Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A mnie wzięło na kfc i zjadłam 3 kawałki kurczaka mmmmm nie mogłam sobie odmówić
raz kiedyś można
pewnie raz na ruski rok to tak :)ale gorzej jak cię bedzie w ciazy ciągło tam iść raz drugi trzeci ,to najgorsze znam dziewczynę co tez niby próbowała raz na ruski a przytyła do 120kg i facet ja zostawił bo się strasznie zaniedbała nawet po urodzeniu !masakra unikam takich wole w domu coś upichcić sama ale nie polecam często zachodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 15:37
-
nick nieaktualnyJa tez lubię pizzę strasznie tu u Brazylijczyków zamówiłam z moim w restauracji odjęło mi smak bo mi smierdziala? Jak przechodzę koło fast food to mi śmierdzi wszystko ochyda .
ciągnie mnie do jajek sera żółtego pieczywa ciemnego mleka płatek warzyw ryby ryżu i kaszy i ogórki kiszone soki z pomarańczy te sklepowe mi nie smakują a piłam kiedyś lubię wędlinę chudą wszystko co inne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hihi Krysti ale masz smaki hihi nie ma co:) ją na razie zachcianek nie mam. Od większości rzeczy mnie odrzuca puki co:)
O to ją waże tyle prawie co Krysti śle moje cycki to po 2 kilo ns jeden pewnie:)Krysti lubi tę wiadomość
-
A ja leniuszka mam cały dzień
Leże sobie z synkiem i TV oglądamy:-)
A wiecie mam pytanie do tych co chodzą do gina na nfz.
Czy jak dostajecie skierowanie na badania to czy w tej przychodni co lekarz przyjmuje,lub z tym lab.co maja umowę nie placicie za żadne badania??Tak się zastanawiam bo ja chodze teraz na NFZ a wczesniej prywatnie to placilam,a za badania w 1 trymestrze to nie tak mało.
A jaka senna jestem!!Szok!!I juz chyba mdłości się pojawiają bo nie badzo sie czuje:-( -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Hihi Krysti ale masz smaki hihi nie ma co:) ją na razie zachcianek nie mam. Od większości rzeczy mnie odrzuca puki co:)
O to ją waże tyle prawie co Krysti śle moje cycki to po 2 kilo ns jeden pewnie:)przytyłam teraz kilo );pilnuje się co jem .Kobietki płyn do higieny intymnej moge śmiało używać ! Ja dzis nie zbyt humor mam /: wszystko mnie drażni a najgorzej to ten remont !! Juz wysiadam chciała bym usiąść normalnie wieczorem przy lampie nocnej na sofie i sobie pod kocykiem polezec książkę poczytać wejść do toalety żeby była juz podłoga skączona sypialnia pomalowana teraz z wyrkiem wylądowałam w salonie z aneksem kuchennym nic tylko płakać ? Ciągnie sie ten remont inciagnie zwariować idzie ! Nie mam z kim pogadać bo nikogo nie znam tu .rodzina w Irlandi najbliższa ah brak mi słów
normalnie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:09
-
Lelitka wrote:A ja leniuszka mam cały dzień
Leże sobie z synkiem i TV oglądamy:-)
A wiecie mam pytanie do tych co chodzą do gina na nfz.
Czy jak dostajecie skierowanie na badania to czy w tej przychodni co lekarz przyjmuje,lub z tym lab.co maja umowę nie placicie za żadne badania??Tak się zastanawiam bo ja chodze teraz na NFZ a wczesniej prywatnie to placilam,a za badania w 1 trymestrze to nie tak mało.
A jaka senna jestem!!Szok!!I juz chyba mdłości się pojawiają bo nie badzo sie czuje:-(
Tak, wszystkie badania są refundowane przez NFZ i za nic się nie płaci jeśli ma się skierowanie -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti ją też 168 cm wzrostu:) hihi
) 3.500 warzył hihi :)brzuch duży miała ja będę mieć mały u mnie nic nie widać prawie tylko wzgureczek taki ,spodnie noszę nadal te same tyle ze w pasie sobie gumkę wiąże za dziurke i zachaczam o guzik
bo bez sensu kupować spodnie juz ciążowe skoro za dwa miechy się w nie nie zmieszcze także mam chwyt na swoje spodnie:))i chodzę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pyszny rosołek ugotowałam mmmm w domku posprzatalam i sobie leżę czytam ;)leniuchuje i super się czuje
na drugie danie ziemniaczi ze szczypiorkiem kotleciki i buraczki z tarte z cebulką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:47
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Cześć dziewczyny
Piszecie, że macie ochotę np na McDonalda ale nie jecie a ja nie mam takich obaww tym tygodniu byłam już chyba z 3 razy na "obiadku" w McDonaldzie
Jak mam na coś ochotę to jem. Jeśli nie jest to surowe mięso to nie widzę przeciwwskazań. Nie dajmy się zwariować
Krysti lubi tę wiadomość