Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Marta cieszę się, że z malutką wszystko dobrze
) mała kluska
jutro będzie 3d?
Noo klucha
Miki od Kasi jakiś zgarbniejszy a wymiary mają podobne
Pewka że bedzie 3D, już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że filmik też wysępie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:41
KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Co Ty Marta, jaki zgrabniejszy? Mamy bardzo zblizon wymiary.
Śmieje się tylko bo wymiary podobne a Twój waży 390g a moja 415g
Faaajnie, cieszę się, że u Ciebie też wszystko jak w zegarku! To najważniejszeKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Czytałam wiele artykułów na temat szkodliwości składników niektórych antyperspirantów jednak obiektywnie nie znaleziono naukowo dowodów na ich szkodliwość dla człowieka owszem aluminium w styczności z jedzeniem owocami warzywami i mięsem szczególnie surowym jest szkodliwe dla ludzkiego organizmu oraz rakotwórcze, ale nie w postaci sztyftu, żelu, kulki, czy sprayu w antyperspirantach czy kremach. Tam jest tak małe stężenie i nie dociera pod skórę człowieka więc nie jest szkodliwe, niszczy środowisko - taki znalazłam komentarz.
Jak już wielokrotnie tu wspominałam-wszystko jest szkodliwe i też wszystko jest dla ludzi. Nie dajmy się zwariować, bo tak to musiałybyśmy wyjechać na inną planetę.
Wiele ludzi mówi, że są badania na temat tego, że coś szkodzi. A ja siępytam- gdzie są te badania i jak bardzo są one wiarygodne?
Jest też takie coś, że takie firmy jak np 'eco kosmetyki' same nakręcają te tematy, bo to zwyczajnie ich biznes. I rzucają famę, że coś powoduje raka, by kupować ich specyfiki. To jest normalne i niestety bardzo popularne. A ludzie się na to nabierają , bo myślą, że dobrze robią rzucając 'złe' kosmetyki.
Tak samo jest w przypadku innych rzeczy i produktów - od chlebów po samochody.
Ludzie - po to mamy swoje rozumy, by ich używać, a nie by podawano nam papkę. Ja wolę 100 razy sama zweryfikować co i jak, niż od razu wierzyć, że coś powoduje raka czy inne historie.
Aha, btw - myślę, że o wiele bardziej szkodliwe dla nas w ciąży jest tylogodzinne siedzenie przed kompami, niż używanie jakiegoś balsamu czy dezodorantu... Ale Każdy już sam sobie wybiera co komu pasuje.
Ze wszystkim się zgadzam ale mimo wszystko podziwiam osoby które żyją nnie używając całej tej przereklamowanej chemii
Mnie się z lenistwa nie chce i nawet się nie zastanawiam czy mi coś szkodzi, nie popadam w paranoje. Ciąża to stan przejściowy, nei zamierzam rezygnować ze wszystkiego z jakiegoś tam wyczytanego powodu..
a co do komputerów - nie szkodzą bardziej niż przed ciąża - głownie na zmęczenie wpływają bo pozycja ciała wymuszona i oczy pracują non stop, ale szkodliwości na ciążę nie ma. To są nowe technologie, chyba, że ktoś ma stare monitory to faktycznie zalecane jest tylko 4h dziennie w ciąży, a takto.. wolna amerykankajak ktoś daje radę to może i 24 na dobę siedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:49
KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe to u Ciebie już kawał kobietki, pół kilo szczęścia
jesteś 2,5 tyg przed nami, więc widać jak dzieciaczki będą teraz przybierały szybko
mój ginekolog też pomiary robił na 2D, ale jak nagrywał na filmik to przełączył nam kilkukrotnie na 3DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 18:07
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Niestety, nie mam. Ten ząb miałam plombowany pół roku temu i lekarka mówiła, że prędzej czy później będzie trzeba tu robić kanałówkę wrrr. Idę teraz w grudniu na przegląd i ciekawe co wymyśli.
Mimka ja miałam 2 tygodnie temu kanałówke, znieczulenie dla ciężarnej , kanał wyczyszczony bez kłucia , wypełnione lekarstwem i zamkniety. Po porodzie zostanie wypełniony i zablombowany.
Ja umieram dzisiaj , zatoki dają znak o sobie głowa boli i do tego teraz się katar pokazał. Ehhh. -
nick nieaktualny