X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelitka wrote:
    Dziewczyny ja już po wizycie wszystko jest okej pęcherzyk piękny.
    Kolejna wizyta 18 września i wtedy założy karty ciąży i da skierowanie do patologii ciąży bo chce abym była jeszcze pod ich opieką.
    Na usg genetyczne tez da skierowanie.
    Mam odpoczywać i zwiększył luteine do 3*2 dziennie.
    Kurcze kamień z serca bo juz myslalam ze na zawał zjade pod gabinetem
    Super wieści Lelitka :)brawulce odpoczywaj ,odpoczynek najważniejszy :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero kończę gołąbeczki późno zaczęłam dzis :)ale zjem ze smakiem zaraz z sosikiem mmmmmm :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:30

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osz Ty Krysti nie rób smaka?:D:D:D na gołąbeczki:)
    mówisz że masz rodzinę w Kanadzie? fajna perspektywa:)
    ja byłam na wyspach 2 lata w Londynie i mimo że wszystko mi się tam podobało to jednak bardzo tęskniłam za Polską rodziną i ojczystym językiem, miałam tam świetny start bo od razu po szkole, ale jednak serce nie sługa:)
    poznałam obecnego męża, wybudowaliśmy domek oddalony o kilka kilometrów od naszych rodziców i jesteśmy bardzo szczęsliwi:)
    teraz wiem że nie zamieniłabym Pl na nic innego:) żyje nam się dobrze, mąż jest zawodowym żołnierzem ja pracuję w biurze:)

ehh dziewczynki super że jesteście już po serduszkowych wizytach:) ja odczuwam lekki stres przed swoją mimo że głęboko wierzę że będzie dobrze.
    to będzie mój prezent urodzinowy-więc musi być przepiękny:) męża ze mną nie będzie bo nie da rady ale to nic, wezmę sobie córcię ze sobą a na następną wizytę pójdziemy już wszyscy razem:)

wczoraj zasłabłam w kościele, zrobiło mi się duszno, skóra była zimna, oblał mnie pot i zbladłam.... niby wyniki w normie ale robione 2 tygodnie temu;/

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) :-) :-)
    Życzę Wam miłego dnia,bez żadnych objawów ciazowych:-) :-)

Krysti lubi tę wiadomość

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lelitka a ile miał Twój pęcherzyk?

Lelitka lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Powiedzcie mi czy wy tez maci eproblemy ze snem? W ciagu dnia jestem snieta ale nie chce mi sie spac a w nocy sie mecze. Nie moge zasnac a jak zasne to mecza mnie dziwne sny, budze sie ciagle, jest mi niewygodnie, nie moge zasnac :/. Do tego mam okropny nastroj. Czuje sie okropnie, jestem smutna, nic mi sie nei chce i na nic nei mam ochoty, siadla bym i plakala najchetniej :(

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    lelitka a ile miał Twój pęcherzyk?
    Kochana 6,1mm byl mniejszy niz Twoj

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczynom które były wczoraj u gin :)

Aga89 bardzo mi przykro, ale nie poddawaj sie

Psotkakotka ja za to bym mogła non stop lezec i spać, moje samopoczucie to jakaś masakra. Rano jest najgorzej, nie mogę patrzeć na lodówkę i mało sie dziś nie shawtalam jak kupowalam wędliny bleeee

• kluska Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.
    PsotkaKotka na początku też tak miałam że w nocy nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji, wierciłam się. Za to w dzień zasypiałam bez problemu w dowolnym momencie. Teraz już troszkę lepiej sypiam nocami, no poza dzisiejszą nocą pierwszą spędzoną w szpitalu. Łóżko nie moje, małe, moja współlokatorka po ciężkiej operacji, całą noc wydawała jakieś dźwięki. No masakra. Odsypiam znów w dzień.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zaczynam znow zchizowac:| pecherzyk jest duzy, ladny, mam karte ciazy a panikuje...

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Dzień dobry dziewczyny.
    PsotkaKotka na początku też tak miałam że w nocy nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji, wierciłam się. Za to w dzień zasypiałam bez problemu w dowolnym momencie. Teraz już troszkę lepiej sypiam nocami, no poza dzisiejszą nocą pierwszą spędzoną w szpitalu. Łóżko nie moje, małe, moja współlokatorka po ciężkiej operacji, całą noc wydawała jakieś dźwięki. No masakra. Odsypiam znów w dzień.

kluska a co ty w szpitalu robisz?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mnie położyli dla bezpieczeństwa bo dostałam lekkiego plamienia i mam leżeć plackiem.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• kluska Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Kurde zaczynam znow zchizowac:| pecherzyk jest duzy, ladny, mam karte ciazy a panikuje...
    Ewelcia uspokój swoje emocje ;) Jest pęcherzyk jest dobrze ulokowany, rozmiar też ma prawidłowy, proszę nie stresować bąbelka. Schizowaniem mu nie pomożesz, spróbuj sobie to przetłumaczyć. Będzie dobrze. Urodzimy nasze maleństwa dopiero w kwietniu.

Krysti, MartaAlvi, Ewelcia lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:03

Ewelcia lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja byłam na wyspach 2 lata w Londynie i mimo że wszystko mi się tam podobało to jednak bardzo tęskniłam za Polską rodziną i ojczystym językiem, miałam tam świetny start bo od razu po szkole, ale jednak serce nie sługa:)
    poznałam obecnego męża, wybudowaliśmy domek oddalony o kilka kilometrów od naszych rodziców i jesteśmy bardzo szczęsliwi:)
    teraz wiem że nie zamieniłabym Pl na nic innego:) żyje nam się dobrze, mąż jest zawodowym żołnierzem ja pracuję w biurze:)

ehh dziewczynki super że jesteście już po serduszkowych wizytach:) ja odczuwam lekki stres przed swoją mimo że głęboko wierzę że będzie dobrze.
    to będzie mój prezent urodzinowy-więc musi być przepiękny:) męża ze mną nie będzie bo nie da rady ale to nic, wezmę sobie córcię ze sobą a na następną wizytę pójdziemy już wszyscy razem:)

wczoraj zasłabłam w kościele, zrobiło mi się duszno, skóra była zimna, oblał mnie pot i zbladłam.... niby wyniki w normie ale robione 2 tygodnie temu;/
    Mam mam rodzinkę w Kanadzie mojej mamy siostra tam mieszka 30 lat moje kuzynostwo i ich dzieci .Ale wolę Polskę mam juz dość obcowania mimo ze angielski znam prefekt i moj też to i tak czujemy się jak w obcym kraju .Zobaczymy po wyborach szkockich jak Szkocji wybiorą niepodległość to nic tu po nas ;))funt szkocki napewno zmaleje w kursie ? I się dużo zmieni tu ?Jestem przygotowana z moim na powrót tez dom kończymy w Polsce .Ja mam dzwi otwarte do jednej z firm ale będę chciała swoje założyć coś :)) moj chce koło domu tłocznie oleju założyć i robić na siebie mamy działki ogrom w koło domu rzepaku się nasadzi w tym algi będziemy chcieli tez hodować;)) są pomysły

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Nie panikuj ;) wszystko dobrze bedzie :).

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

.
    Robotka1 na Ukrainie się dzieje co ty bliżej Ukrainy ,Putin chce odzyskać część Ukrainy by Rosję powiększyć ,w tym wojna w Europie masakra co ci ludzie zrobią jak w zimie gazu mieć nie będą szook .Lepiej by tam więcej do niczego nie doszło ,Putin w ten sposób stracił dużo na rynku gospodarczym za niedługo ludzi doprowadzi do nędzy w Rosji wstrzymane wszystko z importu nawet broń juz nie jest sprzedawana dla ruskich ,Szwajcarzy tez juz pozamykali w bankach inwestorów ruskich wszystko poblokowali ruskim kapitały w BAnkach Szwajcarskich .masakra co się dzieje Tuska chcą na przewodniczącego zarzadu europejskiego ,David Cameron nawet go popiera ,lepiej niech on spierdziela z kraju ten Tusk bo nic dobrego dla tego naszego kraju nie zrobił . I weź tu bądź bezpieczny w swoim kraju Polska ma na tyle szczęścia ze weszli do NATO to im dupę uratowało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:50

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe KRysti ale z was pomysłowcy:D ja to noga jestem do własnego biznesu, lepiej mi się robi u obcego;) praca w konkretnych godzinach pensja stała;) hehe nie mam drygu do interesu, w ogóle mnie to nie ciągnie:)

o jej tłoczenie oleju? brzmi bardzo ciekawie:D i jeszcze te algi:D

Kluska a co dziś na obchodzie Ci powiedzieli? robią jakieś badania itp???

p.s. zjadam właśnie drugą bułeczkę z serkiem wiejskim pomidorem i papryką czerwoną:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:54

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehehe KRysti ale z was pomysłowcy:D ja to noga jestem do własnego biznesu, lepiej mi się robi u obcego;) praca w konkretnych godzinach pensja stała;) hehe nie mam drygu do interesu, w ogóle mnie to nie ciągnie:)

o jej tłoczenie oleju? brzmi bardzo ciekawie:D i jeszcze te algi:D

Kluska a co dziś na obchodzie Ci powiedzieli? robią jakieś badania itp???
    To mój taki jest mobilizacyjny :)on całe życie w oleju w firmach olejowych pracuje ,nawet wie jak to zrobić :)takią ma głowę .moj tu w Szkocji robi w firmie olejowej konstrukcje spawa na platwormy wydobywcze do różnych zakątków swiata w tym Norwegi.nieraz mają takie zlecenia ze szok.

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka a ty juz widziała swojego kropka małego:))mi juz od dwóch dni na tablecie 4G chodzi .:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:03

‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ