Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry laseczki.
Ja dzisiaj spałam całą noc jak zabita od 22.
Ewelcia ja już objawów jako takich nie mam ponad tydzień poza sennością i zmęczeniem a dzidziulek ma się dobrze bo widziałam go przed wczoraj. Lekarz mi powiedział, że te wszystkie objawy to są bardzo subiektywne i nie należy się przejmować.
Angela gratuluję cudownego widoku na USG.
Od wczoraj biorę luteinę dowcipnie i ta nocna to chyba cała wylądowała na majtkach. Może ja źle wkładam? Wpycham ile mi palca starczy, szyjki nie czuję, musi być wysoko. Czy Wam się też tak zdarza, że rozpapciana tabletka wylatuje z pochwy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam identycznie. Dziś się obudziłam o 4:20 i do około 6 wierciłam się bo nie mogłam zasnąć. I tak już od około tygodnia
No i sny też mam jakieś dziwne co noc. Dziś mi się śniło, że paliłam papierosa (choć w realnym życiu nigdy nie paliłam), przyszedł mój tata i mnie ochrzanił, że w ciąży palę. A mi było tak strasznie wstyd bo zapomniałam, że w tej ciąży jestem!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykluska wrote:Dzięki liloe, bo myślałam, że jak wypływa to nic nie zostaje.
Krysti jak zwykle kwitnąca. U mnie w miarę dobrze. Leżę sobie. W poniedziałek mają mnie wypuścić.
Pozdrawiam dziewczynkiMam pytanko czy mogę jeść gotowaną kiełbaskę chudą taką i keczup !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze mi problem z trądzikiem znikł moja twarz jest promieniująca
.
Mówią ze właśnie jedne maja tak ze wysypuje non stop a drugie ze kwitną w ciążymam nadzieje ze juz tak bedzie mi dane wyglądać na buźce tak jak teraz
)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 11:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti zgadzam się, że ciąża to nie choroba tylko widzisz nie każda jest taka sama.
Ja przez ostatnie trzy tygodnie miałam tylko jeden dzień kiedy czułam się super (oczywiście wieczorem zaliczyłam kibel ale co tam...) Mam koleżankę, która ciągle mnie gani, że mam przestać marudzić i cieszyć tym co mam tyle, że ona przez 9 miesięcy wymiotowała tylko raz a ja minimum raz dziennie a wczoraj aż cztery. Przyznam, że nie mam siły żeby cokolwiek robić w domu oprócz włączenia pralki. Na szczęście pomaga mi mąż. Dodam jeszcze, że nie jestem na żadnym zwolnieniu lekarskim tylko normalnie pracuję po 40-50 godzin tygodniowo.
Co do kiełbasy to czytałam, żeby unikać surowych ale gotowana powinna być ok. Pogotuj może troszkę dłużej niż normalnie tak dla pewności. Smacznego!Krysti lubi tę wiadomość
-
ja sie witam sobotnie
ja to z rana jak zjem sniadanie to jak snieta ryba jestem już lepiej się czuję jak nic nie zjem ajjj
jak zjem to z kolei ze 3 godziny mi zalega w jelitach, jejku te trawienie okropne jest ale jakos przezyje byleby było wszystko ok z dzidziolkiem było i wsio przetrzymam:) -
Heloo:) ją dziś znowu w pracy na weselu, oj byle do rana:) czuje się w miarę ok:)
W ciąży można jeść wszystko:) jedyne czego unikać w większych ilościach to watrobka i sery plesniowe:)
Buziak i miłego dnia wszystkim:)Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatt wrote:Krysti zgadzam się, że ciąża to nie choroba tylko widzisz nie każda jest taka sama.
Ja przez ostatnie trzy tygodnie miałam tylko jeden dzień kiedy czułam się super (oczywiście wieczorem zaliczyłam kibel ale co tam...) Mam koleżankę, która ciągle mnie gani, że mam przestać marudzić i cieszyć tym co mam tyle, że ona przez 9 miesięcy wymiotowała tylko raz a ja minimum raz dziennie a wczoraj aż cztery. Przyznam, że nie mam siły żeby cokolwiek robić w domu oprócz włączenia pralki. Na szczęście pomaga mi mąż. Dodam jeszcze, że nie jestem na żadnym zwolnieniu lekarskim tylko normalnie pracuję po 40-50 godzin tygodniowo.
Co do kiełbasy to czytałam, żeby unikać surowych ale gotowana powinna być ok. Pogotuj może troszkę dłużej niż normalnie tak dla pewności. Smacznego! -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Heloo:) ją dziś znowu w pracy na weselu, oj byle do rana:) czuje się w miarę ok:)
W ciąży można jeść wszystko:) jedyne czego unikać w większych ilościach to watrobka i sery plesniowe:)
Buziak i miłego dnia wszystkim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 15:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Angela ja też nie słyszałam serduszka ale widziałam jak ślicznie bije
Dzisiaj wykupiłam cały arsenał lekarstw3 opakowania luteiny 100mg, czopki, syrop, acard
na kilka miesięcy starczy
Krysti ja też jem na to na co mam ochotę. W zasadzie jeszcze nie mam potraw których bym nie mogła zjeść. Teraz właśnie zrobiłam sobie pastę jajeczną. Mniam mniam!