Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykluska wrote:Nie dużo tylko na papierze po mocnym parciu przy oddawaniu stolca. Wczoraj mnie troszkę kłuło ale tak raczej standardowo. Do tego wszystkiego jeszcze walczę z moim jelitem. Modlę się żeby było dobrze. Miesiączka to już dawno być powinna więc to nie to. Staram się myśleć pozytywnie ale tak bardzo się boję, że historia się powtórzy.
)
-
nick nieaktualnykluska wrote:Dziewczyny załamałam się. Na papierze zobaczyłam taki brunatny kawałek śluzu. Mam przed oczami czarny scenariusz. Poryczałam się że coś jest nie tak.
Czekam właśnie na wizytę ale bez USG.
Tak strasznie się boję, że to może być koniec.
Krew pojawia się wtedy, gdy twardy stolec kaleczy błonę śluzową odbytu. Ja w sytuacjach zaostrzenia stosuję czopki Procto-Gyvenol (bardzo skuteczne). Musisz dbać o likwidowanie zaparć.
Tez to miałam kluska;)i przeszło.Sok jabłkowy mnie czyści nowy sposób na zaparcia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:36
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Jest pecherzyk 10mm i niestety torbiel 60mm napisze pozniej wiecej
-
nick nieaktualny
-
Przyszłam się oficjalnie z Wami pożegnać. Niestety straciłam maleństwo.
Natomiast Wam życzę dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków, no i szczęsliwych rozwiązań w kwietniu 2015!!! -
Cześć dziewczynki. Dziękuję Wam że jesteście. Lekarz potwierdził plamienie z szyjki macicy. Powiedział, że jest to oznaka zagrożenia ciąży ale może to być efekt implantacji. Położyli mnie z przezorności do szpitala. Zrobili na izbie USG groszek ma 0,72 cm i bije mu serduszko. Mam leżeć plackiem.
Narazie jestem spokojniejsza bo groszka widziałam i ma się dobrze. -
moja bratowa miala torbiela byl 10 razy wiekszy od dziecka teraz jest 25 tyg ciazy torbiele maja to do siebie ze sie wchłaniają i sa mniej grozne od krwiakowhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*]