Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh WERA bo my w identycznym czasie jesteśmy z terminami i posturę tez mamy podobną
może dlatego dopiero teraz czujemy wyraźnie i bez zbędnego wpatrywania się szaleństwa naczych dzieci??
mówisz że idziesz ze Stasiem na usg? fajnie ja byłam z Majką 2 miechy temu:D
a powiem Ci że w tej ciąży wcale nie brakuje mi męża na usg:) wolę chyba chodzić sama:P jemu donoszę zdjęcia
ejjjj śliczna komoda!!! tylko nie wiem kto wklejałwidziałam ją na allegro:D
miałam chrapkę ale postanowiłam przerobić córki komodę STUVA i będzie dla dzidzia:D
AMY aaa bo Ty już na zwolnieniu nie??weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:dzisiaj na wadze 71 kg
+4.4
nooo chyba większość dzieciaków aktywnych najbardziej jest wieczorkiem:D
u mnie był kosmos przez godzinę jak nie lepiej:D
dziś też juz daje o sobie znać ale delikatnie:D piję kawę może temu
LALI ja się zacznę na łyso golić, wszystko jak leci:P
Amy wrote:Robotka ja sobie odebrałam dzisiaj za 1 listopadaa na wolne idę od przyszłego czwartku
nie sprecyzowałam chyba tych czwartków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:53
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Czesc Laski
Ja mialm dzis jechac do labo na wymazy do poloznej, pol nocy nie przespalam przez to, wstalam rano, wykapalam sie, umalowalam,uczesalam patrze na skierowanie a tam czynne od pon do czwartkuextra!! W poniedzialek pojade a we wtorek wizyta
Krysti od rana szaleje ogien jestes
Ja tez juz piore i sprzatam, wczoraj przywiezli nam nowy naroznik i za chwile maz musi wyniesc ten stary do innego pokoju.
Weronika z łaciata pipka chyba nie idziesz na wizyte co??
Psotka bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi.
Buziaki dla Was i powodzenia Weronika na usgale będe się byczyc wieczorami
juz koce upatrzalam fajne do okrycia i zapewne pojde po nie dziś
urzadzam chate mama ma przyjechać więc musi wygladać jakoś przyzwoicie ,rok temu kupilam jej fajny expres z dolce gusto taką kopułe i do polski jej zawiozlam jaka happy a ona ma dla mnie teraz posrebrzane piękne sztuczce i
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja wierzę tylko wadze u gienka:D
nooo chyba większość dzieciaków aktywnych najbardziej jest wieczorkiem:D
u mnie był kosmos przez godzinę jak nie lepiej:D
dziś też juz daje o sobie znać ale delikatnie:D piję kawę może temu
LALI ja się zacznę na łyso golić, wszystko jak leci:P
Całe życie ważyłąm się rano na pusty pęcherz i pusty żołądekwięc tak dalej się ważę
przynajmniej wiem ile przytyłamweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:A mój mały jakoś tak ostatnio mniej ruchliwy, wczoraj tylko lekko kilka razy go poczułam dzisiaj na razie spokój, nie lubię jak jest taki spokojny...
świeciłam latarką - nic
ale wkurzył się chyba bo podskoczył 3 razy żebym mu dała spokój
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:No właśnie ja mam po południu zawsze wizyty i mnie tam ważą po jedzeniu na pełny pęcherz więc nie do końca wierzeę tym kg i ciśnieniu.
Całe życie ważyłąm się rano na pusty pęcherz i pusty żołądekwięc tak dalej się ważę
przynajmniej wiem ile przytyłam
Ja mam dokładnie to samo, nie wiem jak można się ważyć po południu jak u mnie różnica rano a wieczorem potrafi być nawet 2 kg. A to różnica ogromna przecież jest!
Dzisiaj u nas wynoszenie gratów z pokoiku dla dziecka, przyjedzie jakiś facet zabrać stare meble. Potem zabieram się za zdzieranie tapety, malowanie sufitu i nakładanie nowej tapetymam nadzieję w połowie grudnia uporać się z tematem
I już będę mogła pojechać po łóżeczko, komodę, zamówić pościel... mmmm rozmarzyłam się
Amy, Krysti, weronika86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:A mój mały jakoś tak ostatnio mniej ruchliwy, wczoraj tylko lekko kilka razy go poczułam dzisiaj na razie spokój, nie lubię jak jest taki spokojny...
teraz daje mocne po informowal mame ze ok jest:)
-
nick nieaktualnyAmy wrote:ja też nie lubię, dlatego go dzisiaj szturchałam
świeciłam latarką - nic
ale wkurzył się chyba bo podskoczył 3 razy żebym mu dała spokój
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Amy daj spokuj maluchowi ,wiesz ze dzieci w brxuchu są bardzo wrazliwe i nie spokojne na swiatło ,w ciemnosci czują się bezpieczne
nie zgadzam się, dzieci się pchają do światłanawet w poradnikach zalecają taką zabawę latarką
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Ja mam dokładnie to samo, nie wiem jak można się ważyć po południu jak u mnie różnica rano a wieczorem potrafi być nawet 2 kg. A to różnica ogromna przecież jest!
Dzisiaj u nas wynoszenie gratów z pokoiku dla dziecka, przyjedzie jakiś facet zabrać stare meble. Potem zabieram się za zdzieranie tapety, malowanie sufitu i nakładanie nowej tapetymam nadzieję w połowie grudnia uporać się z tematem
I już będę mogła pojechać po łóżeczko, komodę, zamówić pościel... mmmm rozmarzyłam się
u mnie wlaśnie też jest różnica z 2 kg jak się ważę wieczorem a ranooczywiście jak dużo zjem
ale do 2 różnicy potrafię dobić
o to dzisiaj u ciebie pracowity dzień)
-
adk_1989 wrote:Ja mam dokładnie to samo, nie wiem jak można się ważyć po południu jak u mnie różnica rano a wieczorem potrafi być nawet 2 kg. A to różnica ogromna przecież jest!
proste
oczywiście prawidłowo ważyć się powinno na pusty żołądek i pusty pęcherz:) ale u gienka to się nie liczy:)
ADK zazdroszczę tego urządzania już
ja ledwo skończyłam sypialnię, już bym się wzięła za mały pokój, chcę piękną wykładzinę grubą, i dwie ściany do pomalowania:) no i to znoszenie mebelków ahhh:)
jutro odbieram mój półko przewijakależ jestem podjarana:D
KRYSTI mój w pierwsze ciąży chodził ze mną bez problemu a teraz tylko pytam czy chce iśc, jak nie to nie ma problemu:)
Amy wrote:niech da!!!! tatuś poczuje że jest tatusiem
jak się tatuś zabierze na służbę to zostaniesz sama z rozdartym OlkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:08
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dzoewuszki, ja też dziś mam plan poprac,posprzatac
zaraz mąż na dwa spotkania wyskakuje i o 14 wraca juz
aaale się ciesze,ze nie będę tak długo sama
jakiś cyckonosz musze kupic,bo wszystkie małe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:09
Krysti lubi tę wiadomość