Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Ja bym się chętnie mdłości pozbyła. I nawet przez sekundę nie będę się martwiła ich brakiem. Nie pogardzę również jak wrócą siły. Nie mogę tego znieść, że ja zawsze taka pełna energii, w miarę wysportowana- teraz nie mam na nic siły:-/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 18:50
-
nick nieaktualnyMy z moim mieliśmy brać franchisa Mc Donalda ! Tu w Szkocji Ale żeśmy się rozmyślili ,wiem ze Mc Donald zdrowy nie jest do końca i nie przepadam za jedzeniem tego typu a jak komuś smakuje to na zdrówko
nie mam nic przeciw ale te jedzenie jest w worach mrożone i potem wyrzucane na głęboki tłusty olej ! Kawa tez nie polecam ostatnio jednej klientce gdzieś tam wypaliła gardło !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziewczyny macie jakies sposoby na katar? Juz mam go dosc a kropli uzywac nie mozna
-
Ja też jem na co mam ochotę i powiem szczerze, że na razie się zbytnio nie przejmuję. Ale ważyłam przed ciążą 43,5 a teraz 44,6, więc w sumie chyba jeszcze nie muszę. Jak mocno przybierać zacznę, to będę się przejmować. Zresztą zawsze jadłam co chciałam i nie tyłam, więc mam nadzieję, że mi się to w ciąży i po ciąży nie zmieni.
I właśnie też McDonalds za mną chodzi.
Jutro lecę na podestawowe badania z rana, więc już zaraz lekka kolacyjka i później nic. -
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti ja nie piszę, że McDonald jest zdrowy i że należy go jeść codziennie ale uważam, że nawet jak od czasu do czasu się tam trafi i zje jakiś zestaw to nic złego dla dziecka się nie stanie. Ja mieszkam 20m od McDonalda
czasem jak mnie najdzie ochota no to idę
moj facet czasem zje w mc Donald ja tylko co to frytki bym zjadła bo ja frytki na ogół lubiałam zjeść sobie .I tez jem na co mam ochotę czasem tak wymieszam ze nie jeden by wymiotował zjem ogórka kiszonego zaraz bułkę słodką potem rzodkiewke Loda magnum i tak wybieram i podiadam sobie :)na co ochota .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 19:51
-
Witjcie Moje Drogie.
Czas leci i brzuszek już się zaokrąglił,wczoraj kupiłam sobie bluzeczkę i dżinsy ciążowe oraz 5pack białych bodziaków z motywem z Kubusia Puchatka, są śliczne
Smopoczucie ok choć ostatnimi dniami doskwiera mi ból kości ogonowej i dzisijsze 4h na grzybobraniu nie pomogly mi, niestety, choć dotleniene bezcenne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 07:47
Krysti, Ulka84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.