim goleniu moja pipka wyglada jak LACIATA :D hahah
    a ja mam dzisiaj polowkowe, dopiero 2 usg od poczatku ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sie nie moge doczekac..jeszcze tylko 8 godzinek!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! nie wiem czy maz dzisiaj ze mna pojdzie bo bedzie mial ciezki dzien w pracy i jeszcze choroba go rozklada ale zamowilam sobie synka :D chce zobaczyc dzidzie na usg :D

Robotka1, Krysti, Amy, CzaryMary, sylvia007, Eweliśka, Fasia, mantissa, mimka84, liloe, misia83, Hela85 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam jeszcze po spać:) buziaki

Robotka1 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Spadam jeszcze po spać:) buziaki
    tez bym chciala choc spalam od 20.00 do 6.00 :D niestety synka trzeba zawiezc do szkoly i o 9 wyjechac do pracy..wrocimy o 14.30 i na 16.00 usg :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    NO JA OD GODZINY NADRABIAM STRONY NAPRODUKOWANE OD WCZORAJ..I CO UDALO CI SIE OGOLIC TEGO BOBRA :D mi teraz juz moj maz goli, bo twierdzi ze po moim goleniu moja pipka wyglada jak LACIATA :D hahah
    a ja mam dzisiaj polowkowe, dopiero 2 usg od poczatku ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sie nie moge doczekac..jeszcze tylko 8 godzinek!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! nie wiem czy maz dzisiaj ze mna pojdzie bo bedzie mial ciezki dzien w pracy i jeszcze choroba go rozklada ale zamowilam sobie synka :D chce zobaczyc dzidzie na usg :D
    Werka taaaaa :D udalo się haha jakos dalam rade ,a twoj ci ogolil dobry chlop .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:40

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    tez bym chciala choc spalam od 20.00 do 6.00 :D niestety synka trzeba zawiezc do szkoly i o 9 wyjechac do pracy..wrocimy o 14.30 i na 16.00 usg :D
    No tak ty pracujesz ,ale ja tez siebie nie szczedze tez duzo robie ,niestety samo nic się nie zrobi w domu i psa i zakupy .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany nie wierzę że nie miałam od wczoraj do nadrobienia więcej niż 10 stron :P

ja na basen zaczynam chodzić jak pójdę na L4 czyli będę mieć zamiast aktywnych 9 miesięcy-aktywne 3 miesiące:D

wczoraj jak wróciłam z pracy mąż akurat włączył jakiś głupkowaty program typu "dlaczego ja" i tam babka tłumaczyła synowi że go nie kocha, bo jest wynikiem gwałtu.
    a ja długo nie czekając mówię do mojego ze przy trzecim dziecku ma mnie tak zgwałcić w parku:D wtedy będzie dziecko od razu a nie tak jak teraz-dwa lata to trwało:P spodobał mu się ten pomysł:P ale zamiast w parku powiedziałam że przejdę się wieczorem po naszym ogrodzie;)

mówicie o pieczeniu chlebka? moja mamunia piecze ale własnoręcznie, przeróźne, ale najczęściej na mące orkiszowej, albo żytniej, takie zdrowiuśkie, z żurawinką, czarnuszką itp :)

DAJANA HWESTA witajcie na BBF :D

moje kochane dzieciątko taki dało wczoraj popis że nie mogłam wyjść z podziwu, młoda zresztą też:) tylko stary stwierdził że nadal nic nie widzi i jeszcze ma czas na wojowanie z brzuchem:P no fakt, ma czas:P
    wieczorem i w nocy to małe maleństwo tak słodko się przeciąga, wczoraj też poczułam pierwszy większy przypływ miłości:)
    mam nadzieję że po usg oszaleję już konkretnie:)
    a tak poważnie, to wydaje mi się że te ruchy brzucha mnie tak ocuciły:)

byłam dziś oddać krew i mocz. ale moczu niestety nie udało mi się zebrać z całej nocy. przed 5 się obudziłam i nie było szans wytrzymać do 8;/
    no nic wezmę na to poprawkę jak zobaczę wynik.

weronika86, Krysti, hwesta, CzaryMary, mimka84, liloe, Dajana28 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Wercia trzymam kciuki ty 2 dopiero jej ja juz w pon 4 usg tu a w 28 tyg 5 mam miec ,ja raz prywatnie bylam dwa razy w szpitalu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kopie mnie mocno z prawej strony, leze i mnie tak łupie od srodka :)Josh <3 jednak będzie :) kochane malenstwo <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    hej Hej :) Widzę że dzisiaj pierwsza jestem:) Ale fajnie że dzisiaj piątek :)
    ja mam od wczoraj piątek :D
    Witam się :D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o rany nie wierzę że nie miałam od wczoraj do nadrobienia więcej niż 10 stron :P

ja na basen zaczynam chodzić jak pójdę na L4 czyli będę mieć zamiast aktywnych 9 miesięcy-aktywne 3 miesiące:D

wczoraj jak wróciłam z pracy mąż akurat włączył jakiś głupkowaty program typu "dlaczego ja" i tam babka tłumaczyła synowi że go nie kocha, bo jest wynikiem gwałtu.
    a ja długo nie czekając mówię do mojego ze przy trzecim dziecku ma mnie tak zgwałcić w parku:D wtedy będzie dziecko od razu a nie tak jak teraz-dwa lata to trwało:P spodobał mu się ten pomysł:P ale zamiast w parku powiedziałam że przejdę się wieczorem po naszym ogrodzie;)

mówicie o pieczeniu chlebka? moja mamunia piecze ale własnoręcznie, przeróźne, ale najczęściej na mące orkiszowej, albo żytniej, takie zdrowiuśkie, z żurawinką, czarnuszką itp :)

DAJANA HWESTA witajcie na BBF :D

moje kochane dzieciątko taki dało wczoraj popis że nie mogłam wyjść z podziwu, młoda zresztą też:) tylko stary stwierdził że nadal nic nie widzi i jeszcze ma czas na wojowanie z brzuchem:P no fakt, ma czas:P
    wieczorem i w nocy to małe maleństwo tak słodko się przeciąga, wczoraj też poczułam pierwszy większy przypływ miłości:)
    mam nadzieję że po usg oszaleję już konkretnie:)
    a tak poważnie, to wydaje mi się że te ruchy brzucha mnie tak ocuciły:)

byłam dziś oddać krew i mocz. ale moczu niestety nie udało mi się zebrać z całej nocy. przed 5 się obudziłam i nie było szans wytrzymać do 8;/
    no nic wezmę na to poprawkę jak zobaczę wynik.
    u mnie tez wczoraj istne szalenstwo brzuszkowe, pierwszy raz poczulam kopa przez skore, jak przylozylam reke..normalnie z rozpedu musialo byc ;D ale sie cieszylam..dostalam ataku histerycznego smiechu...moj z synkiem patrzyli na mnie z 5 minut i pozniej jeszcze z 30 mnie obserwowali czy na pewno nie dzwonic po pogotowie :D hahahaa

Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    Ja mialm dzis jechac do labo na wymazy do poloznej, pol nocy nie przespalam przez to, wstalam rano, wykapalam sie, umalowalam,uczesalam patrze na skierowanie a tam czynne od pon do czwartku :D extra!! W poniedzialek pojade a we wtorek wizyta :)
    Krysti od rana szaleje ogien jestes :D
    Ja tez juz piore i sprzatam, wczoraj przywiezli nam nowy naroznik i za chwile maz musi wyniesc ten stary do innego pokoju.
    Weronika z łaciata pipka chyba nie idziesz na wizyte co :D??
    Psotka bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi.

Buziaki dla Was i powodzenia Weronika na usg :)

Krysti, Robotka1, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja najwięcej energii dziecka zauważam tylko wieczorem, teraz go chciałam zmusić do aktywności ale podskoczył ze 3 razy mówiąc starczy matka i chyba poszedl spać :D
    więc wstałam zrobiłam sobie kawę żeby go obudzić i teraz coś podskakuje :P
    ale wczoraj faktycznie tak dawał aż mąż się śmiał i mówi że będzie komandos :P

CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Czesc Laski :)
    Ja mialm dzis jechac do labo na wymazy do poloznej, pol nocy nie przespalam przez to, wstalam rano, wykapalam sie, umalowalam,uczesalam patrze na skierowanie a tam czynne od pon do czwartku :D extra!! W poniedzialek pojade a we wtorek wizyta :)
    Krysti od rana szaleje ogien jestes :D
    Ja tez juz piore i sprzatam, wczoraj przywiezli nam nowy naroznik i za chwile maz musi wyniesc ten stary do innego pokoju.
    Weronika z łaciata pipka chyba nie idziesz na wizyte co :D??
    Psotka bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi.

Buziaki dla Was i powodzenia Weronika na usg :)
    w uk nie robia badan ginekologocznych, bynajmniej nie teraz...ide na samo usg

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 1007 1008 1009 1010 1011 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: