Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLelitka wrote:Dziewczyny ja już po wizycie wszystko jest okej pęcherzyk piękny.
Kolejna wizyta 18 września i wtedy założy karty ciąży i da skierowanie do patologii ciąży bo chce abym była jeszcze pod ich opieką.
Na usg genetyczne tez da skierowanie.
Mam odpoczywać i zwiększył luteine do 3*2 dziennie.
Kurcze kamień z serca bo juz myslalam ze na zawał zjade pod gabinetem -
nick nieaktualny
-
osz Ty Krysti nie rób smaka?
:D:D na gołąbeczki:)
mówisz że masz rodzinę w Kanadzie? fajna perspektywa:)
ja byłam na wyspach 2 lata w Londynie i mimo że wszystko mi się tam podobało to jednak bardzo tęskniłam za Polską rodziną i ojczystym językiem, miałam tam świetny start bo od razu po szkole, ale jednak serce nie sługa:)
poznałam obecnego męża, wybudowaliśmy domek oddalony o kilka kilometrów od naszych rodziców i jesteśmy bardzo szczęsliwi:)
teraz wiem że nie zamieniłabym Pl na nic innego:) żyje nam się dobrze, mąż jest zawodowym żołnierzem ja pracuję w biurze:)
ehh dziewczynki super że jesteście już po serduszkowych wizytach:) ja odczuwam lekki stres przed swoją mimo że głęboko wierzę że będzie dobrze.
to będzie mój prezent urodzinowy-więc musi być przepiękny:) męża ze mną nie będzie bo nie da rady ale to nic, wezmę sobie córcię ze sobą a na następną wizytę pójdziemy już wszyscy razem:)
wczoraj zasłabłam w kościele, zrobiło mi się duszno, skóra była zimna, oblał mnie pot i zbladłam.... niby wyniki w normie ale robione 2 tygodnie temu;/Krysti lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Powiedzcie mi czy wy tez maci eproblemy ze snem? W ciagu dnia jestem snieta ale nie chce mi sie spac a w nocy sie mecze. Nie moge zasnac a jak zasne to mecza mnie dziwne sny, budze sie ciagle, jest mi niewygodnie, nie moge zasnac. Do tego mam okropny nastroj. Czuje sie okropnie, jestem smutna, nic mi sie nei chce i na nic nei mam ochoty, siadla bym i plakala najchetniej
-
nick nieaktualnyGratuluję dziewczynom które były wczoraj u gin
Aga89 bardzo mi przykro, ale nie poddawaj sie
Psotkakotka ja za to bym mogła non stop lezec i spać, moje samopoczucie to jakaś masakra. Rano jest najgorzej, nie mogę patrzeć na lodówkę i mało sie dziś nie shawtalam jak kupowalam wędliny bleeee -
Dzień dobry dziewczyny.
PsotkaKotka na początku też tak miałam że w nocy nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji, wierciłam się. Za to w dzień zasypiałam bez problemu w dowolnym momencie. Teraz już troszkę lepiej sypiam nocami, no poza dzisiejszą nocą pierwszą spędzoną w szpitalu. Łóżko nie moje, małe, moja współlokatorka po ciężkiej operacji, całą noc wydawała jakieś dźwięki. No masakra. Odsypiam znów w dzień. -
kluska wrote:Dzień dobry dziewczyny.
PsotkaKotka na początku też tak miałam że w nocy nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji, wierciłam się. Za to w dzień zasypiałam bez problemu w dowolnym momencie. Teraz już troszkę lepiej sypiam nocami, no poza dzisiejszą nocą pierwszą spędzoną w szpitalu. Łóżko nie moje, małe, moja współlokatorka po ciężkiej operacji, całą noc wydawała jakieś dźwięki. No masakra. Odsypiam znów w dzień.
kluska a co ty w szpitalu robisz? -
Ewelcia wrote:Kurde zaczynam znow zchizowac:| pecherzyk jest duzy, ladny, mam karte ciazy a panikuje...
Jest pęcherzyk jest dobrze ulokowany, rozmiar też ma prawidłowy, proszę nie stresować bąbelka. Schizowaniem mu nie pomożesz, spróbuj sobie to przetłumaczyć. Będzie dobrze. Urodzimy nasze maleństwa dopiero w kwietniu.
Krysti, MartaAlvi, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:osz Ty Krysti nie rób smaka?
ja byłam na wyspach 2 lata w Londynie i mimo że wszystko mi się tam podobało to jednak bardzo tęskniłam za Polską rodziną i ojczystym językiem, miałam tam świetny start bo od razu po szkole, ale jednak serce nie sługa:)
poznałam obecnego męża, wybudowaliśmy domek oddalony o kilka kilometrów od naszych rodziców i jesteśmy bardzo szczęsliwi:)
teraz wiem że nie zamieniłabym Pl na nic innego:) żyje nam się dobrze, mąż jest zawodowym żołnierzem ja pracuję w biurze:)
ehh dziewczynki super że jesteście już po serduszkowych wizytach:) ja odczuwam lekki stres przed swoją mimo że głęboko wierzę że będzie dobrze.
to będzie mój prezent urodzinowy-więc musi być przepiękny:) męża ze mną nie będzie bo nie da rady ale to nic, wezmę sobie córcię ze sobą a na następną wizytę pójdziemy już wszyscy razem:)
wczoraj zasłabłam w kościele, zrobiło mi się duszno, skóra była zimna, oblał mnie pot i zbladłam.... niby wyniki w normie ale robione 2 tygodnie temu;/)funt szkocki napewno zmaleje w kursie ? I się dużo zmieni tu ?Jestem przygotowana z moim na powrót tez dom kończymy w Polsce .Ja mam dzwi otwarte do jednej z firm ale będę chciała swoje założyć coś
) moj chce koło domu tłocznie oleju założyć i robić na siebie mamy działki ogrom w koło domu rzepaku się nasadzi w tym algi będziemy chcieli tez hodować
) są pomysły
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:osz Ty Krysti nie rób smaka?
wczoraj zasłabłam w kościele, zrobiło mi się duszno, skóra była zimna, oblał mnie pot i zbladłam.... niby wyniki w normie ale robione 2 tygodnie temu;/
Robotka1 na Ukrainie się dzieje co ty bliżej Ukrainy ,Putin chce odzyskać część Ukrainy by Rosję powiększyć ,w tym wojna w Europie masakra co ci ludzie zrobią jak w zimie gazu mieć nie będą szook .Lepiej by tam więcej do niczego nie doszło ,Putin w ten sposób stracił dużo na rynku gospodarczym za niedługo ludzi doprowadzi do nędzy w Rosji wstrzymane wszystko z importu nawet broń juz nie jest sprzedawana dla ruskich ,Szwajcarzy tez juz pozamykali w bankach inwestorów ruskich wszystko poblokowali ruskim kapitały w BAnkach Szwajcarskich .masakra co się dzieje Tuska chcą na przewodniczącego zarzadu europejskiego ,David Cameron nawet go popiera ,lepiej niech on spierdziela z kraju ten Tusk bo nic dobrego dla tego naszego kraju nie zrobił . I weź tu bądź bezpieczny w swoim kraju Polska ma na tyle szczęścia ze weszli do NATO to im dupę uratowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:50
-
hehehe KRysti ale z was pomysłowcy:D ja to noga jestem do własnego biznesu, lepiej mi się robi u obcego;) praca w konkretnych godzinach pensja stała;) hehe nie mam drygu do interesu, w ogóle mnie to nie ciągnie:)
o jej tłoczenie oleju? brzmi bardzo ciekawie:D i jeszcze te algi:D
Kluska a co dziś na obchodzie Ci powiedzieli? robią jakieś badania itp???
p.s. zjadam właśnie drugą bułeczkę z serkiem wiejskim pomidorem i papryką czerwoną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:54
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehehe KRysti ale z was pomysłowcy:D ja to noga jestem do własnego biznesu, lepiej mi się robi u obcego;) praca w konkretnych godzinach pensja stała;) hehe nie mam drygu do interesu, w ogóle mnie to nie ciągnie:)
o jej tłoczenie oleju? brzmi bardzo ciekawie:D i jeszcze te algi:D
Kluska a co dziś na obchodzie Ci powiedzieli? robią jakieś badania itp???Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny