Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny załamałam się. Na papierze zobaczyłam taki brunatny kawałek śluzu. Mam przed oczami czarny scenariusz. Poryczałam się że coś jest nie tak.
Czekam właśnie na wizytę ale bez USG.
Tak strasznie się boję, że to może być koniec. -
nick nieaktualny
-
KLUSKA bądź dobrej myśli!!! boli Cię coś poza tym??? podobno plamienia mogą się pojawić w miejsce domniemanej miesiączki więc policz sobie czy to się pokrywa mniej więcej. dobrze że masz wizytę trzymam ogromnie kciuki!!!:*
dużo tego śluzu?? ważne że nie miał żywego koloru, brunatny oznacza starą krewKrysti lubi tę wiadomość
-
Nie dużo tylko na papierze po mocnym parciu przy oddawaniu stolca. Wczoraj mnie troszkę kłuło ale tak raczej standardowo. Do tego wszystkiego jeszcze walczę z moim jelitem. Modlę się żeby było dobrze. Miesiączka to już dawno być powinna więc to nie to. Staram się myśleć pozytywnie ale tak bardzo się boję, że historia się powtórzy.
-
Ewelcia myślę o Tobie:-) ja tak będę stała za trzy godziny!!
Juz mam pikawe w sercu a co tu dalej!!
Kluska będzie dobrze!!
Masz wizytę,może lekarz cos zaradzić,poda leki i będzie dobrze!!!
A USG moze Ci wykonać??? -
Ewelcia normalnie denerwuję się razem z Tobą
ale będzie dobrze, zobaczysz.
Kluska, nie denerwuj się!! znam wiele dziewczyn, które miały plamienia, a nawet krwawienia w ciąży, a jednak wszystko szczęśliwie się zakończyło. Także bądź dobrej myśli!!! -
kluska nie martw sie ja tez mialam delikatne plamienie i bylam u lekarza i bylo ok,mam nadzieje ze dalej tak jest, a z tymi objawami to nie chce starszyc ale ja jak poronilam to mialam nadal, baa nawet tydzien po zabiegu jeszcze mnnie piersi bolały, nie to żebym straszyła bo wiadomo kazda z nas sie boi, ale objawy to nie gwarancja ze jest oki, ale trzymam kciuki zeby bylo oki:)
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti to jak jedziesz z Krakowa do Rzeszowa to przejeżdżasz przez moją miejscowość
wiecie ile razy się zastanawiałam będąc gdzieś w centrum handlowym np ile kobitek mijam które np znam z forum?na bank takowe się znajdują
eeee Krysti w PL to inny repertuar niż u Ciebie pewnie za 5 lat do nas dotrze:)
pamiętam jak mieszkałam na wyspach to to co tam było hitem przez kilka miesiący w Polsce zaczęło się przyjmować po pół roku;)
laski wcinam żurawinę. w dzisiejszych badaniach wyszło mi podwyższone PH oraz jakieś podwyższone leukocyty.
w domu mam syropek dla dzieci żurawinowy więc będę popijać i witaminkę C musującą sobie zapodam na noc:)
zjadłam dziś obwarzanka, bułeczkę z pomidorem i serkiem wiejskim i uwaga!!! mdłości są znośne!!!
choć wczoraj popołudniem już wymiotowałam wszystko co zjadłam po 10 minutach i obawiam się że dziś trochę będę musiałą ograniczyć swoje jedzenie popołudniowe:)Takie rzeczy warto mieć w domu.Na wyspach byłaś a gdzie dokładnie długo. Mi juz 9 rok idzie
i juz mam zamiar za dwa lata z tąd z moim wyruszyć albo do pl albo dalej w świat do Canady :)rodzine mam w Canadzie tez ciocia moja lekarzem jest tam i30 lat i kuzynostwo co w tańcach towarzyskich tańczą tam zawodowo
start jest .ale raczej przyszłość wiążemy z Polską .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 17:19
-
iwonka, ja miałam tak samo. Wszystkie objawy miałam jeszcze kilka dni po zabiegu, także nie można się tym sugerować niestety. Myślę, że nikt nie pomyśli, ze chcemy kogoś przestraszyć
wymieniamy tylko swoje doświadczenia.
Na pocieszenie dodam, że na pewno z naszymi Maluszkami jest absolutnie wszystko ok! -
nick nieaktualnyMnie juz moje piersi wyprzedzają takie duże
piękne .A jak bolą strasznie od samego początku równo bolą w tym nawet większe staniki juz za małe i trza większe kupić
. Jak pamella BĘde śmieje się z moim .wiecie co najgorsze jest to ze ja ani razu nie wymiotowalam ale lekkie mdłości miałam które ustąpili tylko jedzenie mi się zmienia smaki ;)i jakoś humor mi doskwiera taka wesoła jestem zresztą ja całe życie taka byłam i jestem uśmiech z buzi mi nie znika choć panikara jestem i chisteryczka
rodzina moja tak twierdzi hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:17