X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIMKA ja bym zrozumiała, że chodzi o całość natomiast patrząc na zdjęcie na stronie i opis wydaje mi sie, że chodzi tylko o zawieszkę

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:27

relgh371djw8agni.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia no super wyglądasz ta koronkowa śliczna na zdjęciu jak czarna ale i tak ladniutka:):)

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lecę i ja na zakupy na razie dziewczyny:):)

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Fasia no super wyglądasz ta koronkowa śliczna na zdjęciu jak czarna ale i tak ladniutka:):)

Dzięki :) Na zdjęciu wygląda jakby była przydługa no ale samemu ciężko strzelić sobie dobrą fotkę :P Jest naprawdę bardzo ładna. Rękawki do łokcia, troszkę szersze bo rozmiar większy ale coś wykombinuję żeby je przerobić :D

Ogólnie ta szara mi się mega podoba. Ja uwielbiam takie rzeczy :) wygodne, jak się je ubiera to człowiek ma wrażenie, że nie ma na sobie ubrania takie jest leciutkie, nie krępuje ruchów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:07

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA super wyglądasz w tych kieckach, nawet brzuch tak nie daje po oczach, golutki jest bardziej pokaźny a w tej koronce to możesz nawet pokusić:)

Fasia, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    FASIA super wyglądasz w tych kieckach, nawet brzuch tak nie daje po oczach, golutki jest bardziej pokaźny a w tej koronce to możesz nawet pokusić:)

Dziękuję :)) To prawda, że brzucha tak nie widać chociaż na żywo jest o wiele większy :P Zdjęcia oszukują hihi :D

Hela85 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:27

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Hela ale jak już kupujesz jajka czy ryby to skąd? Ze zwykłego rybnego sklepu czy marketu? Sama piszesz że kupujesz jak trafisz dobre, z dobrego źródła, a cena wiadomo jaka wtedy jest. Ja na codzień zaopatruję się w takich sklepach jak biedronka, czy netto, a raz w tygodniu jadę do marketu. Może źle postrzegam weganizm, nie wiem, pewnie masz rację.
    jajka mam ze wsi od baby i wychodzą taniej niż te z marketu bo za 10 płacę 7-8 zł a ryby od gościa który ma własny staw i nie często je sprzedaje i też nie drożej niż w supermarkecie bo nie hoduje na sprzedaż i te rzeczy kupuję bardzo rzadko dla dziecka tylko, tak jak pisałam wystarczy odrobina chęci by poszukać, weganizm jest źle pokazywany przez media i stąd takie komentarze

ja nie kupuje takich cudów jak nasiona goi czy inne tego typu chwilowo modne produkty bo u nas jest wiele ciekawszych i zdrowszych produktów a bardzo nie docenianych, chwała bogu bo dzięki temu są tanie jak barszcz
    koniec tematu na dziś:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:45

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:28

mantissa lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Hela ja płacę za jajka ponad 4zł, właśnie w takiej biedronce. Warzywa też mogłabym kupować właśnie tam, bo wyjda niedrogo, ale za to nie są zbyt dobrej jakości ażeby tylko nimi się żywić i nie zrobić sobie krzywdy. Media nie mają dla mnie tutaj żadnego znaczenia. Tak jak wcześniej napisałam, pewnie nie mam racji, potrafię to przyznać.
    weganie nie jedzą jajek, ja robię rzadko wyjątek dla synka więc dla mnie to nie wchodzi w kosztorys a co do jakości i przechowywania jajek w biedrze nie wypowiem się, uważam ze naszym obowiązkiem jest być świadomym co do paszczy sobie(pół biedy) i przede wszystkim bliskim wkładamy, nie dyskutuje już więcej na ten temat bo nie jest moim zamiarem nikogo przekabacać na swą stronę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:56

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    weganie nie jedzą jajek, ja robię rzadko wyjątek dla synka więc dla mnie to nie wchodzi w kosztorys a co do jakości i przechowywania jajek w biedrze nie wypowiem się, uważam ze naszym obowiązkiem jest być świadomym co do paszczy sobie(pół biedy) i przede wszystkim bliskim wkładamy, nie dyskutuje już więcej na ten temat bo nie jest moim zamiarem nikogo przekabacać na swą stronę
    Spoko luz :)

Hela85 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela ja to szczerze podziwiam wydaje mi się że faktycznie takie życie może być tańsze biorąc pod uwagę ile kasy idzie na mięso, wędliny, sery i to wszystko co nam w sklepach wciskają. Ja niestety, przyznam się bez bicia, jestem mięsożercą choć wiem, że to dla mnie niezdrowe to nie mogę zmienić swoich upodobań. Trzeba by też zmienić całkowicie wszystkie przepisy, nauczyć się nowych. Szkoda że tak od małego mnie nie nauczyli. Przy okazji mam takie pytanko, w czym będziesz prać ciuszki maluszkowi ?

Edit: Przydałaby mi się kuracja u Twojej babci i mamy bo choruję na colitis ulcerosa to prawie to samo co Crohn tylko, że w jelicie grubym. Często mam nawroty i kompletnie nie radzę sobie z utrzymaniem diety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 18:37

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasiu bardzo ladnie leza ci te sukieneczki . Mi sie tez takie marza ale niestety chyba mi takie nie pasuja, bo jestem niska i hmm mam szerokie biodra mam 158cm a w biodrach 106cm ;// a marzy mi sie jakas na swieta mmmm

Fasia lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ignaśia byl też Mikołaj :) dostał kocyk ,śpioszki z kaftanikiem ,czapeczkę i kombinezonik :) pokaze pozniej :)

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Fasiu bardzo ladnie leza ci te sukieneczki . Mi sie tez takie marza ale niestety chyba mi takie nie pasuja, bo jestem niska i hmm mam szerokie biodra mam 158cm a w biodrach 106cm ;// a marzy mi sie jakas na swieta mmmm

Dziękuję :) Ciekawa jestem czy się mężowi spodobam .. jak wróci koło 23 to się dowiem :)

Ona ma prosty krój, bardzo ładnie się układa na brzuszku i na dole. Wydaje mi sie, ze na szerszych biodrach też by ładnie wyglądała. Mierzyłaś kiedyś taki krój? na wieszaku wygląda tak:
    a63b6395a4465982med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 19:47

Krysti, Justinka, Rudzia lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia śliczna sukienka ,bardzo mi się podoba tez .

Fasia lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie mierzylam nigdy sukienek bo nie nosze bo wydaje mi sie ze kiepsko wygladam z reszta nie mam zbyt okazji a na dodatek nie nosze obcasow tylko na wesela czy tam imprezy ale to u mnie bardzo rzadko hehe ale na te swieta chcialabym jakas kiecke tak wyjatkowo raz na wigilie do tesciow i u siebie tak elegancko sie ubrac hihi . Moze sie skusze kiedys wyjsc i cos pomierzyc ;) Twoje obie mi sie podobaja wygladasz świetnie; )obie w moim typie

Fasia lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • kluska Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDamo śmiało możesz się wbic w sukienkę. Ja mam 156 cm wzrostu i jestem przy kości. Sukienki noszę jak tylko mam okazję. Przy naszym wzroście to właśnie spódnice czy spodnie nas skracają jeszcze bardziej. Śmiało możesz spróbować takiego prostego kroju. Dopasowuje się do każdej figury. Fasia śliczna ta granatowa. Na wieszaku nie wygląda tak efektownie jak na Tobie.

Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    No wlasnie nie mierzylam nigdy sukienek bo nie nosze bo wydaje mi sie ze kiepsko wygladam z reszta nie mam zbyt okazji a na dodatek nie nosze obcasow tylko na wesela czy tam imprezy ale to u mnie bardzo rzadko hehe ale na te swieta chcialabym jakas kiecke tak wyjatkowo raz na wigilie do tesciow i u siebie tak elegancko sie ubrac hihi . Moze sie skusze kiedys wyjsc i cos pomierzyc ;) Twoje obie mi sie podobaja wygladasz świetnie; )obie w moim typie

Raz jeszcze dziękuję :)
    Ja ogólnie też bardzo rzadko noszę sukienki. Głównie latem do sandałków lub balerinek. Obcasów nie noszę wcale :) Jedynie na wesela czyli raz na kilka lat :D nie znoszę szpilek, na płaskich czuję się cudownie :D
    Tak samo jak Ty chcę na te Święta wyglądać elegancko i chcę czuć się pięknie :) Normalnie pewnie poszłabym w eleganckich spodniach i koszuli ale w tym roku postanowiłam wbić się w jakąś sukienkę :D Wzięłam ją wczoraj trochę od niechcenia. Uznałam, że fajna koronkowa, taka w sam raz na święta. Najwyżej się w nią nie wcisnę, a tu niespodzianka :D I to tak jak pisałam - za takie pieniądze może być na raz :D
    A Ty koniecznie idź coś pomierzyć! Czasem coś na wieszaku wydaje się mało ciekawe a jak się ubiera to nagle nabiera blasku :)
    Ekspedientki się zdziwiły, że mam termin na kwiecień, a brzuch już taki duży :P To już u mnie norma - każdy zdziwiony jego wielkością i tylko jednym lokatorem w środku :P

KLUSKA dziękuję bardzo :) To prawda - na wieszaku taka średnia, a na mnie całkiem całkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:01

mimka84 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1313 1314 1315 1316 1317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ