Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też się uspokoiłam po ostatniej wizycie u lekarza, mam tego polipa, póki nie daje objawów to niech sobie siedzi, boję się tylko że zacznie sprawiać problemy i trzeba go będzie usuwać jeszcze w ciąży, ale na razie cieszę się z tego że większych problemów nie mam
-
nick nieaktualnydla mnie tez nie problem w tych czasach dziecko bez ślubu, ja tam się nigdy nie przejmuje tym co kto gada
Hwesta będzie dobrze tylko trochę mniej musisz się smucić bo Ty troszkę taki smerf maruda jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:47
hwesta, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dawno mnie nie było , widzę ze tu sie ciagle coś dzieje
Odpoczywałam teraz więcej , leżę i korzystam póki wszystko ok i póki moja nastolatka w szkole , sama w domu pół dnia itrzeba korzystać bo potem już nie będzie tak cicho
Gorzej z tym , ze znowu sie przeziębiłam i zatoki od kilku dni męczą strasznie , wszystkie domowe sposoby ogarniam i nic , wcześniej przeszło szybciej , chyba czas do lekarza .
Coraz więcej ciuszków w szafie i to jest super
W piątek usg prenatalne połówkowejuż nie mogę sie doczekać , bo słabo czuje ruchy na razie , może to ta duża przerwa miedzy ciążami . Ostatnio tak policzyłam ze mam termin połowa kwietnia , a może sie okazać ze urodzę końce marca bo mam mieć planowana cesarkę i nie bedą czekać aż sie akcja zacznie tylko szybciej nas rozpakuja
i już nie będę kwietniowka tylko marcowa
Obecnie zaczęłam 6 miesiąc ciazy wczorajjeszcze tylko 4 miesiące
Pozdrawiam ciepło*
Krysti, Fasia, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:no właśnie nie mogę tego znaleźć ale juz zadałam pytanie Natalii może sie dowiem i gdzieś to wychaczę
Już Fasia podpowiedziała - PLUSZ MINKYnie jest drogi wcale
na różncyh stronach różne ceny, ale ogólnie nei są wysokie
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisalam kiedys ze potrzebuje kapeluszna sesje ciązową na koniec stycznia i patrzcie jakie kapelusze ma kobitka wszystko sama robi
zamkniete miala teraz ale juz wiem w ktore godz ma otwarte
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/774771961d47.jpg
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Amy nie przejmuj się, ja też ostatnio jakaś wycofana przez to wszystko, ale to tak jak piszesz, z niemocy, że nie mogę pomóc, a nie chcę przechodzić obojętnie bo mnie to na swój sposób dotyka, w końcu jesteśmy tu wszystkie swoje no nie??
tak sobie podczytuje was....
KRYSTI a co z Twoim holidayem?
eeee to mi by się szyć nie chciało, jakbym pokupiła wszystkie materiały co będę mieć w pościeli, wykończenia plus że nie zrobię tak ładnie, a szyć umiem:) to mnie na jedno wyjdzie
JUSTINESKA gdzie się podziałaś?
Malinka pisałam CI w pamiętniku że rzeczy przepiękne:DAmy, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:no właśnie nie mogę tego znaleźć ale juz zadałam pytanie Natalii może sie dowiem i gdzieś to wychaczę
oo widzę że juz masz, dzięki:)będę szyłaaa:)
Pisałam, że to minky))
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka mnie to tak cieszy że sama zrobię dla małej że aż mnie rozpiera z radości a szyć bardzo lubię , jak miałam 8 lat to szyłam ubranka dla lalek a ciotki i mama nie mogły uwierzyć że moje ściegi ręczne wyglądają jak maszynowe, mama nie była zadowolona jak jej np. spódnice pocięłam ale skąd miałam wiedzieć że jest jej potrzebna:)
a jak liczyłam to wyrobię się w 100złWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 14:02
Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Amy nie przejmuj się, ja też ostatnio jakaś wycofana przez to wszystko, ale to tak jak piszesz, z niemocy, że nie mogę pomóc, a nie chcę przechodzić obojętnie bo mnie to na swój sposób dotyka, w końcu jesteśmy tu wszystkie swoje no nie??
tak sobie podczytuje was....
KRYSTI a co z Twoim holidayem?
eeee to mi by się szyć nie chciało, jakbym pokupiła wszystkie materiały co będę mieć w pościeli, wykończenia plus że nie zrobię tak ładnie, a szyć umiem:) to mnie na jedno wyjdzie
JUSTINESKA gdzie się podziałaś?
Malinka pisałam CI w pamiętniku że rzeczy przepiękne:Dholidey bedzie wnet
Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Robotka mnie to tak cieszy że sama zrobię dla małej że aż mnie rozpiera z radości a szyć bardzo lubię , jak miałam 8 lat to szyłam ubranka dla lalek a ciotki i mama nie mogły uwierzyć że moje ściegi ręczne wyglądają jak maszynowe, mama nie była zadowolona jak jej np. spódnice pocięłam ale skąd miałam wiedzieć że jest jej potrzebna:)
a jak liczyłam to wyrobię się w 100złno i wychodziły bombowe:D jak lniane, nawet w nich chodziłam:D
teraz dostałam trochę włóczki i mam zamiar wrócić do robienia na drutach:) może jakiś kocyk zrobięalbo czapeczkę
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja to samo:) szyłam bluzki i spodnie z prześcieradeł
no i wychodziły bombowe:D jak lniane, nawet w nich chodziłam:D
teraz dostałam trochę włóczki i mam zamiar wrócić do robienia na drutach:) może jakiś kocyk zrobięalbo czapeczkę
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:sorki w pracy byłam
łóżeczko standard 120/60
HELA zajebiaszcze:D ale ja nie umiem takich wzorów robiću mnie proste kształty, kwadraty, prostokąty:P czapki muszę się nauczyć
KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość