X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A mnie wzięło na kfc i zjadłam 3 kawałki kurczaka mmmmm nie mogłam sobie odmówić ;) raz kiedyś można
    Ja dzis koło mc Donald przechodziłam i miałam ochotę tam wejść na frytki ale odpuściłam ahh :) pewnie raz na ruski rok to tak :)ale gorzej jak cię bedzie w ciazy ciągło tam iść raz drugi trzeci ,to najgorsze znam dziewczynę co tez niby próbowała raz na ruski a przytyła do 120kg i facet ja zostawił bo się strasznie zaniedbała nawet po urodzeniu !masakra unikam takich wole w domu coś upichcić sama ale nie polecam często zachodzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 15:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubię pizzę strasznie tu u Brazylijczyków zamówiłam z moim w restauracji odjęło mi smak bo mi smierdziala? Jak przechodzę koło fast food to mi śmierdzi wszystko ochyda .;) ciągnie mnie do jajek sera żółtego pieczywa ciemnego mleka płatek warzyw ryby ryżu i kaszy i ogórki kiszone soki z pomarańczy te sklepowe mi nie smakują a piłam kiedyś lubię wędlinę chudą wszystko co inne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ważę póki co 48 kg, przytyłam 0,5 kg ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja ważę póki co 48 kg, przytyłam 0,5 kg ;)
    E to drobniutką jestes:) ja w wieku 20 lat warzyłam 56 kg jteraz 29 mam i wazę 64 przytyłam kilo ;) w ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 16:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 26 lat i gin mowil,ze że względu na niską wagę mogę w ciąży przytyć kilka kg więcej niż normalnie ;)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta no cos w tym jest ja w pierwszej ciazy wazylam 41 na poczatku a tyc od 3 miesiaca dopiero zaczelam i przytyłam 15 kilo teraz 45 waże zobaczymy ile przytyje:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:34

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Krysti ale masz smaki hihi nie ma co:) ją na razie zachcianek nie mam. Od większości rzeczy mnie odrzuca puki co:)
    O to ją waże tyle prawie co Krysti śle moje cycki to po 2 kilo ns jeden pewnie:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leniuszka mam cały dzień:-) :-)
    Leże sobie z synkiem i TV oglądamy:-) :-)

A wiecie mam pytanie do tych co chodzą do gina na nfz.
    Czy jak dostajecie skierowanie na badania to czy w tej przychodni co lekarz przyjmuje,lub z tym lab.co maja umowę nie placicie za żadne badania??Tak się zastanawiam bo ja chodze teraz na NFZ a wczesniej prywatnie to placilam,a za badania w 1 trymestrze to nie tak mało.

A jaka senna jestem!!Szok!!I juz chyba mdłości się pojawiają bo nie badzo sie czuje:-( :-(

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Hihi Krysti ale masz smaki hihi nie ma co:) ją na razie zachcianek nie mam. Od większości rzeczy mnie odrzuca puki co:)
    O to ją waże tyle prawie co Krysti śle moje cycki to po 2 kilo ns jeden pewnie:)
    Warzyłam mnie położna 65kg przy wzroście 168 :) przytyłam teraz kilo );pilnuje się co jem .Kobietki płyn do higieny intymnej moge śmiało używać ! Ja dzis nie zbyt humor mam /: wszystko mnie drażni a najgorzej to ten remont !! Juz wysiadam chciała bym usiąść normalnie wieczorem przy lampie nocnej na sofie i sobie pod kocykiem polezec książkę poczytać wejść do toalety żeby była juz podłoga skączona sypialnia pomalowana teraz z wyrkiem wylądowałam w salonie z aneksem kuchennym nic tylko płakać ? Ciągnie sie ten remont inciagnie zwariować idzie ! Nie mam z kim pogadać bo nikogo nie znam tu .rodzina w Irlandi najbliższa ah brak mi słów :/ normalnie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:09

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ją też 168 cm wzrostu:) hihi

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelitka wrote:
    A ja leniuszka mam cały dzień:-) :-)
    Leże sobie z synkiem i TV oglądamy:-) :-)

A wiecie mam pytanie do tych co chodzą do gina na nfz.
    Czy jak dostajecie skierowanie na badania to czy w tej przychodni co lekarz przyjmuje,lub z tym lab.co maja umowę nie placicie za żadne badania??Tak się zastanawiam bo ja chodze teraz na NFZ a wczesniej prywatnie to placilam,a za badania w 1 trymestrze to nie tak mało.

A jaka senna jestem!!Szok!!I juz chyba mdłości się pojawiają bo nie badzo sie czuje:-( :-(

Tak, wszystkie badania są refundowane przez NFZ i za nic się nie płaci jeśli ma się skierowanie :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti ją też 168 cm wzrostu:) hihi
    To tego samego wzrostu jesteśmy:)) ciekawe ile przytyjemy ja myśle ze tak z. 7kg moge przytyć nie więcej moja siostra w ciazy przytyła 7 kg i chłopca urodziła dużego :)) 3.500 warzył hihi :)brzuch duży miała ja będę mieć mały u mnie nic nie widać prawie tylko wzgureczek taki ,spodnie noszę nadal te same tyle ze w pasie sobie gumkę wiąże za dziurke i zachaczam o guzik :) bo bez sensu kupować spodnie juz ciążowe skoro za dwa miechy się w nie nie zmieszcze także mam chwyt na swoje spodnie:))i chodzę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę leniuchowac milaśnego dnia kobiety:) pozdrawiam cieplutko

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny sloneczny dzień :) w koncu czuję sie w miarę znosnie :) miła odmiana. Już nawet na spacerze byłam z synkiem.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pyszny rosołek ugotowałam mmmm w domku posprzatalam i sobie leżę czytam ;)leniuchuje i super się czuje :) na drugie danie ziemniaczi ze szczypiorkiem kotleciki i buraczki z tarte z cebulką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj się przeprowadziliśmy do wymarzonego mieszkania :)) jestem zmordowana,ale już odpoczywam i leżę odlogiem,a jutro do pracy :( koniec wakacji

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:03

Ida, Angela89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Piszecie, że macie ochotę np na McDonalda ale nie jecie a ja nie mam takich obaw :) w tym tygodniu byłam już chyba z 3 razy na "obiadku" w McDonaldzie :D Jak mam na coś ochotę to jem. Jeśli nie jest to surowe mięso to nie widzę przeciwwskazań. Nie dajmy się zwariować :)
    A pewnie! Ja też nie widzę przeciwwskazań. Tym bardziej, że teraz wymiotuję, więc i tak nie wszystko za długo u mnie gośći w brzuchu ;)

Krysti lubi tę wiadomość

‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ