Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Amy gdzie byłaś? Tęskniłam
)
jakoś nie miałam odwagi się odezwać ;P
Przytłoczyły mnie te nasze (wasze) problemy brzuszkowe, musiałam sobie to poukładać w głowie, że nie wszystkim jest dane bezproblemowo przejśc przez ciąże..
Dzisiaj nabrałam nowej energii -
teraz medycyna moim zdaniem bardzo dużo zmienia, moja babcia mi opowiadała, że jak dziecka nie było w małżeństwie to była to wina kobiety i nawet nikomu nie przyszło przez myśl, żeby się badać, leczyć, a już w ogóle nie było czegoś takiego jak leżenie w ciąży, podtrzymanie czy ratowanie wcześniaków, jak dziecko rodziło się słabe to umierało a teraz już od 25 tygodnia ratują dzieci
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziś zaczęłam kolejny tydzień i dostalybyscie fotke mojego ogromnego brzucha ale na to trzeba będzie poczekać. W każdym razie jest OGROMNY. Wszyscy myślą, że to jakiś 7 miesiąc albo dalej albo ze mam bliźniaki
czekam niecierpliwie na zdjęcie JulkaHela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:chyba sporo dziewczyn to przytłoczyło bo mało się ostatnio udziela a w tym nadchodzącym czasie to takich "alarmów" będzie coraz więcej bo i brzuchy większe będą to i więcej dolegliwości dojdzie
ech.. taki to właśnie "normalny" stan = ciąża :]
-
nick nieaktualnydziewczyny jak któraś potrafi szyć i lubi to mam stronkę z takimi materiałami jak ta Natalia oferuje,ja chyba coś małej jeszcze uszyję,dostałam od mamy pościel w gąski po mnie ale trzeba coś na zmianę mieć, jak macie jakieś namiary na hurtownie z nowoczesnymi materiałami to dawajcie
http://drecotton.pl/pl/tkaniny-17Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:no ladny tez:)ja nie mówie ze małe złe są fajne zawsze to się wam mniej skóra rozciąga łatwiej do poprzedniej figury wrócic,
mi zostało trochę po poprzedniej ciąży teraz mam wiekszy brzuszek niż wtedy a kilogramów mniej bo tylko 3 kg na razie przytyłam i liczę że duzo nie przytyje w tej ciąży)
A ja mam wrażenie, że własnie jak później mi wystrzeli to skóra nie wytrzyma takiego rozciągnięcia nagłego - wolałabym żeby stopniowo już brzuch się powiększał..A nie ja codziennie, co tydzień widzę to samo odbicie w lustrze..ja mam 4.2 na plusie ale to chyba w pośladkach i cyckach
-
Amy wrote:A ja mam wrażenie, że własnie jak później mi wystrzeli to skóra nie wytrzyma takiego rozciągnięcia nagłego - wolałabym żeby stopniowo już brzuch się powiększał..A nie ja codziennie, co tydzień widzę to samo odbicie w lustrze..
ja mam 4.2 na plusie ale to chyba w pośladkach i cyckach
Może wystrzelić, a możesz równie dobrze całą ciążę mieć mały brzuszek, niektóre dziewczyny tak mająAmy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Piękne macie brzuszki, ja zaraz wrzucę swój do pamiętnika a póki co zapraszam https://bellybestfriend.pl/pamietnik/endokobietka-maly-wielki-cud-czyli-kacperek-w-drodze,457,2.html?sd=1 na wyprawkowy zawrót głowy Maliny
Hela85, Amy, Krysti, Robotka1, Dajana28 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyAmy wrote:A ja mam wrażenie, że własnie jak później mi wystrzeli to skóra nie wytrzyma takiego rozciągnięcia nagłego - wolałabym żeby stopniowo już brzuch się powiększał..A nie ja codziennie, co tydzień widzę to samo odbicie w lustrze..
ja mam 4.2 na plusie ale to chyba w pośladkach i cyckach
Amy, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Piękne macie brzuszki, ja zaraz wrzucę swój do pamiętnika a póki co zapraszam https://bellybestfriend.pl/pamietnik/endokobietka-maly-wielki-cud-czyli-kacperek-w-drodze,457,2.html?sd=1 na wyprawkowy zawrót głowy Maliny
malinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Może wystrzelić, a możesz równie dobrze całą ciążę mieć mały brzuszek, niektóre dziewczyny tak mają
moja mama miała ogromny brzuchi plus 20 kg
ale ważyła przed ciążą 46 więc było wiiidać bardzo te 20 kg
niemiała ani jednego rozstępu na brzuchy, miała tylko kilka na udzie - przy pośladkachZobaczymy co ja będę miała po mamie
-
nick nieaktualnya tak na goły brzuch prezentuje się Oluś
tu lepiej widać, bo w koszulce mam wrażenie, że ten brzuchol gdzieś ginie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:39
Hela85, malinka1984, iwonka1077, Krysti, Justinka, KasiaKwiatek, Dajana28, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy moja mama podobnie, rozlewała się w ciąży jak hipopotam i straszyła mnie że ja tak samo będę miała a tu psikus tylko 8 kg przytyłam z małym a teraz to też tyle co kot napłakał
kaloryferek jeszcze u Ciebie na brzusiu widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:02
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Amy moja mama podobnie, rozlewała się w ciąży jak hipopotam i straszyła mnie że ja tak samo będę miała a tu psikus tylko 8 kg przytyłam z małym a teraz to też tyle co kot napłakał
kaloryferek jeszcze u Ciebie na brzusiu widzę
czyli wcale nie muszę mieć jak mamazobaczymy
8kg to bardzo malutko
a ile masz wzrostu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:już znika
czyli wcale nie muszę mieć jak mamazobaczymy
8kg to bardzo malutko
a ile masz wzrostu?
mały ważył chyba 3600 i dostał 10 pkt:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:06
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny