X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kładę się spać - a wy grzeczne bądźcie i nie drukujcie za wiele abym rano nie musiała godzinę nadrabiać :D Dobranocki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dziewczynki kładę się spać - a wy grzeczne bądźcie i nie drukujcie za wiele abym rano nie musiała godzinę nadrabiać :D Dobranocki :)
    śnij grzecznie ;D
    ja też spadam :)

• 8485 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzisiaj ciezki dzień nic mi się nie chce boli mnie glowa caly dzień nawet po tabletce nie przeszlo ide spac może sen mnie uleczy

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 witaj w klubie. Już się cieszyłam że ostatnio mnie głowa nie boli a tu dziś masakra jakaś. Na szczęście już jest lepiej, ale musiałam pospać w dzień.

relgh371djw8agni.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:59

mimka84, Krysti, CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, mantissa, liloe lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    hehehe mnie i bez tego się śni, że mąż mnie zdradza - później wstaje z fochem i się do niego nie odzywam :P a czasem po przebudzeniu robię mu awanturę, że na pewno by zrobił tak jak mi się sniło :P
    ha! Ja też tak robie:d nieraz się na caly dzien za to obrazam:d ale mój maz już sobie od dawna nic z tego nie robi czym mnie oczywiscie jeszcze bardziej wkur..:d

mimka84, Ewelcia lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam, czas syna zmusić do spania bo jutro na 8:00 do szkoły. Do jutra babeczki.

relgh371djw8agni.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dziewczyny dlaczego nie oglądacie tej Porodówki, przeciez tam tam tak wszystko fajnie i sympatycznie pokazane :)

Dajana28 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Krysti pytałaś o ten automat do pieczenia chleba - to taka mniejsza wersja piekarnika. Wrzucasz wszytskie składniki to się samo miesza i piecze.
    Kiedyś w LIDLU były takie http://kulinarnapiniata.pl/automat-do-pieczenia-chleba-z-lidla-recenzja/

Ja mam coś podobnego do tego http://www.nietylkoagd.pl/automat-first-fa5150-2-do-pieczenia-chleba.html i świetny. Masz w 1,5 pyszny świeżutki chlebek :)

Poza tym to podziwiam Was z tą porodówką. Ja jakoś nie mogę się przemóc żeby obejrzeć chociaż 15 min.
    Ewelcia extra to jest nawet nie wiedziałam ze coś takie jest na rynku ze samemu mozna robic chlebek :) super sprawa jutro do mamci dzwonię :) i powiem o tym bedzie za interesowana jak ja:) ja sobie kupie . I jak upieklaś juz chlebek ile czasu musi się piec ! W tym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kobietki :)

• Dajana28 Przyjaciółka

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zaraz uciekam spać tylko muszę wziąć szybki prysznic... :)
    jutro kolejne usg :)

dobrej nocki :*

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie i nadal nie wiem kogo w brzuszku noszę :( miałam tylko badanie szyjki i posłuchałam tętna dzidzi (pierwszy raz!). Usg nie miałam bo podobno nie było potrzeby by dziś robić, a też nie chciałam naciskać, żeby koniecznie zrobiła, bo i w sumie po co. P.doktor powiedziała, że za 3 tygodnie wszystko będzie ładniej widać (to co chce zbadać, zmierzyć). Także jeszcze troszkę poczekam... ;)

A teraz idę spać bo oczy mi się zamykają, dobranoc dziewczynki :*

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ziolko- chwila cierpliwosci i będziesz wszystko wiedziała :-)

Ja tez juz uciekam.
    Karaluchy pod posuchy. Dobrych snow:-)

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:25

Krysti lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim automacie fajne jest tez to ze mozna zrobic jakiekolwiek inne ciasto ktore ma rosnac np na buleczki albo na pizze, bo ten automat grzeje i miesza.

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Hej :) Widzę że dzisiaj pierwsza jestem:) Ale fajnie że dzisiaj piątek :)

Krysti, adk_1989, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego Dnia brzuchatki :) oby był wesoły :) Ja odliczam 3 dni do połowkowego <3

Ola89, Eweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Dzisiaj piekłam w trybie extra to było 1,5h. Ale są też tryby normalnie i wtedy ok 3h. Samo przygotowanie wszystkiego zajmuje raptem 5min a masz później świeży i pachnący chlebek. Dla bardziej zaawansowanych są mąki różnego typu do pieczenia np ciemnego chleba itd Ja dzisiaj miałam biały maślany ze słonecznikiem :)

Jeśłi chodzi o sny to mam tak samo :) Ale my jesteśmy powalone w tej ciąży :P
    Dobranoc
    To expresowo chlebek upieczony :) super miec cos takiego w domu i masz super tesciową :) tylko kochać za jej dobre serduszko :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś odpoczywam dzień lenia i idę strój na basen kąpielowy kupic bo jutro na basenik :)

CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To expresowo chlebek upieczony :) super miec cos takiego w domu i masz super tesciową :) tylko kochać za jej dobre serduszko :)

Ja bardzo długo piekłam własny chleb tylko w piekarniku był świetny, bo z własnego zakwasu ale znudziło mi się po kilku miesiącach :P

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1006 1007 1008 1009 1010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ