Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpróbuję o 18 na pełny żołądek, mam 2 razy dziennie po 2 tabletki hemoferu,wczoraj o 18 lyknelam jedna i było ok,bo drugiej nie dałam rady,a dziś rano nie za bardzo juz ok,dzis brali mi krew na crp, może na obchodzie będą mieli wyniki, oby stan zapalny spadl...
-
Hej kochane
Ja wstałam o 8 z bólem głowy zatokowym, wzięłam antybiotyk zjadłam śniadanie i ide dzisiaj wylegiwać się w łóźku.
Wieczorem miałam mały eksces bo zaczęło kręcić mi się w głowie, było mi duszno i nie mogłam się opanować, zmierzyłam ciśnienie a tam 146/68/139 puls więc dużo wody i do łóżka. Nie bardzo dawało to rade , później miałam już 126 /80 112 puls a dopiero gdzieś po godzinie mi spadło na tyle , że mogłam usnąć. Zapewne w całej tej sytuacji bym się nie znalazła ale kij wie czemu dostałam ataku paniki( chyba bo jakoś to mało odczułam).17 muszę powiedzieć o tym ginowi...
Jutro mam prywatną wizyte na USG połówkowe, chcieliśmy iść z mężem ale nie mamy z kim chorowitka zostawić -
Shimmer strasznie współczuję! Wiem jak to jest, z tym że ja musiałam jeszcze dojeżdżać do innego miasta. Ale jak masz perspektywę, że już niedługo to pewnie Ci łatwiej już
Ja za to jadę dzisiaj odwiedzić moją kuzynkę i jej dzieciaczkamoże uda mi się dogadać z nią na temat ciuszków po małym. Oni mają tego takie tony, że nie będę musiała kupić absolutnie nic, jej teściowie mają kupę kasy i żadnego umiaru w inwestowaniu w juniora. Żebyście zobaczyły jakie kożuszki mu pokupowali na zimę! A ja może na tym skorzystam bo on urodził sie w kwietniu tego roku więc całą garderobę mają dopasowaną do moich potrzeb jeśli chodzi o rozmiar do pory roku
shimmer_lip, mantissa lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Hej kochane
Ja wstałam o 8 z bólem głowy zatokowym, wzięłam antybiotyk zjadłam śniadanie i ide dzisiaj wylegiwać się w łóźku.
Wieczorem miałam mały eksces bo zaczęło kręcić mi się w głowie, było mi duszno i nie mogłam się opanować, zmierzyłam ciśnienie a tam 146/68/139 puls więc dużo wody i do łóżka. Nie bardzo dawało to rade , później miałam już 126 /80 112 puls a dopiero gdzieś po godzinie mi spadło na tyle , że mogłam usnąć. Zapewne w całej tej sytuacji bym się nie znalazła ale kij wie czemu dostałam ataku paniki( chyba bo jakoś to mało odczułam).17 muszę powiedzieć o tym ginowi...
Jutro mam prywatną wizyte na USG połówkowe, chcieliśmy iść z mężem ale nie mamy z kim chorowitka zostawić -
Widzę dziewczyny ze weszliście wczoraj na temat wózków... Podejrzałam ten Camarelo, bardzo mi sie podoba, szkoda ze u mnie nie dostępny
Tez cały tydzien chodziłam za wózkami ale w koncu sie zdecydowałam na Jane Muun Matrix2, wstawię wam zdjecie tego koloru co wybrałam, w środę idę odebrać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32724f3e1d93.jpg
I co sądzicie?KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie z bólem głowy.
Rudzia ja mam pościel stąd http://www.zollababy.pl/?63,posciel-do-wozka-i-kolyski-bez wypełnienie silikonowe.
Fasia super wyglądasz i sukieneczki mega sexi, ja poluję na coś w ten deseń na święta i sylwestra.
Muszę się do Szachownicy wybrać.
Udanego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 10:31
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyRudzia
dobre są kołderki z włókien silikonowych typu hollow, poddane termicznemu skręceniu powodują sprężystość i powracają do swojego pierwotnego kształtu, nie zbijają się i nie ugniatają,przepuszczają powietrze
np. taka
http://hippo-sklep.pl/koldra_antyalergiczna/koldra_i_poduszka_antyalergiczna_do_lozeczka_mis.htmlRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:
Ja się wkurzyłam bo myślałam że w szpitalu kiedy dają antybiotyk to dają też coś osłonowo no ale w moim przypadku chyba nie dali. Drożdżycy się nabawiłam, męża już wysłałam do apteki po jakiś probiotyk no i naturalne jogurty. Jutro skonsultuje się z dr co dalej. Ehs jak nie urok to sraczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 11:38
Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, Nadzieja84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hello, a ja dla odmiany pospalam, pozegnalam przed momentem tesciową, w sumie nie bylo tak zle a baaaardzo nam pomogla, teraz bedzie lepiej mi sie wegetowac patrzac w czyste okna. Hwesta no widzisz, mowilam, ze za dwa dni moze byc w normie no i jest. Kwestia tego kontrolnego posiewu i do domu
. Angela kochana oczekiwalas na chirurgii probiotyku ? ;P no co ty, chirurdzy to specyficzna odmiana ludzi- taki branzowy zarcik ; ). Ale gin pewnie Ci da cos na ta infekcje i bedzie dobrze.
Juz sie stresuje przed jutrzejsza wizyta bo pol nocy snilo mi sie ze szukam gina w calym szpitalu i nie moge znalezc, porazkaAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela co do przeczyszczenia jelit to chyba niczego nie potrzebuje - niestety ze mnie się leje bo wszystko jeszcze nie pracuje tak jak powinno. Ale dzięki za poradę będę walczyła.
Bambi liczyłam na cud bo naprawdę na bardzo fajnych ludzi tam trafiłam każdy bardzo się o mnie martwił. No może oprócz tego dr który przyszedł do mnie z rana i spytał się tylko czy zgadzam się na operacje - bez żadnych dodatkowych szczegółów. -
Ida wrote:Cześć! Powoli wstaję
Ja puls zawsze mam koło 100 i to bez ciąży. Czasem mnie to męczy.
A wczoraj dowiedziałam się że te moje bóle spojenia mogą kwalifikować do cesarki... bo jak sie kości rozchodzą już tak wcześnie to nic dobrego nie wróży. Znajoma tak właśnie miała i jest po 2 przymusowych cc...
Gin musi mi dać skierowanie do ortopedy. -
nick nieaktualny