Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Fasia no super wyglądasz ta koronkowa śliczna na zdjęciu jak czarna ale i tak ladniutka:)
DziękiNa zdjęciu wygląda jakby była przydługa no ale samemu ciężko strzelić sobie dobrą fotkę
Jest naprawdę bardzo ładna. Rękawki do łokcia, troszkę szersze bo rozmiar większy ale coś wykombinuję żeby je przerobić
Ogólnie ta szara mi się mega podoba. Ja uwielbiam takie rzeczywygodne, jak się je ubiera to człowiek ma wrażenie, że nie ma na sobie ubrania takie jest leciutkie, nie krępuje ruchów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:07
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:FASIA super wyglądasz w tych kieckach, nawet brzuch tak nie daje po oczach, golutki jest bardziej pokaźny a w tej koronce to możesz nawet pokusić
Dziękuję) To prawda, że brzucha tak nie widać chociaż na żywo jest o wiele większy
Zdjęcia oszukują hihi
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Hela ale jak już kupujesz jajka czy ryby to skąd? Ze zwykłego rybnego sklepu czy marketu? Sama piszesz że kupujesz jak trafisz dobre, z dobrego źródła, a cena wiadomo jaka wtedy jest. Ja na codzień zaopatruję się w takich sklepach jak biedronka, czy netto, a raz w tygodniu jadę do marketu. Może źle postrzegam weganizm, nie wiem, pewnie masz rację.
ja nie kupuje takich cudów jak nasiona goi czy inne tego typu chwilowo modne produkty bo u nas jest wiele ciekawszych i zdrowszych produktów a bardzo nie docenianych, chwała bogu bo dzięki temu są tanie jak barszcz
koniec tematu na dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:45
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Hela ja płacę za jajka ponad 4zł, właśnie w takiej biedronce. Warzywa też mogłabym kupować właśnie tam, bo wyjda niedrogo, ale za to nie są zbyt dobrej jakości ażeby tylko nimi się żywić i nie zrobić sobie krzywdy. Media nie mają dla mnie tutaj żadnego znaczenia. Tak jak wcześniej napisałam, pewnie nie mam racji, potrafię to przyznać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:56
-
Hela85 wrote:weganie nie jedzą jajek, ja robię rzadko wyjątek dla synka więc dla mnie to nie wchodzi w kosztorys a co do jakości i przechowywania jajek w biedrze nie wypowiem się, uważam ze naszym obowiązkiem jest być świadomym co do paszczy sobie(pół biedy) i przede wszystkim bliskim wkładamy, nie dyskutuje już więcej na ten temat bo nie jest moim zamiarem nikogo przekabacać na swą stronę
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Hela ja to szczerze podziwiam wydaje mi się że faktycznie takie życie może być tańsze biorąc pod uwagę ile kasy idzie na mięso, wędliny, sery i to wszystko co nam w sklepach wciskają. Ja niestety, przyznam się bez bicia, jestem mięsożercą choć wiem, że to dla mnie niezdrowe to nie mogę zmienić swoich upodobań. Trzeba by też zmienić całkowicie wszystkie przepisy, nauczyć się nowych. Szkoda że tak od małego mnie nie nauczyli. Przy okazji mam takie pytanko, w czym będziesz prać ciuszki maluszkowi ?
Edit: Przydałaby mi się kuracja u Twojej babci i mamy bo choruję na colitis ulcerosa to prawie to samo co Crohn tylko, że w jelicie grubym. Często mam nawroty i kompletnie nie radzę sobie z utrzymaniem diety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 18:37
-
Fasiu bardzo ladnie leza ci te sukieneczki . Mi sie tez takie marza ale niestety chyba mi takie nie pasuja, bo jestem niska i hmm mam szerokie biodra mam 158cm a w biodrach 106cm ;// a marzy mi sie jakas na swieta mmmm
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Fasiu bardzo ladnie leza ci te sukieneczki . Mi sie tez takie marza ale niestety chyba mi takie nie pasuja, bo jestem niska i hmm mam szerokie biodra mam 158cm a w biodrach 106cm ;// a marzy mi sie jakas na swieta mmmm
DziękujęCiekawa jestem czy się mężowi spodobam .. jak wróci koło 23 to się dowiem
Ona ma prosty krój, bardzo ładnie się układa na brzuszku i na dole. Wydaje mi sie, ze na szerszych biodrach też by ładnie wyglądała. Mierzyłaś kiedyś taki krój? na wieszaku wygląda tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 19:47
Krysti, Justinka, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie nie mierzylam nigdy sukienek bo nie nosze bo wydaje mi sie ze kiepsko wygladam z reszta nie mam zbyt okazji a na dodatek nie nosze obcasow tylko na wesela czy tam imprezy ale to u mnie bardzo rzadko hehe ale na te swieta chcialabym jakas kiecke tak wyjatkowo raz na wigilie do tesciow i u siebie tak elegancko sie ubrac hihi . Moze sie skusze kiedys wyjsc i cos pomierzyc
Twoje obie mi sie podobaja wygladasz świetnie; )obie w moim typie
Fasia lubi tę wiadomość
-
MłodaDamo śmiało możesz się wbic w sukienkę. Ja mam 156 cm wzrostu i jestem przy kości. Sukienki noszę jak tylko mam okazję. Przy naszym wzroście to właśnie spódnice czy spodnie nas skracają jeszcze bardziej. Śmiało możesz spróbować takiego prostego kroju. Dopasowuje się do każdej figury. Fasia śliczna ta granatowa. Na wieszaku nie wygląda tak efektownie jak na Tobie.
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:No wlasnie nie mierzylam nigdy sukienek bo nie nosze bo wydaje mi sie ze kiepsko wygladam z reszta nie mam zbyt okazji a na dodatek nie nosze obcasow tylko na wesela czy tam imprezy ale to u mnie bardzo rzadko hehe ale na te swieta chcialabym jakas kiecke tak wyjatkowo raz na wigilie do tesciow i u siebie tak elegancko sie ubrac hihi . Moze sie skusze kiedys wyjsc i cos pomierzyc
Twoje obie mi sie podobaja wygladasz świetnie; )obie w moim typie
Raz jeszcze dziękuję
Ja ogólnie też bardzo rzadko noszę sukienki. Głównie latem do sandałków lub balerinek. Obcasów nie noszę wcaleJedynie na wesela czyli raz na kilka lat
nie znoszę szpilek, na płaskich czuję się cudownie
Tak samo jak Ty chcę na te Święta wyglądać elegancko i chcę czuć się pięknieNormalnie pewnie poszłabym w eleganckich spodniach i koszuli ale w tym roku postanowiłam wbić się w jakąś sukienkę
Wzięłam ją wczoraj trochę od niechcenia. Uznałam, że fajna koronkowa, taka w sam raz na święta. Najwyżej się w nią nie wcisnę, a tu niespodzianka
I to tak jak pisałam - za takie pieniądze może być na raz
A Ty koniecznie idź coś pomierzyć! Czasem coś na wieszaku wydaje się mało ciekawe a jak się ubiera to nagle nabiera blasku
Ekspedientki się zdziwiły, że mam termin na kwiecień, a brzuch już taki dużyTo już u mnie norma - każdy zdziwiony jego wielkością i tylko jednym lokatorem w środku
KLUSKA dziękuję bardzoTo prawda - na wieszaku taka średnia, a na mnie całkiem całkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:01
mimka84 lubi tę wiadomość