SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A mnie wzięło na kfc i zjadłam 3 kawałki kurczaka mmmmm nie mogłam sobie odmówić ;) raz kiedyś można
    Ja dzis koło mc Donald przechodziłam i miałam ochotę tam wejść na frytki ale odpuściłam ahh :) pewnie raz na ruski rok to tak :)ale gorzej jak cię bedzie w ciazy ciągło tam iść raz drugi trzeci ,to najgorsze znam dziewczynę co tez niby próbowała raz na ruski a przytyła do 120kg i facet ja zostawił bo się strasznie zaniedbała nawet po urodzeniu !masakra unikam takich wole w domu coś upichcić sama ale nie polecam często zachodzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 15:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubię pizzę strasznie tu u Brazylijczyków zamówiłam z moim w restauracji odjęło mi smak bo mi smierdziala? Jak przechodzę koło fast food to mi śmierdzi wszystko ochyda .;) ciągnie mnie do jajek sera żółtego pieczywa ciemnego mleka płatek warzyw ryby ryżu i kaszy i ogórki kiszone soki z pomarańczy te sklepowe mi nie smakują a piłam kiedyś lubię wędlinę chudą wszystko co inne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ważę póki co 48 kg, przytyłam 0,5 kg ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja ważę póki co 48 kg, przytyłam 0,5 kg ;)
    E to drobniutką jestes:) ja w wieku 20 lat warzyłam 56 kg jteraz 29 mam i wazę 64 przytyłam kilo ;) w ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 16:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 26 lat i gin mowil,ze że względu na niską wagę mogę w ciąży przytyć kilka kg więcej niż normalnie ;)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta no cos w tym jest ja w pierwszej ciazy wazylam 41 na poczatku a tyc od 3 miesiaca dopiero zaczelam i przytyłam 15 kilo teraz 45 waże zobaczymy ile przytyje:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:34

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Krysti ale masz smaki hihi nie ma co:) ją na razie zachcianek nie mam. Od większości rzeczy mnie odrzuca puki co:)
    O to ją waże tyle prawie co Krysti śle moje cycki to po 2 kilo ns jeden pewnie:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leniuszka mam cały dzień:-) :-)
    Leże sobie z synkiem i TV oglądamy:-) :-)

A wiecie mam pytanie do tych co chodzą do gina na nfz.
    Czy jak dostajecie skierowanie na badania to czy w tej przychodni co lekarz przyjmuje,lub z tym lab.co maja umowę nie placicie za żadne badania??Tak się zastanawiam bo ja chodze teraz na NFZ a wczesniej prywatnie to placilam,a za badania w 1 trymestrze to nie tak mało.

A jaka senna jestem!!Szok!!I juz chyba mdłości się pojawiają bo nie badzo sie czuje:-( :-(

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Hihi Krysti ale masz smaki hihi nie ma co:) ją na razie zachcianek nie mam. Od większości rzeczy mnie odrzuca puki co:)
    O to ją waże tyle prawie co Krysti śle moje cycki to po 2 kilo ns jeden pewnie:)
    Warzyłam mnie położna 65kg przy wzroście 168 :) przytyłam teraz kilo );pilnuje się co jem .Kobietki płyn do higieny intymnej moge śmiało używać ! Ja dzis nie zbyt humor mam /: wszystko mnie drażni a najgorzej to ten remont !! Juz wysiadam chciała bym usiąść normalnie wieczorem przy lampie nocnej na sofie i sobie pod kocykiem polezec książkę poczytać wejść do toalety żeby była juz podłoga skączona sypialnia pomalowana teraz z wyrkiem wylądowałam w salonie z aneksem kuchennym nic tylko płakać ? Ciągnie sie ten remont inciagnie zwariować idzie ! Nie mam z kim pogadać bo nikogo nie znam tu .rodzina w Irlandi najbliższa ah brak mi słów :/ normalnie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:09

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ją też 168 cm wzrostu:) hihi

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelitka wrote:
    A ja leniuszka mam cały dzień:-) :-)
    Leże sobie z synkiem i TV oglądamy:-) :-)

A wiecie mam pytanie do tych co chodzą do gina na nfz.
    Czy jak dostajecie skierowanie na badania to czy w tej przychodni co lekarz przyjmuje,lub z tym lab.co maja umowę nie placicie za żadne badania??Tak się zastanawiam bo ja chodze teraz na NFZ a wczesniej prywatnie to placilam,a za badania w 1 trymestrze to nie tak mało.

A jaka senna jestem!!Szok!!I juz chyba mdłości się pojawiają bo nie badzo sie czuje:-( :-(

Tak, wszystkie badania są refundowane przez NFZ i za nic się nie płaci jeśli ma się skierowanie :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti ją też 168 cm wzrostu:) hihi
    To tego samego wzrostu jesteśmy:)) ciekawe ile przytyjemy ja myśle ze tak z. 7kg moge przytyć nie więcej moja siostra w ciazy przytyła 7 kg i chłopca urodziła dużego :)) 3.500 warzył hihi :)brzuch duży miała ja będę mieć mały u mnie nic nie widać prawie tylko wzgureczek taki ,spodnie noszę nadal te same tyle ze w pasie sobie gumkę wiąże za dziurke i zachaczam o guzik :) bo bez sensu kupować spodnie juz ciążowe skoro za dwa miechy się w nie nie zmieszcze także mam chwyt na swoje spodnie:))i chodzę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę leniuchowac milaśnego dnia kobiety:) pozdrawiam cieplutko

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny sloneczny dzień :) w koncu czuję sie w miarę znosnie :) miła odmiana. Już nawet na spacerze byłam z synkiem.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pyszny rosołek ugotowałam mmmm w domku posprzatalam i sobie leżę czytam ;)leniuchuje i super się czuje :) na drugie danie ziemniaczi ze szczypiorkiem kotleciki i buraczki z tarte z cebulką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj się przeprowadziliśmy do wymarzonego mieszkania :)) jestem zmordowana,ale już odpoczywam i leżę odlogiem,a jutro do pracy :( koniec wakacji

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:03

Ida, Angela89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Piszecie, że macie ochotę np na McDonalda ale nie jecie a ja nie mam takich obaw :) w tym tygodniu byłam już chyba z 3 razy na "obiadku" w McDonaldzie :D Jak mam na coś ochotę to jem. Jeśli nie jest to surowe mięso to nie widzę przeciwwskazań. Nie dajmy się zwariować :)
    A pewnie! Ja też nie widzę przeciwwskazań. Tym bardziej, że teraz wymiotuję, więc i tak nie wszystko za długo u mnie gośći w brzuchu ;)

Krysti lubi tę wiadomość

‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ