Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Dziś odpoczywam dzień lenia i idę strój na basen kąpielowy kupic bo jutro na basenik
Ja mam przerwę od basenu bo na ostatniej wizycie dostałam globulki na jakąś małą infekcję która mi się przyplątała i lekarz stwierdził że będziemy zwalczać małymi dawkami ale od początku -
nick nieaktualnyhej kobietki.
Krysti - super sprawa z tym besenem. ja tez bym chciała ale właśnie mam problem z kupnem kostiumu kąpielowego. przymierzałam juz wiele ale jakoś nic mi nie pasuje. jak na gorze ok to na dole nie tak jak trzeba, i na odwrót.
Właśnie jem śniadanko i zaraz zabieram się za mega wielkie prasowanie ( bardzo tego nie lubię)
potem w planach mam upiec kruche cisteczka ostemplowane "made with love" i dać puszkę z tymi ciasteczkami kolezance.
Orientujecie się może w kwestiach nawilżaczy powietrza? macie jakieś sprawdzone marki, modele ?Krysti lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hej kobietki.
Krysti - super sprawa z tym besenem. ja tez bym chciała ale właśnie mam problem z kupnem kostiumu kąpielowego. przymierzałam juz wiele ale jakoś nic mi nie pasuje. jak na gorze ok to na dole nie tak jak trzeba, i na odwrót.
Właśnie jem śniadanko i zaraz zabieram się za mega wielkie prasowanie ( bardzo tego nie lubię)
potem w planach mam upiec kruche cisteczka ostemplowane "made with love" i dać puszkę z tymi ciasteczkami kolezance.
Orientujecie się może w kwestiach nawilżaczy powietrza? macie jakieś sprawdzone marki, modele ?
Ja też właśnie mam problem z kostiumem, w końcu mama wygrzebała mi jakiś swój stary który się rozciągnął w brzuchu i pasujeAle też przewiduję, że kilka tygodni i będzie za mały ale wtedy to już sobie chyba daruję basen - będzie zimno więc nie chcę się przeziębić
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tu co taka cisza dziś . Ja juz od rana piorę z psiakiem na spacerku bylam
Moj wojek lekarz mowi bym aktywna byla w ciązy duzo na powietrzu przebywala dotleniala się .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:33
Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NO JA OD GODZINY NADRABIAM STRONY NAPRODUKOWANE OD WCZORAJ..I CO UDALO CI SIE OGOLIC TEGO BOBRA
mi teraz juz moj maz goli, bo twierdzi ze po moim goleniu moja pipka wyglada jak LACIATA
hahah
a ja mam dzisiaj polowkowe, dopiero 2 usg od poczatku ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sie nie moge doczekac..jeszcze tylko 8 godzinek!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! nie wiem czy maz dzisiaj ze mna pojdzie bo bedzie mial ciezki dzien w pracy i jeszcze choroba go rozklada ale zamowilam sobie synkachce zobaczyc dzidzie na usg
Robotka1, Krysti, Amy, CzaryMary, sylvia007, Eweliśka, Fasia, mantissa, mimka84, liloe, misia83, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:NO JA OD GODZINY NADRABIAM STRONY NAPRODUKOWANE OD WCZORAJ..I CO UDALO CI SIE OGOLIC TEGO BOBRA
mi teraz juz moj maz goli, bo twierdzi ze po moim goleniu moja pipka wyglada jak LACIATA
hahah
a ja mam dzisiaj polowkowe, dopiero 2 usg od poczatku ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sie nie moge doczekac..jeszcze tylko 8 godzinek!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! nie wiem czy maz dzisiaj ze mna pojdzie bo bedzie mial ciezki dzien w pracy i jeszcze choroba go rozklada ale zamowilam sobie synkachce zobaczyc dzidzie na usg
udalo się haha jakos dalam rade ,a twoj ci ogolil dobry chlop .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:40
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:tez bym chciala choc spalam od 20.00 do 6.00
niestety synka trzeba zawiezc do szkoly i o 9 wyjechac do pracy..wrocimy o 14.30 i na 16.00 usg
-
o rany nie wierzę że nie miałam od wczoraj do nadrobienia więcej niż 10 stron
ja na basen zaczynam chodzić jak pójdę na L4 czyli będę mieć zamiast aktywnych 9 miesięcy-aktywne 3 miesiące:D
wczoraj jak wróciłam z pracy mąż akurat włączył jakiś głupkowaty program typu "dlaczego ja" i tam babka tłumaczyła synowi że go nie kocha, bo jest wynikiem gwałtu.
a ja długo nie czekając mówię do mojego ze przy trzecim dziecku ma mnie tak zgwałcić w parku:D wtedy będzie dziecko od razu a nie tak jak teraz-dwa lata to trwało:P spodobał mu się ten pomysłale zamiast w parku powiedziałam że przejdę się wieczorem po naszym ogrodzie;)
mówicie o pieczeniu chlebka? moja mamunia piecze ale własnoręcznie, przeróźne, ale najczęściej na mące orkiszowej, albo żytniej, takie zdrowiuśkie, z żurawinką, czarnuszką itp
DAJANA HWESTA witajcie na BBF
moje kochane dzieciątko taki dało wczoraj popis że nie mogłam wyjść z podziwu, młoda zresztą teżtylko stary stwierdził że nadal nic nie widzi i jeszcze ma czas na wojowanie z brzuchem:P no fakt, ma czas:P
wieczorem i w nocy to małe maleństwo tak słodko się przeciąga, wczoraj też poczułam pierwszy większy przypływ miłości:)
mam nadzieję że po usg oszaleję już konkretnie:)
a tak poważnie, to wydaje mi się że te ruchy brzucha mnie tak ocuciły:)
byłam dziś oddać krew i mocz. ale moczu niestety nie udało mi się zebrać z całej nocy. przed 5 się obudziłam i nie było szans wytrzymać do 8;/
no nic wezmę na to poprawkę jak zobaczę wynik.weronika86, Krysti, hwesta, CzaryMary, mimka84, liloe, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:NO JA OD GODZINY NADRABIAM STRONY NAPRODUKOWANE OD WCZORAJ..I CO UDALO CI SIE OGOLIC TEGO BOBRA
hahah
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:o rany nie wierzę że nie miałam od wczoraj do nadrobienia więcej niż 10 stron
ja na basen zaczynam chodzić jak pójdę na L4 czyli będę mieć zamiast aktywnych 9 miesięcy-aktywne 3 miesiące:D
wczoraj jak wróciłam z pracy mąż akurat włączył jakiś głupkowaty program typu "dlaczego ja" i tam babka tłumaczyła synowi że go nie kocha, bo jest wynikiem gwałtu.
a ja długo nie czekając mówię do mojego ze przy trzecim dziecku ma mnie tak zgwałcić w parku:D wtedy będzie dziecko od razu a nie tak jak teraz-dwa lata to trwało:P spodobał mu się ten pomysłale zamiast w parku powiedziałam że przejdę się wieczorem po naszym ogrodzie;)
mówicie o pieczeniu chlebka? moja mamunia piecze ale własnoręcznie, przeróźne, ale najczęściej na mące orkiszowej, albo żytniej, takie zdrowiuśkie, z żurawinką, czarnuszką itp
DAJANA HWESTA witajcie na BBF
moje kochane dzieciątko taki dało wczoraj popis że nie mogłam wyjść z podziwu, młoda zresztą teżtylko stary stwierdził że nadal nic nie widzi i jeszcze ma czas na wojowanie z brzuchem:P no fakt, ma czas:P
wieczorem i w nocy to małe maleństwo tak słodko się przeciąga, wczoraj też poczułam pierwszy większy przypływ miłości:)
mam nadzieję że po usg oszaleję już konkretnie:)
a tak poważnie, to wydaje mi się że te ruchy brzucha mnie tak ocuciły:)
byłam dziś oddać krew i mocz. ale moczu niestety nie udało mi się zebrać z całej nocy. przed 5 się obudziłam i nie było szans wytrzymać do 8;/
no nic wezmę na to poprawkę jak zobaczę wynik.ale sie cieszylam..dostalam ataku histerycznego smiechu...moj z synkiem patrzyli na mnie z 5 minut i pozniej jeszcze z 30 mnie obserwowali czy na pewno nie dzwonic po pogotowie
hahahaa
Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Czesc Laski
Ja mialm dzis jechac do labo na wymazy do poloznej, pol nocy nie przespalam przez to, wstalam rano, wykapalam sie, umalowalam,uczesalam patrze na skierowanie a tam czynne od pon do czwartkuextra!! W poniedzialek pojade a we wtorek wizyta
Krysti od rana szaleje ogien jestes
Ja tez juz piore i sprzatam, wczoraj przywiezli nam nowy naroznik i za chwile maz musi wyniesc ten stary do innego pokoju.
Weronika z łaciata pipka chyba nie idziesz na wizyte co??
Psotka bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi.
Buziaki dla Was i powodzenia Weronika na usgKrysti, Robotka1, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja najwięcej energii dziecka zauważam tylko wieczorem, teraz go chciałam zmusić do aktywności ale podskoczył ze 3 razy mówiąc starczy matka i chyba poszedl spać
więc wstałam zrobiłam sobie kawę żeby go obudzić i teraz coś podskakuje
ale wczoraj faktycznie tak dawał aż mąż się śmiał i mówi że będzie komandos
CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Czesc Laski
Ja mialm dzis jechac do labo na wymazy do poloznej, pol nocy nie przespalam przez to, wstalam rano, wykapalam sie, umalowalam,uczesalam patrze na skierowanie a tam czynne od pon do czwartkuextra!! W poniedzialek pojade a we wtorek wizyta
Krysti od rana szaleje ogien jestes
Ja tez juz piore i sprzatam, wczoraj przywiezli nam nowy naroznik i za chwile maz musi wyniesc ten stary do innego pokoju.
Weronika z łaciata pipka chyba nie idziesz na wizyte co??
Psotka bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi.
Buziaki dla Was i powodzenia Weronika na usg