X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dziś odpoczywam dzień lenia i idę strój na basen kąpielowy kupic bo jutro na basenik :)

Ja mam przerwę od basenu bo na ostatniej wizycie dostałam globulki na jakąś małą infekcję która mi się przyplątała i lekarz stwierdził że będziemy zwalczać małymi dawkami ale od początku

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki.

Krysti - super sprawa z tym besenem. ja tez bym chciała ale właśnie mam problem z kupnem kostiumu kąpielowego. przymierzałam juz wiele ale jakoś nic mi nie pasuje. jak na gorze ok to na dole nie tak jak trzeba, i na odwrót.

Właśnie jem śniadanko i zaraz zabieram się za mega wielkie prasowanie ( bardzo tego nie lubię)

potem w planach mam upiec kruche cisteczka ostemplowane "made with love" i dać puszkę z tymi ciasteczkami kolezance.

Orientujecie się może w kwestiach nawilżaczy powietrza? macie jakieś sprawdzone marki, modele ?

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hej kobietki.

Krysti - super sprawa z tym besenem. ja tez bym chciała ale właśnie mam problem z kupnem kostiumu kąpielowego. przymierzałam juz wiele ale jakoś nic mi nie pasuje. jak na gorze ok to na dole nie tak jak trzeba, i na odwrót.

Właśnie jem śniadanko i zaraz zabieram się za mega wielkie prasowanie ( bardzo tego nie lubię)

potem w planach mam upiec kruche cisteczka ostemplowane "made with love" i dać puszkę z tymi ciasteczkami kolezance.

Orientujecie się może w kwestiach nawilżaczy powietrza? macie jakieś sprawdzone marki, modele ?

Ja też właśnie mam problem z kostiumem, w końcu mama wygrzebała mi jakiś swój stary który się rozciągnął w brzuchu i pasuje :) Ale też przewiduję, że kilka tygodni i będzie za mały ale wtedy to już sobie chyba daruję basen - będzie zimno więc nie chcę się przeziębić

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basenik fajna sprawa :)

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny:)

Hela85 lubi tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu co taka cisza dziś . Ja juz od rana piorę z psiakiem na spacerku bylam :) Moj wojek lekarz mowi bym aktywna byla w ciązy duzo na powietrzu przebywala dotleniala się .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:33

Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj zaczyna kopać juz :D haha coraz mocniej .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:35

Hela85 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO JA OD GODZINY NADRABIAM STRONY NAPRODUKOWANE OD WCZORAJ..I CO UDALO CI SIE OGOLIC TEGO BOBRA :D mi teraz juz moj maz goli, bo twierdzi ze po moim goleniu moja pipka wyglada jak LACIATA :D hahah
    a ja mam dzisiaj polowkowe, dopiero 2 usg od poczatku ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sie nie moge doczekac..jeszcze tylko 8 godzinek!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! nie wiem czy maz dzisiaj ze mna pojdzie bo bedzie mial ciezki dzien w pracy i jeszcze choroba go rozklada ale zamowilam sobie synka :D chce zobaczyc dzidzie na usg :D

Robotka1, Krysti, Amy, CzaryMary, sylvia007, Eweliśka, Fasia, mantissa, mimka84, liloe, misia83, Hela85 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam jeszcze po spać:) buziaki

Robotka1 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Spadam jeszcze po spać:) buziaki
    tez bym chciala choc spalam od 20.00 do 6.00 :D niestety synka trzeba zawiezc do szkoly i o 9 wyjechac do pracy..wrocimy o 14.30 i na 16.00 usg :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    NO JA OD GODZINY NADRABIAM STRONY NAPRODUKOWANE OD WCZORAJ..I CO UDALO CI SIE OGOLIC TEGO BOBRA :D mi teraz juz moj maz goli, bo twierdzi ze po moim goleniu moja pipka wyglada jak LACIATA :D hahah
    a ja mam dzisiaj polowkowe, dopiero 2 usg od poczatku ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sie nie moge doczekac..jeszcze tylko 8 godzinek!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! nie wiem czy maz dzisiaj ze mna pojdzie bo bedzie mial ciezki dzien w pracy i jeszcze choroba go rozklada ale zamowilam sobie synka :D chce zobaczyc dzidzie na usg :D
    Werka taaaaa :D udalo się haha jakos dalam rade ,a twoj ci ogolil dobry chlop .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:40

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    tez bym chciala choc spalam od 20.00 do 6.00 :D niestety synka trzeba zawiezc do szkoly i o 9 wyjechac do pracy..wrocimy o 14.30 i na 16.00 usg :D
    No tak ty pracujesz ,ale ja tez siebie nie szczedze tez duzo robie ,niestety samo nic się nie zrobi w domu i psa i zakupy .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany nie wierzę że nie miałam od wczoraj do nadrobienia więcej niż 10 stron :P

ja na basen zaczynam chodzić jak pójdę na L4 czyli będę mieć zamiast aktywnych 9 miesięcy-aktywne 3 miesiące:D

wczoraj jak wróciłam z pracy mąż akurat włączył jakiś głupkowaty program typu "dlaczego ja" i tam babka tłumaczyła synowi że go nie kocha, bo jest wynikiem gwałtu.
    a ja długo nie czekając mówię do mojego ze przy trzecim dziecku ma mnie tak zgwałcić w parku:D wtedy będzie dziecko od razu a nie tak jak teraz-dwa lata to trwało:P spodobał mu się ten pomysł:P ale zamiast w parku powiedziałam że przejdę się wieczorem po naszym ogrodzie;)

mówicie o pieczeniu chlebka? moja mamunia piecze ale własnoręcznie, przeróźne, ale najczęściej na mące orkiszowej, albo żytniej, takie zdrowiuśkie, z żurawinką, czarnuszką itp :)

DAJANA HWESTA witajcie na BBF :D

moje kochane dzieciątko taki dało wczoraj popis że nie mogłam wyjść z podziwu, młoda zresztą też:) tylko stary stwierdził że nadal nic nie widzi i jeszcze ma czas na wojowanie z brzuchem:P no fakt, ma czas:P
    wieczorem i w nocy to małe maleństwo tak słodko się przeciąga, wczoraj też poczułam pierwszy większy przypływ miłości:)
    mam nadzieję że po usg oszaleję już konkretnie:)
    a tak poważnie, to wydaje mi się że te ruchy brzucha mnie tak ocuciły:)

byłam dziś oddać krew i mocz. ale moczu niestety nie udało mi się zebrać z całej nocy. przed 5 się obudziłam i nie było szans wytrzymać do 8;/
    no nic wezmę na to poprawkę jak zobaczę wynik.

weronika86, Krysti, hwesta, CzaryMary, mimka84, liloe, Dajana28 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Wercia trzymam kciuki ty 2 dopiero jej ja juz w pon 4 usg tu a w 28 tyg 5 mam miec ,ja raz prywatnie bylam dwa razy w szpitalu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kopie mnie mocno z prawej strony, leze i mnie tak łupie od srodka :)Josh <3 jednak będzie :) kochane malenstwo <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    hej Hej :) Widzę że dzisiaj pierwsza jestem:) Ale fajnie że dzisiaj piątek :)
    ja mam od wczoraj piątek :D
    Witam się :D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o rany nie wierzę że nie miałam od wczoraj do nadrobienia więcej niż 10 stron :P

ja na basen zaczynam chodzić jak pójdę na L4 czyli będę mieć zamiast aktywnych 9 miesięcy-aktywne 3 miesiące:D

wczoraj jak wróciłam z pracy mąż akurat włączył jakiś głupkowaty program typu "dlaczego ja" i tam babka tłumaczyła synowi że go nie kocha, bo jest wynikiem gwałtu.
    a ja długo nie czekając mówię do mojego ze przy trzecim dziecku ma mnie tak zgwałcić w parku:D wtedy będzie dziecko od razu a nie tak jak teraz-dwa lata to trwało:P spodobał mu się ten pomysł:P ale zamiast w parku powiedziałam że przejdę się wieczorem po naszym ogrodzie;)

mówicie o pieczeniu chlebka? moja mamunia piecze ale własnoręcznie, przeróźne, ale najczęściej na mące orkiszowej, albo żytniej, takie zdrowiuśkie, z żurawinką, czarnuszką itp :)

DAJANA HWESTA witajcie na BBF :D

moje kochane dzieciątko taki dało wczoraj popis że nie mogłam wyjść z podziwu, młoda zresztą też:) tylko stary stwierdził że nadal nic nie widzi i jeszcze ma czas na wojowanie z brzuchem:P no fakt, ma czas:P
    wieczorem i w nocy to małe maleństwo tak słodko się przeciąga, wczoraj też poczułam pierwszy większy przypływ miłości:)
    mam nadzieję że po usg oszaleję już konkretnie:)
    a tak poważnie, to wydaje mi się że te ruchy brzucha mnie tak ocuciły:)

byłam dziś oddać krew i mocz. ale moczu niestety nie udało mi się zebrać z całej nocy. przed 5 się obudziłam i nie było szans wytrzymać do 8;/
    no nic wezmę na to poprawkę jak zobaczę wynik.
    u mnie tez wczoraj istne szalenstwo brzuszkowe, pierwszy raz poczulam kopa przez skore, jak przylozylam reke..normalnie z rozpedu musialo byc ;D ale sie cieszylam..dostalam ataku histerycznego smiechu...moj z synkiem patrzyli na mnie z 5 minut i pozniej jeszcze z 30 mnie obserwowali czy na pewno nie dzwonic po pogotowie :D hahahaa

Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    Ja mialm dzis jechac do labo na wymazy do poloznej, pol nocy nie przespalam przez to, wstalam rano, wykapalam sie, umalowalam,uczesalam patrze na skierowanie a tam czynne od pon do czwartku :D extra!! W poniedzialek pojade a we wtorek wizyta :)
    Krysti od rana szaleje ogien jestes :D
    Ja tez juz piore i sprzatam, wczoraj przywiezli nam nowy naroznik i za chwile maz musi wyniesc ten stary do innego pokoju.
    Weronika z łaciata pipka chyba nie idziesz na wizyte co :D??
    Psotka bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi.

Buziaki dla Was i powodzenia Weronika na usg :)

Krysti, Robotka1, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja najwięcej energii dziecka zauważam tylko wieczorem, teraz go chciałam zmusić do aktywności ale podskoczył ze 3 razy mówiąc starczy matka i chyba poszedl spać :D
    więc wstałam zrobiłam sobie kawę żeby go obudzić i teraz coś podskakuje :P
    ale wczoraj faktycznie tak dawał aż mąż się śmiał i mówi że będzie komandos :P

CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Czesc Laski :)
    Ja mialm dzis jechac do labo na wymazy do poloznej, pol nocy nie przespalam przez to, wstalam rano, wykapalam sie, umalowalam,uczesalam patrze na skierowanie a tam czynne od pon do czwartku :D extra!! W poniedzialek pojade a we wtorek wizyta :)
    Krysti od rana szaleje ogien jestes :D
    Ja tez juz piore i sprzatam, wczoraj przywiezli nam nowy naroznik i za chwile maz musi wyniesc ten stary do innego pokoju.
    Weronika z łaciata pipka chyba nie idziesz na wizyte co :D??
    Psotka bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi.

Buziaki dla Was i powodzenia Weronika na usg :)
    w uk nie robia badan ginekologocznych, bynajmniej nie teraz...ide na samo usg

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 1007 1008 1009 1010 1011 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ