Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Kluska a co dziś na obchodzie Ci powiedzieli? robią jakieś badania itp???
Jest tu przesympatyczny ordynator, starszy i bardzo profesjonalny. Zajmuje się każdym pacjentem indywidualnie. Myślę, że mnie wypuszczą niebawem ze wskazaniem leżenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:18
Krysti lubi tę wiadomość
-
cooooo? jakie 4G ?
nie kumam:D eee własnie nie widziałam kropka, widziałam tylko pęcherzyk miesiąc temu a na usg 2 tygodnie temu takim przed prl-owskim niby coś tam widział że pika ale nie słyszał
a w poniedziałek idę do gina z wypasionym sprzętem to myślę w końcu coś konkretnego zobaczyć
toż to dla mnie będzie wielka radość
prawie 10 tydzień się będzie zaczynał to kropisko będzie duże:D
no to masz fajnego męża-takiego przedsiębiorczego:) powiem Ci że na jedno to bardzo fajnie podejrzewam mieć własną firmę, ogólnie coś własnego:) i podziwiam ludzi którzy tak jak Wy mają pomysły i do tego je jeszcze realizują, w dzisiejszych czasach to na prawdę trudne, rynek już jest tak wielki że nie wiadomo z czym uderzyć aby się udało:)
jesu popełniłam błąd, zjadłam za dużo na raz, będzie hafcik;/Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti a Wy taki ekologiczny olej byście chcieli robić? Ja obecnie jestem bardzo nastawiona na zdrowe jedzonko. Nie ta chemia co nas karmią w sklepach. Chętnie zostanę Waszą pierwszą detaliczną klientką
Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka w poniedziałek to już zobaczysz małego człowieczka, z maleńkimi rączkami i nóżkami. Cały czas mam przed oczami zdjęcie maleństwa Rudzi z chyba 8 tygodnia. Takie było wyraziste i człowieczek był taki kształtny.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
hihi Kluska mam taką przeogromną nadzieję że właśnie takiego człowieczka malusiego zobaczę
idealny prezent na 29 urodziny!!! bo jeszcze nic oprócz pęcherzyka nie widziałam:)
no widzisz super że plamienie ustało, że szyjką wszystko w porządku i w ogóle:) tak że odpoczywaj nie przemęczaj się i pewnie puki co sero sexiku:)
ooo ja też chętnie taki olej bym kupiła, i też bardzo zwracam uwagę na to co kupuję w sklepie:) śmieciowe jedzenie.....ehhh to u mnie sporadyczność i wyjątkowe sytuacje.
nawet makaron na spagetti sobie sama robię -
oj Ida współczuję Ci.....ale na pocieszenie powiem Ci że połowa z nas ma takie samopoczucie i męczarnie:(
ja bardzo czekam na drugi trymestr, podobno wtedy się poprawia samopoczucie dopiero smaki i energii więcej.
pracuj sobie spokojnie i czasem wpadaj podzielić się dobrymi wiadomościami:)
coś Twój suwak oszukuje:) u mnie 8tydzien 3 dzień ciąży ale do porodu zostało 221 dni;) a u Ciebie 209? -
Oj Kluska jak ja Ci współczuję tego pobytu w szpitalu
no ale jeśli trzeba to trzeba, przynajmniej jesteś pod dobrą opieką
Gratulacje dla dziewczynek, które wczoraj przyniosły dobre wieści
Ewelcia, ja też mimo, że widziałam serduszko i wiem, że wszystko jest ok to się stresuję. Pewnie dlatego, że ostatnio tez widziałam serduszko w 6 tyg. a w 10 niestety już nie. Ale apeluję, że musimy się troszkę uspokoic!!dla dobra Maluszków.
Kotka Psotka ja mam straszne problemy se snem. Nie mogę zasnąć do jakiejś 2-3 w nocy, a jak już zasnę to co chwila się budzę. Mąż wstaje o 4.20 rano, budzę się z nim, idę siusiu, kładę się z powrotem i znów nie mogę zasnąć do jakiejś 6. i tak już od tygodnia...
A wcześniej zasypiałam bez problemu i to było takie cudowne.. -
nick nieaktualnykluska wrote:Krysti a Wy taki ekologiczny olej byście chcieli robić? Ja obecnie jestem bardzo nastawiona na zdrowe jedzonko. Nie ta chemia co nas karmią w sklepach. Chętnie zostanę Waszą pierwszą detaliczną klientką
-
Hejka:) W wolnej chwili Was nadrobię.
Gratuluję wszystkim dobrych wieści:) U mnie maluch zdrowo rośnie, ma 9 mm i serce jak dzwon, wyników badań krwi jeszcze nie mam, ale powoli nawet przyzwyczajam się do mdłości, tylko noce mam bezsenne. Ale daję radę.
Krysti, Ulka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja se własnie wciągnęłam jabłuszko, matko, kiedy ja ostatnio jadłam jabłko???
Alez ja się dziś koszmarnie czuję! Chyba z dnia na dzień jest co raz gorzej, ciekawe czy lada dzień będę musiała się zaprzyjaźnić z kibelkiem... Jej, oby nie...
Miłego wieczoru Dziewczynki!Krysti lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Kluska to dobrze, że plamienie się skończyło
Ja to od paru dni mam remont w domu i przez to czasu na nic! Do tego nie mam siły wogóle, aż mnie to przeraża! A jutro idę na wesele i nie mam pojęcia jak tam wytrzymam, jak coś zjem to od razu wszyscy się domyślą, że w ciąży jestem, bo od 3dni chyba widać mi brzuszek, którego wieczorem w żaden sposób nie mogę wciągnąć