Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie Mikołaja sama zrobiłam dzisiaj :D zamówiłąm sobie produkty Avene do twarzy.
    A co tam! :D

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A ja sobie Mikołaja sama zrobiłam dzisiaj :D zamówiłąm sobie produkty Avene do twarzy.
    A co tam! :D

Chwali się! :))

Ja za niedługo jadę kupić sobie sukienkę na Świąteczną kolację, a co! Wczoraj mierzyłam ale nie byłam pewna czy za 3 tygodnie w nią wejdę ale stwierdziłam, że do 14dni można oddać więc jak na 4dni przed Wigilia jeszcze brzuch się zmieści to zostawię, a jak nie to oddam :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie maz kupil sliczny zimowy kocyk, cieplutki taki, chyba tez przeczuwa ze zaleglam tu do kwietnia ;/
    Nooo grzanca tez bym sie napila achh albo mohito

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:12

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam kupic cos Dzieciątku na mikołajki (a jeszcze nie wiem kto to) i wszystkie ubranka jak na złość albo dziewczęce albo chlopiece nic uniwersalnego nie bylo i nic nie kupiłam i mi smutno.. Ja chce duuuzo zakupów!!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja też potrzebuję czegoś na święta... ale nie ma mnie kto zabrać do sklepu. Oczywiście nie ma u mnie ciążowych sklepów więc będę musiała jakiejś luźniejszej bluzki czy sukienki poszukać w normalnych sklepach...

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko czekam na wyplate do 10, wtym miesiacu duzo zobowiazan nie mamy wiec zaszaleje w internetowych sklepach a co

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    a mnie maz kupil sliczny zimowy kocyk, cieplutki taki, chyba tez przeczuwa ze zaleglam tu do kwietnia ;/
    Nooo grzanca tez bym sie napila achh albo mohito

o mohito zapomniałam!! też uwielbiam!! z dużą ilością limonki i mięty :D

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    o mohito zapomniałam!! też uwielbiam!! z dużą ilością limonki i mięty :D
    nooooo , jezu jak mi chceeee

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    nooooo , jezu jak mi chceeee
    mozesz oszukać i zrobić tylko na sprajcie :D też będzie dobre :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde też bym się napiła, ale u mnie dostanie brązowego cukru graniczy z cudem :/ chociaż ostatnio w biedronce był :)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z mikolajki:)
    ja dzis tez na zakupy jade ze swoim meżem coś tam sobie wybierzemy na mikolajki może :)a córcia będzie miała atrakcję bo będzie mokolaj w galeri... :D:D
    ja miałam wyjsc do sklepu na spacer ale u nas "szklanka" na chodnikach więc mąż kazał mi siedziec w domu żebym się nigdzie nie przewróciła i córcia też.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:24

nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    kurde też bym się napiła, ale u mnie dostanie brązowego cukru graniczy z cudem :/ chociaż ostatnio w biedronce był :)
    no wlasnie tez juz myslalam zeby zrobic sobie takie bez alko, brazowy cukier jest chyba w biedronce, i w lidlu standardowo

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie sobie na ubranka firmy Ewa klucze fajne maja body zapinane na boku

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no wlasnie tez juz myslalam zeby zrobic sobie takie bez alko, brazowy cukier jest chyba w biedronce, i w lidlu standardowo
    wlasnie u mnie nie ma lidla a do biedronki mi się nie chce :D obejdę się smakiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 czy jeśli zapytam położna jakie to bakterie, to ona ma obowiązek mi powiedzieć?

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, lekarz ma obowiazek, polozne i pielegniarki o wynikach nie tylko nie maja obowiazku ale tez nie powinny informowac

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    wlasnie u mnie nie ma lidla a do biedronki mi się nie chce :D obejdę się smakiem :D
    heh no ja akurat nie mam miety, reszta by sie znalazla, jak maz bedzie gdzies jechal to moze zamowie

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 ok,to nawet nie pytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta lekarza zapytaj. Albo wyślij męża jak przyjdzie. Należy Wam się informacja co z Tobą, jakie leki i na co Ci podają i ile jeszcze masz leżeć w szpitalu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż to jest na mnie poniewany,ze się denerwuje,bo uważa że jestem w szpitalu i nie mam powodów do denerwowania się. Mój prowadzący lekarz dal namiar juz w środę na lekarza stąd z którym ma się mąż skontaktować żeby mieć baczenie na mnie,ale nie poszedł bo twierdzi,że głupio. Moja lekarz prowadzaca sale będzie dopiero w poniedziałek. No nic, trzeba jakos zacisnac zeby i jakoś będzie. Moja mama też w szpitalu jest, tylko ze 500 km stąd i chora na pluca. Wczoraj trafiła do szpitala.

‹‹ 1311 1312 1313 1314 1315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ