X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się uspokoiłam po ostatniej wizycie u lekarza, mam tego polipa, póki nie daje objawów to niech sobie siedzi, boję się tylko że zacznie sprawiać problemy i trzeba go będzie usuwać jeszcze w ciąży, ale na razie cieszę się z tego że większych problemów nie mam

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie tez nie problem w tych czasach dziecko bez ślubu, ja tam się nigdy nie przejmuje tym co kto gada
    Hwesta będzie dobrze tylko trochę mniej musisz się smucić bo Ty troszkę taki smerf maruda jesteś:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:47

hwesta, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela a wiesz jak się nazywa ten materiał z tych kocyków natali - ten taki miły z tymi wypukłymi kropami?

• Fasia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy to minky chyba :)

Amy, Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy to minky chyba :)
    no właśnie
    plusz minky - nie mogłam sobie przypomnieć :D

http://otula.pl/pl/c/Minky-Plusz/142 tu też są fajne materiały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:50

Hela85 lubi tę wiadomość

• Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dawno mnie nie było , widzę ze tu sie ciagle coś dzieje :)

Odpoczywałam teraz więcej , leżę i korzystam póki wszystko ok i póki moja nastolatka w szkole , sama w domu pół dnia itrzeba korzystać bo potem już nie będzie tak cicho :)

Gorzej z tym , ze znowu sie przeziębiłam i zatoki od kilku dni męczą strasznie , wszystkie domowe sposoby ogarniam i nic , wcześniej przeszło szybciej , chyba czas do lekarza .

Coraz więcej ciuszków w szafie i to jest super :)

W piątek usg prenatalne połówkowe :) już nie mogę sie doczekać , bo słabo czuje ruchy na razie , może to ta duża przerwa miedzy ciążami . Ostatnio tak policzyłam ze mam termin połowa kwietnia , a może sie okazać ze urodzę końce marca bo mam mieć planowana cesarkę i nie bedą czekać aż sie akcja zacznie tylko szybciej nas rozpakuja ;) i już nie będę kwietniowka tylko marcowa ;)

Obecnie zaczęłam 6 miesiąc ciazy wczoraj ;) jeszcze tylko 4 miesiące :)
    Pozdrawiam ciepło ;)*

Krysti, Fasia, Dajana28 lubią tę wiadomość

3jgxk0s36qip8cls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    no właśnie nie mogę tego znaleźć ale juz zadałam pytanie Natalii może sie dowiem i gdzieś to wychaczę

Już Fasia podpowiedziała - PLUSZ MINKY :) nie jest drogi wcale :) na różncyh stronach różne ceny, ale ogólnie nei są wysokie :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisalam kiedys ze potrzebuje kapeluszna sesje ciązową na koniec stycznia i patrzcie jakie kapelusze ma kobitka wszystko sama robi :) zamkniete miala teraz ale juz wiem w ktore godz ma otwarte :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/774771961d47.jpg

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Amy nie przejmuj się, ja też ostatnio jakaś wycofana przez to wszystko, ale to tak jak piszesz, z niemocy, że nie mogę pomóc, a nie chcę przechodzić obojętnie bo mnie to na swój sposób dotyka, w końcu jesteśmy tu wszystkie swoje no nie??

tak sobie podczytuje was....

KRYSTI a co z Twoim holidayem? :D

eeee to mi by się szyć nie chciało, jakbym pokupiła wszystkie materiały co będę mieć w pościeli, wykończenia plus że nie zrobię tak ładnie, a szyć umiem:) to mnie na jedno wyjdzie :)

JUSTINESKA gdzie się podziałaś?:)

Malinka pisałam CI w pamiętniku że rzeczy przepiękne:D

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    no właśnie nie mogę tego znaleźć ale juz zadałam pytanie Natalii może sie dowiem i gdzieś to wychaczę
    oo widzę że juz masz, dzięki:)będę szyłaaa:)

Pisałam, że to minky :)))

Hela85 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka mnie to tak cieszy że sama zrobię dla małej że aż mnie rozpiera z radości a szyć bardzo lubię , jak miałam 8 lat to szyłam ubranka dla lalek a ciotki i mama nie mogły uwierzyć że moje ściegi ręczne wyglądają jak maszynowe, mama nie była zadowolona jak jej np. spódnice pocięłam ale skąd miałam wiedzieć że jest jej potrzebna:)
    a jak liczyłam to wyrobię się w 100zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 14:02

Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Amy nie przejmuj się, ja też ostatnio jakaś wycofana przez to wszystko, ale to tak jak piszesz, z niemocy, że nie mogę pomóc, a nie chcę przechodzić obojętnie bo mnie to na swój sposób dotyka, w końcu jesteśmy tu wszystkie swoje no nie??

tak sobie podczytuje was....

KRYSTI a co z Twoim holidayem? :D

eeee to mi by się szyć nie chciało, jakbym pokupiła wszystkie materiały co będę mieć w pościeli, wykończenia plus że nie zrobię tak ładnie, a szyć umiem:) to mnie na jedno wyjdzie :)

JUSTINESKA gdzie się podziałaś?:)

Malinka pisałam CI w pamiętniku że rzeczy przepiękne:D
    Haha jakos nie mogę się oderwać od was :D holidey bedzie wnet :)

Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Robotka mnie to tak cieszy że sama zrobię dla małej że aż mnie rozpiera z radości a szyć bardzo lubię , jak miałam 8 lat to szyłam ubranka dla lalek a ciotki i mama nie mogły uwierzyć że moje ściegi ręczne wyglądają jak maszynowe, mama nie była zadowolona jak jej np. spódnice pocięłam ale skąd miałam wiedzieć że jest jej potrzebna:)
    a jak liczyłam to wyrobię się w 100zł
    ja to samo:) szyłam bluzki i spodnie z prześcieradeł:D no i wychodziły bombowe:D jak lniane, nawet w nich chodziłam:D

teraz dostałam trochę włóczki i mam zamiar wrócić do robienia na drutach:) może jakiś kocyk zrobię:) albo czapeczkę:)

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my uzależniamy :D

Angela89, Hela85 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie uzależniacie a ja mam pisać prace mgr i nie mam weny bo wole Was sobie czytać :D

Justineska, Fasia lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w pracy cały czas na forum siedzę :) Dobrze że teraz prace mam mało wymagającą :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja to samo:) szyłam bluzki i spodnie z prześcieradeł:D no i wychodziły bombowe:D jak lniane, nawet w nich chodziłam:D

teraz dostałam trochę włóczki i mam zamiar wrócić do robienia na drutach:) może jakiś kocyk zrobię:) albo czapeczkę:)
    ja takie buciki chce jeszcze wyczarować http://handmadebyania.blogspot.com/2013/07/bow-booties-free-pattern.html

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasiula a łóżeczko jakie masz?
    sorki w pracy byłam :)
    łóżeczko standard 120/60

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    sorki w pracy byłam :)
    łóżeczko standard 120/60
    o wzór mi chodziło KAsiek:D ale jak w pracy byłaś to rozumiem:D

HELA zajebiaszcze:D ale ja nie umiem takich wzorów robić:) u mnie proste kształty, kwadraty, prostokąty:P czapki muszę się nauczyć:D

KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi tez caly weekend sie nie odzywala, ciekawe co u niej? A ja mam polowkowe dopiero 19.12, jako ostatnia :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1230 1231 1232 1233 1234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ