Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:Fasia śliczna ta granatowa. Na wieszaku nie wygląda tak efektownie jak na Tobie.
Dziękiwłaśnie o tym pisałam wyżej - czasem coś na wieszaku wygląda nijak, a dopiero na nas nabiera blasku. Także warto mierzyć nawet te rzeczy, które na początku do końca nas nie zachwycają.
MłodaDamo na shopping biegusiem i proszę się pochwalić jak coś upolujesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti ten kombinezon taki cieplutki się wydaje. Jak na zimę. Ale bardzo ładne rzeczy od Mikołaja
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti śliczne ubranka. Mój Miki ma bardzo podobny kombinezon na wyjście ze szpitala.
Fasiu sukienki boskie! Super wyglądasz i rozumiem czemu chcesz ladnie na swieta wyglądac. Myślę że jak kazda z nas... Chcemy sie czuc kobieco, ładnie, zadbane. Nie ma powodu byc inaczej tylko dlatego, że w ciąży jesteśmy! Dalej jesteśmy kobietami
Hela dalej pozostaję pod wrażeniempodziwiam i zazdroszczę. Jestes niezależna od tej naszej konsumpcyjnej papki, którą nam sie podaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 21:08
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasiu sliczne sukieneczki i pieknie w nich brzusio widac
)
A ja mam takie pytanie do Waschce juz kupic kolderke i podusie do lozeczka i sie zastanawiam jakie wypelnienie powinny miec? Bo ja znalazlam takie ze na wierzchu jest 100% bawelny a wypelnienie 100% sylikonowych wlokien poliEstrowych.. i nie wiem czy taka jest okej? Czy cala musi byc z bawelny?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Kasiu i Rudziu Dziękuję
)
Co do pościeli to jestem zielona w tym temacie wiec nie pomogę. Chętnie natomiast przeczytam co doświadczone dziewczyny mają do powiedzeniaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Hej
wrocilam z poszukiwania wózków i powiem Wam ze ciężki temat
faktycznie większość wózków ma mała spacerowke ja do tej pory byłam nastawiona na nano riko widziałam tez expander mondo który wg mnie jest identyczny do riko tylko droższy natomiast spodobał mi się camarelo carera bo jest bardzo lekki i duży spacerowke tez ma większą niż inne i chyba ten weźmiemy.
Ja po całym dniu chodzenia jestem trup... To juz nie ma moja kondycję niestety także postanowiła robić zakupy teraz póki jeszcze mi się chce.
Fasia sliczne wygladasz w tych sukienkach szczególnie w tej granatowej. Julek bardzo ładnie się prezentujeFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ola89 - my się właśnie na camerelo carera zdecydowaliśmy ale bez nosidełka bo wg mnie jest kiepskawe. Ale tak samo mam zdanie jak ty jest lekki i spacerówka sporawa. My zdecydowaliśmy myśleliśmy jeszcze o bebetto ale jednak nie.
My tez nosidelko zmieniamy na maxi cosi żeby było solidniejszeno i cena jest fajna bo 1200 zl to jeszcze nie jest dużo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
niedziela, 7 rano...a ja pobudka...
Zasnąć już nie mogę, zrobiłam sobie musli z mlekiem i leżę w sypialni i oglądam oglupiającą tv.
Co u Was? Chociaż sobie śpicie...
No i zaczęliśmy 22 tydzieńMiki już kopie po śniadaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 07:44
-
nick nieaktualny
-
Hej ja też nie śpię już od godziny,obudziłam się na siku i nie mogę zasnąć ale położyłam się o 1w nocy bo film oglądaliśmy jak tak dalej będzie to na sen coś będzie trzeba brać
mnie też tkopie lobuziak coraz częściej zresztą na szczęście przez sen nie czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 08:01
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Dzień dobry
niedziela, 7 rano...a ja pobudka...
Zasnąć już nie mogę, zrobiłam sobie musli z mlekiem i leżę w sypialni i oglądam oglupiającą tv.
Co u Was? Chociaż sobie śpicie...
No i zaczęliśmy 22 tydzieńMiki już kopie po śniadaniu
wiec witam sie z tramwaju
hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Do szkoły? Ale nie zazdroszczę, oj nie chciałabym teraz z domu wychodzić
Hwesta jak trzeba to łykaj. Niedobrze Ci bo na pusty żołądek pewniea wyjsc z lozka w ktorym zostal maz i psiak bylo baaardzo ciezko. Dobrze ze chciaz jest cieplo
Hwesta ja wiem ze po lekach to co innego ale mi na mdlosci troche pomaga woda z sokiem z cytryny i rennie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość