Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti ale Ci dobrze:) też bym poleżała:)
u mnie za to na odwrót:) pogoda śliczna choć mogło by być jeszcze ciut cieplej:)pózniej sobie na obiadek gąłąbeczki zrobię pyszne z dwoma sosami pomidorowy i pieczarkowym
i młoda kapusta mmmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Robotka a ty w pracy?czy na zwolnieniu
oo film romantyczny też bym obejrzała jakiś
kino mi po głowie chodzi:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:eeee ja jeszcze w pracy, myślę że 1 września uda mi sie coś wyciągnąć od lekarza choć na tydzień lub na dwa bo ogólnie jeśli będę się dobrze czuć to z chęcią bym popracowała do listopada:) a potem out:)
oo film romantyczny też bym obejrzała jakiś
kino mi po głowie chodzi:) -
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Fasia, spokojnie. Będzie wszystko dobrze.
Malinka, ja też z okolic Lidla tyle że na Widzewie (okolice stadionu). Daleko do siebie nie mamy:)
Mam z pracy Luxmed i chodzę do dr Skoczylasa, a Ty?
Teraz chodzę do Medicover i tam też prowadzę ciążę u dr.Grzankowskiej ale usg genetyczne np. będę mieć w Diasonie u Kozarzewskiego.Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
kluska wrote:Dziewczyny ja też z Łodzi z Tatrzańskiej jestem ale jaja. Będziemy razem z wózkami po parku spacerować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:28
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Witajcie:-)
U nas pogoda piękna:-)Chce się żyć!!,
Dziś mam wizytę na 18.30'ciekawe czy cos juz zobaczymy na USG????
Boje się strasznie,i kurcze !!!musi być dobrze!!!
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Krysti to jak jedziesz z Krakowa do Rzeszowa to przejeżdżasz przez moją miejscowość
wiecie ile razy się zastanawiałam będąc gdzieś w centrum handlowym np ile kobitek mijam które np znam z forum?na bank takowe się znajdują
eeee Krysti w PL to inny repertuar niż u Ciebie pewnie za 5 lat do nas dotrze:)
pamiętam jak mieszkałam na wyspach to to co tam było hitem przez kilka miesiący w Polsce zaczęło się przyjmować po pół roku;)
laski wcinam żurawinę. w dzisiejszych badaniach wyszło mi podwyższone PH oraz jakieś podwyższone leukocyty.
w domu mam syropek dla dzieci żurawinowy więc będę popijać i witaminkę C musującą sobie zapodam na noc:)
zjadłam dziś obwarzanka, bułeczkę z pomidorem i serkiem wiejskim i uwaga!!! mdłości są znośne!!!
choć wczoraj popołudniem już wymiotowałam wszystko co zjadłam po 10 minutach i obawiam się że dziś trochę będę musiałą ograniczyć swoje jedzenie popołudniowe:)Krysti lubi tę wiadomość