Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA i wyniki moje w porzo
. Mocz oki, szyjka zamknięta na głucho
mam na skurcze macicy brac magnez 4/6 tabletek dziennie. Jakby bardziej dokuczały to nospę, ale to żaden ból dla mnie więc nawet nie kupiłam
Ja mam abonament więc nawet nie wiem ile. Za miesiąc mam test glukozy... 2 godziny zarezerwować... BleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 18:34
Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakbyś się ktoś zastanawiał, to żyję i mam się dobrze.
Byłam odcięta od internetu dwa dni, spróbuję nadrobić ale nie wiem czy dam radę.
Coś ważnego się działo? Wszyscy zdrowi? Jak tam Fasia i reszta dziewczyn "szyjkowych"?
Odebrałam dziś wyniki TSH i chyba jest nieźle bo 1,8. Dawno nie miełam takiego niskiego wyniku. Zawsze w okolicach 2,3-2,9. Ciekawe czy to coś oznacza. Jutro się dowiem.KasiaKwiatek, mimka84, Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A i wyniki moje w porzo
. Mocz oki, szyjka zamknięta na głucho
mam na skurcze macicy brac magnez 4/6 tabletek dziennie. Jakby bardziej dokuczały to nospę, ale to żaden ból dla mnie więc nawet nie kupiłam
Ja mam abonament więc nawet nie wiem ile. Za miesiąc mam test glukozy... 2 godziny zarezerwować... Bleee
Fajnie że wszystko w porządku ;)Ja już miałam test glukozy, ohyda ;/ -
nick nieaktualnyIda oczywiście trzeba mieć swój rozum i nie wydaje mi się by dzisiejsza dyskusja tu na forum odbywała się między bezmózgimi istotami a z poważnymi kobietami które wiedzą że świat nie jest bajką.
Nie ma co wypowiadać się na forum na temat swojego stylu życia, bo jak to w życiu bywa zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie podpasuje i zamiast przemilczeć jak nie zgadza się z naszymi przekonaniami woli dla zasady wrzucić trochę uszczypliwości.
mimka84, Amy, KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, kluska, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Jakbyś się ktoś zastanawiał, to żyję i mam się dobrze.
Byłam odcięta od internetu dwa dni, spróbuję nadrobić ale nie wiem czy dam radę.
Coś ważnego się działo? Wszyscy zdrowi? Jak tam Fasia i reszta dziewczyn "szyjkowych"?
Odebrałam dziś wyniki TSH i chyba jest nieźle bo 1,8. Dawno nie miełam takiego niskiego wyniku. Zawsze w okolicach 2,3-2,9. Ciekawe czy to coś oznacza. Jutro się dowiem.
bardzo ładny wynikoznacza tyle że tarczyca sobie dobrze radzi
ale ona w ciąży wariuje więc za jakiś czas możesz mieć znów ponad 2
ważne żeby 2.5 nie przekroczyła, ale nawet jak przekroczy to takie skoki przy zdrowej tarczycy to pestka
Masz problemy z tarczycą?
A Fasia już spała w swoim łóżku dzisiaj
Hwesta w szpitalu
i Andzia z wyroskiem już po zabieguWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 18:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI kolejny dzień zlecial,dzis nic poza antybiotykiem nie dostałam, ciekawe jak te wyniki jutro. Oby lepsze,bo w sobotę mikołajki i wolałabym je miło spedzic... trochę tu jak w więzieniu trochę, niedługo cos zjeść musze, no i jutro sterta paczek przyjdzie,a nikogo w domu nie będzie aaaaargh
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny