Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie reaguje na zimno/gorąco i kilka razy dziennie tak pobolewa, co już mnie niepoki bo mnie nigdy zęby nie bolą
Nic nie biorę bo to taki krótkotrwały ból, ale pewnie jak któregoś razu dopadnie to już na całego. Idę 11.12, mam nadzieję że dotrwam.
-
nick nieaktualnywróciłam od lekarza. Jakieś wirusisko się przyplątało. dostałam masę głupich leków działających na zasadzie placebo i tyle.
Wracając kupiłam w Rosmannie pozytywkę dla maluszka i teraz puszczam mu taką melodyjkę do brzuszka. Mam nadzieję, że jak się urodzi to miło będzie mu sie tego słuchało i będze się przy niej relaksował
Co do antyperspirantów to ja też zdecydowanie polecam ałun - naturalny, wydajny, działający.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 16:44
Hela85, mimka84, Lwica lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Tez mam podobny, tylko z 4ma skladnikami. Jednak sklaniam sie wlansie do alunu tlko ze tu nie kupie, dopeiro jak na swieta do Polski przyjade.
Ja tez zwracam uwagę na parabeny ale w szamponach i żelach ale nie ukrywam używałam dezodorantu Garniera czy DAve i nie patrzyłam co to zawiera:((
A teraz perfum mam i pewnie ma alkohol:(
-
Melduje się po wizycie, wsio jest ok
Mała waży 415g, FL 34mm, AC 153mm, HC 178mm - wymiary ponoć idealnie pokrywają się z suwaczkiem zatem młoda rośnie jak w zegarku
Ciekawe czu jutro na połówkowym, na lepszym sprzęcie, wyjdzie podobnie.
Ja używam rexony bo tylko to na mnie działaW ciąży strasznieee się poce niestety i bez tego ani rusz.
kluska, Rudzia, Amy, KasiaKwiatek, mimka84, Ewelcia, Hela85, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Melduje się po wizycie, wsio jest ok
Mała waży 415g, FL 34mm, AC 153mm, HC 178mm - wymiary ponoć idealnie pokrywają się z suwaczkiem zatem młoda rośnie jak w zegarku
Ciekawe czu jutro na połówkowym, na lepszym sprzęcie, wyjdzie podobnie.
Ja używam rexony bo tylko to na mnie działaW ciąży strasznieee się poce niestety i bez tego ani rusz.
Suuuuperwidziałaś niuńkę?
-
CzaryMary wrote:Suuuuper
widziałaś niuńkę?
Widziałam kochana poszczególnie części jak mierzył, bo tak cała to już się w kadrze nie mieści a mój doktorek ma strasznie kiepściutki sprzęt. Ale co tam - jutro połówkowe to się naoglądam! Oby tylko buziulki nie zakryła jak ostatnio!!CzaryMary, mimka84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:hehehe a mój maluszek przed chwila kopał i brykał. Włączyłam mu pozytywkę i cisza... nie wiem czy się biedaczek wystraszył czy przycupnął w kąciku i słucha
Kiedys gdzies czytalam ze jak puszczamy Maluszkowi muzyke a On nie kopie i nie wierci sie to znaczy ze slucha intensywnie muzykiAmy, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:HELA przecież nie ma się na co obrażać, fajnie że taki styl masz po prostu wpojony i aż dziw bierze że na tyle tego szmelcu co nas oblewa z każdej strony jednak nie kuszą Cię łatwo dostępne środki czystości, jedzenie, itp:)
aaa teraz doczytałam że ałun posiada w składzie aluminium, ale nie posiada parabenów za to
tego nie pomalujesz! to je amelinowe !tak mi się przypomniało hahaha
Ida, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Jeżeli działalność prowadzisz od dłuższego czasu tzn nie założyłaś w czasie ciąży to nie powinnaś mieć problemów. Co do wypłacenia ZUS ma ustawowo 30 dni od dostarczenia wszystkich dokumentów. ZUS jest nieprzewidywalny, a przypadków znam wiele i różnie się kończyły, trzeba być dobrej myśli ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:ja już ogarniam. Mam trzy dziurki bol do zniesienia. Lekarz mnie pociesza i mówi że jutro wypisze. Już umowilam wizyte u ginekolog bo ten szpital nie ma oddziału ginekologicznego i nie wiem jak mała. lekarz wspomnial że da mi skierowanie do szpitala gdzie maja ginekologie wiec pojde tam i do mojej dr. Co do wyrostka był jeszcze bez stanu ropnego ale zaczął rosnąć i jak sie okazało trafilam w idealnym momencie.
Dobrze, że już po. Uważaj na siebie -
nick nieaktualnyHello Mordelki
Ja już po wizycie. Miki suer, zdrwoy, serducho jak dzwon, prawidłowa budowa serca, nerek, żołądka, ukladu moczowego. Ślicznie widać nóżki, raczki, główkę, stópeczki
Spory chłop, wazy 380/390 gram, BPD 49mm,HC 179mm,AC 155mm, FL 34 mm.
Jaram sieIda, liloe, Amy, MartaAlvi, mimka84, CzaryMary, Krysti, Hela85, Ewelcia, Fasia, Justinka lubią tę wiadomość