X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Brzuchatki :)

Ida lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę się myć bo już oczy mi się kleją. Dobranoc brzuchatki.

Ida lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, karmienie bardzo lubiłam i już się cieszę, że znowu to przeżyję

mimka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, do jutra :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ide greyfruta jesc :)

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zmolestowałam galaretke w mięskiem z golonka własnej roboty taty xd 3 kawałki zjadłam omomom pycha ;D

Czas iść spać,bo pękne hehe do juterka ;P

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też słyszałam o tym żeby nie masowac. Tzn. Znajomej tak powiedzieli w szpitalu. Ale wydaje mi się że to raczej pod koniec ciąży trzeba bardziej uważać. A co do tych nakladek to sprawdzają się np. Przy wczesniakach, kiedy mama ma duży biust a dziecko mały dziubek.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam wenflon nowy, bo tamta żyła juz źle wyglądała i za 6 tym razem się dopiero jej udalo... popekaly jej moje zyly,uciekaly,a teraz jeszcze to mnie boli gdzie mam, jak jeszcze popiecze to pójdę żeby wyjela,i dowiedziałam się ze to crp u mnie jest b wysokie i ze nie 7,7 tylko 77 bo jakoś w innych wartościach wyrażone

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dużo sił dla ciebie i dużo zdrówka bądź dobrej myśli, odpoczywaj będzie dobrze wyjdziesz i wreszcie odsapniesz w domciu :)

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam milion myśli włącznie z takimi ze to listerioza albo jakiś rak! ;( nie mogę spac

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwest będzie dobrze. Musi innego wyjścia nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tych wartości co ja pisalam wczoraj to nie inne wartości crp tylko na obchodzie powiedzieli mi " crp jest siedem siedem",a ja zrozumialam,ze 7,7 a jest 77... O! myślę gdzie ja coś mogłam zalapac... może od dzieci w przedszkolu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 07:57

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta, będzie wszystko w porządku. Jesteś pod stałą opieką ludzi którzy chyba wiedzą co robią. Spokojnie, nerwy Ci nie pomogą :* wiem, że pobyt w szpitalu dobija człowieka ale zobaczysz szybko minie!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam dzisiaj? Mikołaj was odwiedził? :) u mnie był i chyba obrabował bank. Dostalam płytę Michela Buble ze świątecznymi piosenkami i perfumy Burbery :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słoneczka
    Ja dzisiaj jakoś tak w miare ale nie chwale dnia przed zachodem słonca, bo bedzie jak wczoraj wieczorem. Ledwie na oczy widziałam , nie mówiąc już ,że głowe mi rozsadzało. Do tego Marcel ma znów zapalenie uszu :( Mąż z nim prywatnie do lekarza pojechał bo jak zwyklew piątek wieczorem mojego syna rozkłada. Więc teraz oboje jesteśmy na antybiotyku.

Hwesta domagaj się zmiany wenflonu co 3-4 dni bo inaczej dostaniesz zapalenia żył. Jeśli bolą żyły każ zmienić rękę z wenflonem, ja przy porodzie miałam przez 10 dni wenflon i powiem , że tam dopiero moja klientka która jest neonatologiem powiedziała mi właśnie o zmianach wenflonu. Inaczej krowy same by mi nie zmieniły.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga ok. Dobrze,ze mi o tym wenflomie napisałaś. Poklocilam się z mężem przez tel,on uważa ze ja panikuje. Dziś ma być u mnie teściowa, ona pracuje w przedszkolu i w przedszkolu była ospa i tak myślę czy powinna tu przychodzic,bo w przedszkolu ciągle jakieś infekcje,wirusy. Jak myslicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 08:43

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) hwesta trzymaj się, widzę ze dopadli Cie straszne cholerstwo... każda z nas by panikowala w takiej sytuacji nie przejmuje się mężem.

My zaraz z tesciami jedziemy do płocka oglądać wózki :)

A ołowiem Wam jeszcze jak się skończyła moja wczorajsza impreza... Została o 10 oblana przez pijanego faceta 1,5 literowym dzbankiem z sokiem i cala mokra pojechalam do domu masakra mowie Wam ale było przyjemnie rozerwalam się mały kopal mnie non stop także gdyby nie mały wypadek byłoby super :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja panikuje klasycznie,ze to jakaś sepsa albo cos,normalnie paranoja,jesc nie mogę, mam kryzys

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja panikuje klasycznie,ze to jakaś sepsa albo cos,normalnie paranoja,jesc nie mogę, mam kryzys

Nie myśl o najgorszym to nie ma sensu tylko sobie i dziecku zaszkodzisz. Trzeba myślęc pozytywnie jak nie dla siebie to dla dziecka.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Hwesta zajmij się czymś - poczytaj książkę, gazetę, posłuchaj muzyki na słuchawkach i nie rozmyślaj co to może być, bo to najgorsze co teraz możesz zrobić. Jesteś w szpitalu po opieką lekarzy, którzy wiedzą co robią. Dostaniesz leki i jak wszystko wróci do normy to Cię wypuszczą do domu. Wszystko będzie dobrze, to na pewno żadna z wymienionych przez Ciebie chorób! Co do teściowej to odmówiłabym spotkania z nią. U mnie w pracy jak córka koleżanki miała ospę to moja kierowniczka pisała mi smsa żebym nie przychodziła z L4 do pracy tylko podała je przez koleżankę. Ja tam wolę dmuchać na zimne..

Mantissa co do masowania to tyczy się to chyba głównie ciąż zagrożonych czyli takich w jakiej ja jestem. W zdrowej ciąży na tym etapie co jesteśmy raczej nic się stać nie powinno. Więc Wy sobie pomasujecie, a ja nie :P

ADK my sobie nie robimy prezentów na Mikołaja ale Twój baaardzo hojny :) faaajne prezenty!

Ola najważniejsze, że impreza udana :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1309 1310 1311 1312 1313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ