Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY zazdroszczę że masz kogoś koło siebie:)
ja miałam tak przy córce i mimo że wszystko robiłam sama miałam świadomość że jest jeszcze koło mnie mama:)
a teraz jestem na swoim i jestem zdana na siebie aaaa!!!!
KRYSTI powoli wszystkie zaczynamy się męczyć -
Hej,
Ja sie wczoraj strachu najadlam.
Zaczal mnie nagle bolec bardzo brzuch z prawej strony, tak ze ledwo chodzic moglam i bardzo klulo jak lekko nawet nacisnelam. Bolalo tak okolo godziny jak bylam w pracy.
Potem puscilo ale w domu chwycilo w pachwinie i normalnie sie prawie ruszyc nei moglam. Moj maz wyczytal, ze to normalne, ze to bol od rozciagajacych sie wiezadel.
Mysle jednak, ze ten bol brzucha w pracy byl po tej wiadomosci o smierci kolegi, bardzo mnie to zestresowalo a bol pojawil sie krotko po tym.
Dzisiaj jest juz ok -
Hej dziewczyny. Znowu miałam nadrabiania trochę
Zaczynam dzisiaj 22tc jejku jak to szybko leci. Mnie dziecko od rana kopie, nawet ostatnio mówiłam mężowi, że nie przypominam sobie, żeby Gabi była taka ruchliwa na tym etapie ciąży. A wiecie, że w brzuchu właśnie ujawnia się charakter dziecka?! Moja Gabi była bardzo ruchliwa i teraz ma dziecięce ADHD
Wszędzie jej pełno, wstaje o 6.30 idzie spać ok.22-23. W dzień nawet na 5 minut się nie położy. Przeraziłam się, że jeśli i Ninka taka będzie to ja chyba tego nie wytrzymam
Amy, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:No i pytam się rano nic w kieszeniach nie masz w spidniach ktore wkladasz do peania nie nie ma speawdzalem a tam pieniądze w baniaku ! No muszę sama sprawdzac bo automat się spierdzieli .
pieniądze to nic! Mój potrafi mieć pety w spodniach!! Ja nie wiem jak to robi ale jak jeździ na kopelnie czasami do pracy i pali gdzieś pod ziemią to chowa kiepa do kieszenia, a jak pojeździ dłużej to mu taki odruch dostaje. Ja pranie z pralki wyciągam a tam rozmoczone kiepy! NO szlag mnie trafi!Krysti, Robotka1, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:pieniądze to nic! Mój potrafi mieć pety w spodniach!! Ja nie wiem jak to robi ale jak jeździ na kopelnie czasami do pracy i pali gdzieś pod ziemią to chowa kiepa do kieszenia, a jak pojeździ dłużej to mu taki odruch dostaje. Ja pranie z pralki wyciągam a tam rozmoczone kiepy! NO szlag mnie trafi!
niezle tez masz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:45
-
nick nieaktualnyja sięod wczoraj boję każdego bólu wynikającego ze stresu - po tej wiadomości o Marcie...
już teraz wiem, dlaczego moja mama mówiła, żebym zbyt do siebie nie wzięła śmierci dziadka mojego Marcina.. nie sądziłam ze ze stresu i smutku można przedwcześnie dostać skurczy porodowychWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:44
-
nick nieaktualnySylwia gatuluję rozpoczęcia 22 tygodnia
przynajmniej wiesz, że masz dziecko w domu ;p
ciekawe jaki będzie Olekjuż bym chciała kwiecień
mam nadzieję, że nie będę płakać z bezsilności
najwyżej dostanie po dupie
CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:pieniądze to nic! Mój potrafi mieć pety w spodniach!! Ja nie wiem jak to robi ale jak jeździ na kopelnie czasami do pracy i pali gdzieś pod ziemią to chowa kiepa do kieszenia, a jak pojeździ dłużej to mu taki odruch dostaje. Ja pranie z pralki wyciągam a tam rozmoczone kiepy! NO szlag mnie trafi!
-
Krysti wrote:Ja to bym pasztet jadla tonami
juz wcinam tak lubie pasztet od samego poczatku jem
teraz też lubiłam z początku a teraz już nie, własciwie nie mam zachcianek:)
za normalne uważam to że zjem śledzia i przegryzę kanapką z powidłem
AMY hm....doświadczenie.....to było 7 lat temu, mało pamiętam, a już w ogóle nie pamiiętam jak młoda dawała popalić, nie wiem co się robi, jak powinnam się zachować, czuję że wszystkiego będę się uczyła na nowo
moja mama też z tych mniej gorliwych - i dobrze:D a teściową mam nadzieję że zobaczę raz:) jak się młode urodzi a potem na chrzcinach dopiero:Pweronika86, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:też jadłam:D przy córce byłam obstawiona różnymi rodzajami do śniadania:D
teraz też lubiłam z początku a teraz już nie, własciwie nie mam zachcianek:)
za normalne uważam to że zjem śledzia i przegryzę kanapką z powidłem
AMY hm....doświadczenie.....to było 7 lat temu, mało pamiętam, a już w ogóle nie pamiiętam jak młoda dawała popalić, nie wiem co się robi, jak powinnam się zachować, czuję że wszystkiego będę się uczyła na nowo
moja mama też z tych mniej gorliwych - i dobrze:D a teściową mam nadzieję że zobaczę raz:) jak się młode urodzi a potem na chrzcinach dopiero:P -
nick nieaktualnyMoja Alunia bardzo ruchliwa jest, i czuje w brzuchu i na usg lekarz mowi,ze dziecko szaleje
chyba jutro pójdę na krew i z moczem,bo mnie lekarz we wtorek opierniczy,mialam tez glukoze zrobic,ale się wymadrzam i czekam do 24 tyg :p
Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Sylwia gatuluję rozpoczęcia 22 tygodnia
Amy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:ja sięod wczoraj boję każdego bólu wynikającego ze stresu - po tej wiadomości o Marcie...
już teraz wiem, dlaczego moja mama mówiła, żebym zbyt do siebie nie wzięła śmierci dziadka mojego Marcina.. nie sądziłam ze ze stresu i smutku można przedwcześnie dostać skurczy porodowych
Stres jest najgorszy ponoć, tylko ludzie nie zdają sobie sprawy ile potem problemów zdrowotnych wywołanych jest właśnie przez stres a w ciąży jesteśmy narażone podwójnie. No i wysiłek fizyczny też, mam kuzynkę która poroniła pod koniec 4 miesiąca bo ubzdurała sobie nie nie chce przytyć po ciąży jak jej matka i chodziła na aerobic cały czas no i poroniła... -
Amy wrote:Sylwia gatuluję rozpoczęcia 22 tygodnia
ja też się nie mogę doczekać aż maluchy będą z nami, ale chociaż już bym chciała święta, potem wiem że szybko zleci do kwietniahwesta, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Moja Alunia bardzo ruchliwa jest, i czuje w brzuchu i na usg lekarz mowi,ze dziecko szaleje
chyba jutro pójdę na krew i z moczem,bo mnie lekarz we wtorek opierniczy,mialam tez glukoze zrobic,ale się wymadrzam i czekam do 24 tyg :p
rekami machal dwiema w naszą strone
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny