Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zmolestowałam galaretke w mięskiem z golonka własnej roboty taty xd 3 kawałki zjadłam omomom pycha
Czas iść spać,bo pękne hehe do juterka ;P -
Ja też słyszałam o tym żeby nie masowac. Tzn. Znajomej tak powiedzieli w szpitalu. Ale wydaje mi się że to raczej pod koniec ciąży trzeba bardziej uważać. A co do tych nakladek to sprawdzają się np. Przy wczesniakach, kiedy mama ma duży biust a dziecko mały dziubek.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam wenflon nowy, bo tamta żyła juz źle wyglądała i za 6 tym razem się dopiero jej udalo... popekaly jej moje zyly,uciekaly,a teraz jeszcze to mnie boli gdzie mam, jak jeszcze popiecze to pójdę żeby wyjela,i dowiedziałam się ze to crp u mnie jest b wysokie i ze nie 7,7 tylko 77 bo jakoś w innych wartościach wyrażone
-
Hwesta dużo sił dla ciebie i dużo zdrówka bądź dobrej myśli, odpoczywaj będzie dobrze wyjdziesz i wreszcie odsapniesz w domciu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do tych wartości co ja pisalam wczoraj to nie inne wartości crp tylko na obchodzie powiedzieli mi " crp jest siedem siedem",a ja zrozumialam,ze 7,7 a jest 77... O! myślę gdzie ja coś mogłam zalapac... może od dzieci w przedszkolu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 07:57
-
Dzień dobry słoneczka
Ja dzisiaj jakoś tak w miare ale nie chwale dnia przed zachodem słonca, bo bedzie jak wczoraj wieczorem. Ledwie na oczy widziałam , nie mówiąc już ,że głowe mi rozsadzało. Do tego Marcel ma znów zapalenie uszuMąż z nim prywatnie do lekarza pojechał bo jak zwyklew piątek wieczorem mojego syna rozkłada. Więc teraz oboje jesteśmy na antybiotyku.
Hwesta domagaj się zmiany wenflonu co 3-4 dni bo inaczej dostaniesz zapalenia żył. Jeśli bolą żyły każ zmienić rękę z wenflonem, ja przy porodzie miałam przez 10 dni wenflon i powiem , że tam dopiero moja klientka która jest neonatologiem powiedziała mi właśnie o zmianach wenflonu. Inaczej krowy same by mi nie zmieniły.
-
nick nieaktualnyJaga ok. Dobrze,ze mi o tym wenflomie napisałaś. Poklocilam się z mężem przez tel,on uważa ze ja panikuje. Dziś ma być u mnie teściowa, ona pracuje w przedszkolu i w przedszkolu była ospa i tak myślę czy powinna tu przychodzic,bo w przedszkolu ciągle jakieś infekcje,wirusy. Jak myslicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 08:43
-
Hej dziewczyny
hwesta trzymaj się, widzę ze dopadli Cie straszne cholerstwo... każda z nas by panikowala w takiej sytuacji nie przejmuje się mężem.
My zaraz z tesciami jedziemy do płocka oglądać wózki
A ołowiem Wam jeszcze jak się skończyła moja wczorajsza impreza... Została o 10 oblana przez pijanego faceta 1,5 literowym dzbankiem z sokiem i cala mokra pojechalam do domu masakra mowie Wam ale było przyjemnie rozerwalam się mały kopal mnie non stop także gdyby nie mały wypadek byłoby super -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Hwesta zajmij się czymś - poczytaj książkę, gazetę, posłuchaj muzyki na słuchawkach i nie rozmyślaj co to może być, bo to najgorsze co teraz możesz zrobić. Jesteś w szpitalu po opieką lekarzy, którzy wiedzą co robią. Dostaniesz leki i jak wszystko wróci do normy to Cię wypuszczą do domu. Wszystko będzie dobrze, to na pewno żadna z wymienionych przez Ciebie chorób! Co do teściowej to odmówiłabym spotkania z nią. U mnie w pracy jak córka koleżanki miała ospę to moja kierowniczka pisała mi smsa żebym nie przychodziła z L4 do pracy tylko podała je przez koleżankę. Ja tam wolę dmuchać na zimne..
Mantissa co do masowania to tyczy się to chyba głównie ciąż zagrożonych czyli takich w jakiej ja jestem. W zdrowej ciąży na tym etapie co jesteśmy raczej nic się stać nie powinno. Więc Wy sobie pomasujecie, a ja nie
ADK my sobie nie robimy prezentów na Mikołaja ale Twój baaardzo hojnyfaaajne prezenty!
Ola najważniejsze, że impreza udana