Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw uk teraz cieplutko, 2 dni temu mi kuzynka z Brighton filmik przesyłała jak kupowali choinkę i ona w bluzie cienkiej a chłopak w spodenkach a u nas był mrózRudzia wrote:U Was jeszcze sloneczko swieci? U mnie juz ciemno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:36
Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka echo serca mam dziś 40min usg serca bo pamietasz ze ostatnio jak bylam w szpitalu to pisalam ze slabo w nocy oddychalam zero tlenu i serce mi bilo szybko czasem zdarzy się ze mam takie szybkie bicie w spoczynku trza to speawdzic .Robotka1 wrote:Hela normalnie nas tu miażdżysz swoją eko wiedzą
super:D
szkoda że nie mam ani kauflandu ani auchana koło siebie, ale mam rossmana a tam na prwno jest ta sensodyne szałwiowa:) i classic:D
KRYSTI a po co jesteś w szpitalu? coś się stało czy tylko umówiona kontrola? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HELA wow jacy Wy eco jesteście, super zazdroszczę
) dzięki za linki, na pewno skorzystam
)
Angela mam nadzieję, ze ma się dobrze i odpoczywa po operacji.
HWESTA a Ty Kochana jak się masz?
Hela85 lubi tę wiadomość
-
tak tak pamiętam tylko nie pamiętałam że masz umówioną wizytę, myślałam że pojechałaś z marszu.Krysti wrote:Robotka echo serca mam dziś 40min usg serca bo pamietasz ze ostatnio jak bylam w szpitalu to pisalam ze slabo w nocy oddychalam zero tlenu i serce mi bilo szybko czasem zdarzy się ze mam takie szybkie bicie w spoczynku trza to speawdzic .
HELA w necie pisze że w rossmanie można ałun kupić ok 24zł,
ktoś tez pisze że się go moczy przed użyciem? możliwe to? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej a lezaczek bujaczek jakiej firmy?????ewentualnie jakis link bys podeslala jak wyglada????Klaudiaa wrote:Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa
Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana? -
nick nieaktualnyRobotka co ty tu umawiają do szpitala kardiologicznego to inny sektor moj maternity ciązowy szpital jest nizej tez potezny porodowka jaka wielkaRobotka1 wrote:tak tak pamiętam tylko nie pamiętałam że masz umówioną wizytę, myślałam że pojechałaś z marszu.
ktoś tez pisze że się go moczy przed użyciem? możliwe to?
-
nick nieaktualnyja nie uważam się za eco w ogóle, mnie tak wychowała mama, mamę babcia itd. więc dla mnie to naturalne jest,nikogo też nie namawiam,każdy żyje jak chce, jak jest temat na tapecie to się czasem wypowiem jak kogoś to interesuje,z kolei nie lubię etykietek ale spokojnie obrażalska nie jestem:)
Fasia, Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
ktoś tez pisze że się go moczy przed użyciem? możliwe to?
nie wiem czy jest w rossmanie ale mój ałun w kamieniu taki na sznureczku przed użyciem lekko zwilżasz pod kranem i smarujesz się gdzie chcesz, błyskawicznie wysycha pod pachami, nie wiem jak jest z tymi w sztyfcie

usg serca robią mi .