X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie Mikołaja sama zrobiłam dzisiaj :D zamówiłąm sobie produkty Avene do twarzy.
    A co tam! :D

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A ja sobie Mikołaja sama zrobiłam dzisiaj :D zamówiłąm sobie produkty Avene do twarzy.
    A co tam! :D

Chwali się! :))

Ja za niedługo jadę kupić sobie sukienkę na Świąteczną kolację, a co! Wczoraj mierzyłam ale nie byłam pewna czy za 3 tygodnie w nią wejdę ale stwierdziłam, że do 14dni można oddać więc jak na 4dni przed Wigilia jeszcze brzuch się zmieści to zostawię, a jak nie to oddam :P

Amy, liloe lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie maz kupil sliczny zimowy kocyk, cieplutki taki, chyba tez przeczuwa ze zaleglam tu do kwietnia ;/
    Nooo grzanca tez bym sie napila achh albo mohito

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:12

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam kupic cos Dzieciątku na mikołajki (a jeszcze nie wiem kto to) i wszystkie ubranka jak na złość albo dziewczęce albo chlopiece nic uniwersalnego nie bylo i nic nie kupiłam i mi smutno.. Ja chce duuuzo zakupów!!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja też potrzebuję czegoś na święta... ale nie ma mnie kto zabrać do sklepu. Oczywiście nie ma u mnie ciążowych sklepów więc będę musiała jakiejś luźniejszej bluzki czy sukienki poszukać w normalnych sklepach...

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko czekam na wyplate do 10, wtym miesiacu duzo zobowiazan nie mamy wiec zaszaleje w internetowych sklepach a co

Amy lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    a mnie maz kupil sliczny zimowy kocyk, cieplutki taki, chyba tez przeczuwa ze zaleglam tu do kwietnia ;/
    Nooo grzanca tez bym sie napila achh albo mohito

o mohito zapomniałam!! też uwielbiam!! z dużą ilością limonki i mięty :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    o mohito zapomniałam!! też uwielbiam!! z dużą ilością limonki i mięty :D
    nooooo , jezu jak mi chceeee

Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    nooooo , jezu jak mi chceeee
    mozesz oszukać i zrobić tylko na sprajcie :D też będzie dobre :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde też bym się napiła, ale u mnie dostanie brązowego cukru graniczy z cudem :/ chociaż ostatnio w biedronce był :)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z mikolajki:)
    ja dzis tez na zakupy jade ze swoim meżem coś tam sobie wybierzemy na mikolajki może :)a córcia będzie miała atrakcję bo będzie mokolaj w galeri... :D:D
    ja miałam wyjsc do sklepu na spacer ale u nas "szklanka" na chodnikach więc mąż kazał mi siedziec w domu żebym się nigdzie nie przewróciła i córcia też.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:24

Amy, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    kurde też bym się napiła, ale u mnie dostanie brązowego cukru graniczy z cudem :/ chociaż ostatnio w biedronce był :)
    no wlasnie tez juz myslalam zeby zrobic sobie takie bez alko, brazowy cukier jest chyba w biedronce, i w lidlu standardowo

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie sobie na ubranka firmy Ewa klucze fajne maja body zapinane na boku

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no wlasnie tez juz myslalam zeby zrobic sobie takie bez alko, brazowy cukier jest chyba w biedronce, i w lidlu standardowo
    wlasnie u mnie nie ma lidla a do biedronki mi się nie chce :D obejdę się smakiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 czy jeśli zapytam położna jakie to bakterie, to ona ma obowiązek mi powiedzieć?

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, lekarz ma obowiazek, polozne i pielegniarki o wynikach nie tylko nie maja obowiazku ale tez nie powinny informowac

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    wlasnie u mnie nie ma lidla a do biedronki mi się nie chce :D obejdę się smakiem :D
    heh no ja akurat nie mam miety, reszta by sie znalazla, jak maz bedzie gdzies jechal to moze zamowie

Amy lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 ok,to nawet nie pytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta lekarza zapytaj. Albo wyślij męża jak przyjdzie. Należy Wam się informacja co z Tobą, jakie leki i na co Ci podają i ile jeszcze masz leżeć w szpitalu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż to jest na mnie poniewany,ze się denerwuje,bo uważa że jestem w szpitalu i nie mam powodów do denerwowania się. Mój prowadzący lekarz dal namiar juz w środę na lekarza stąd z którym ma się mąż skontaktować żeby mieć baczenie na mnie,ale nie poszedł bo twierdzi,że głupio. Moja lekarz prowadzaca sale będzie dopiero w poniedziałek. No nic, trzeba jakos zacisnac zeby i jakoś będzie. Moja mama też w szpitalu jest, tylko ze 500 km stąd i chora na pluca. Wczoraj trafiła do szpitala.

‹‹ 1311 1312 1313 1314 1315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ