Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry wszystkim kobietom ,mam nadzieje ze śię wyspałyscie i dobrze nastawione do dzisiejszego dnia, życzę uśmiechu na twarzy i pogody Ducha
te co dziś wizytę mają życzę powodzenia i nie bójcie się kochane głowa do góry uśmiech na buźce :)buziakii::****
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 07:39
-
Witajcie.
Ogromne kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę dni bez mdłości,humorkow i płaczu.Przesyłam Wam łódzkie słoneczko które świeci mi przez oknoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 09:10
Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
bryyy:)
ja po wizycie ale tak jak mówiłam, nie męczyliśmy maluszka bo będzie męczony w poniedziałek:D
wyniki w normie, mam trochę leukocyty podwyższone i PH do 8 a norma jest do 7.4 ale nic mi na to nie dał.
na swędzenie które de fakto mi już przeszło dał mi provag i macmiror complex - strasznie drogie, więc poczekam do poniedziałku może mój właściwy gin coś ludzkiego da:)
wyciągnęłam ksero części badań a częśc sobie zrobiłąm już dzisiaj czyli mam komplet na poniedziałek. 103zł mnie to kosztowało;)
wczoraj w mojej parfi była peregrynacja obrazu Jezusa i przestałam 2.15h!!!! myślałam że mi krzyż eksploduje!!!! a stare babki sobie wnuki posadziły obok i w nosie miały.