Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Amy skoro tam wchodzi się za kolejnością to bym poszłą im na godzine przed ich skończeniem pracy zrobiła glukoze po złości a jakby mi powiedziały , że jest za późno to bym z tym do przełożonych poszła. Kuźwa buractwo , dosyć , że na głodnego , w ciąży , wypić to świństwo to jeszcze musisz czekać na kolejke.
bywam taka złośliwa
Ale sobie tym razem tą przyjemność odpuszczę
za 5 zł różnicy w badaniu nie będę się szczypaćpójdę do prywatnej kliniki
-
Anka1501 wrote:Hello
Śniło mi się, że już urodziłam synka w sypialni, patrzę w kalendarz i stwierdzam, że 24tydzień to za wcześniesynek był śliczny ale ze tak wcześnie to kazalam mojemu TZ jakiegoś ginekologa poszukać, żeby maluszka schować z powrotem do brzuszka...
całą noc za mną chodził i pytał co mi jeszcze kupić i na początku mi się to podobało ale jak mnie zaczął całować to mu z buzi rybą waliło (na bankiecie byliśmy) i tak mnie zadręczał tymi zakupami, ze się obudziłam
Robotka1, Anka1501, weronika86, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga - a takie cyrki to tylko w szpitalach są - bo niby tam też są dwie kolejki - prywatna i ze skierowaniem, ale w ciązy nikt nie przepuści i ze względu na glukozę też nie.. a szpital/klinika prywatna - już ma inne zasady - i czekać nie trzeba...
Nieznosze szpitali - tam jest zero wyrozumiałości... i już nie raz się o tym przekonałam... nawet personel do personelu jest z chujowym nastawieniem i rzadko kiedy idzie coś załatwić... tragediaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:44
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Shimmer to moja ma 347 g i długość FL 20,5mm . Hmmm mała krągła niewywrotna chyba będzie
Krótkie kuśpety po mamusi
o to może moja będzie miała długie i zgrabne nóżki po tatusiu
bo mamusia to ma baleroniki, które odzieje w dzinsy ciążowe z ca za 70 zł a nie 150
Wiesz co bo tam jest to +/- 51 g więc może moja ma dłuższe kopyto bo waży bliżej 400 niż 350 jednak -
shimmer_lip wrote:NO
ja się na tej maszynie na której miałam połówkowe dopatrzyłam, że jest tolerancja +/- 51g i moje paszczydło w 20t0d ważyło 350g :)a nóżka znaczy udko 33mm
ale ja nie wiem czy kogos tu interesuje nie tylko waga mojego dziecięcia ale również długość jego kosteczki udowej
Ja ze skurczami mam jak u ciebie tylko dół brzucha i nniebolesne ale zauwazylam ostatnio że mnie przy dotykaniu boli kość lonowa?nie wiem jak to nazwać:)też tak macie? -
Fasia wrote:Ehhh jednak spać nie mogę
WERONIKA ona się ze mną tym mleczkiem podzieliła
Ja nawet nie mam pojęcia jakie to jest uczucie jak sie pojawiają skurcze BH .. Może to któraś z Was opisać tak żebym ja zrozumiała? Bo mi na wypisie napisali, że jak się zaczną bóle lub skurcze to mam na IP jechać, a nie chcę panikować jak się coś zacznie i sie okaże, że to nic złego ..
ROBOTKA sliczne łóżeczkoja jakbym miała miejsce na łóżeczko to też bym już pewnie złożyła, a co - niech się kurzy
kot by miał gdzie spać
Chociaż nie, kosz Mojżesza mąż od razu schował żeby kicia nie wchodziła do środka, bo to nie jej spanie tylko Julka
AMY co to za gorączka? Dalej Cię trzyma?
Robotka wyslalam zaproszenie
edit: mala tego dnia byla strasznie ruchliwa, najbardziej z calej ciazy, wiec mozliwe ze ona sprowokowala te skurcze,bo czytalam ze to mozliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:50
-
iwonka1077 wrote:Hej interesuje tylko większość ma już za sobą polowkowe i pierwsze wrażenie opadły trochę
Ja ze skurczami mam jak u ciebie tylko dół brzucha i nniebolesne ale zauwazylam ostatnio że mnie przy dotykaniu boli kość lonowa?nie wiem jak to nazwać:)też tak macie?ja też połówkowe dwa tygodnie temu miałam
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Amy współczuję Ci. Ja chodzę do państwowej przychodni i mam wrażenie , że jest lepiej niż w szpitalnych korytarzach. ALe jak masz możliwość zrobienia tego gdzie indziej to pewnie nie marnuj nerw na mohery.
Shimmer tak po CC możesz rodzić SN pod warunkiem , że podpiszesz papiery , że sama o to prosisz. Lekarze boją się rozejścia blizny i pęknięcia macicy podczas porodu SN. Ja dodatkowo mam prawdopodobnie przyrośnięta macice do jelita i okropnie duże zrosty. Gin powiedział , że jak chce rodzić SN to nie u niego w szpitalu bo on się tego nie podejmie bo napewno nie urodzę SN.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Amy współczuję Ci. Ja chodzę do państwowej przychodni i mam wrażenie , że jest lepiej niż w szpitalnych korytarzach. ALe jak masz możliwość zrobienia tego gdzie indziej to pewnie nie marnuj nerw na mohery.
Shimmer tak po CC możesz rodzić SN pod warunkiem , że podpiszesz papiery , że sama o to prosisz. Lekarze boją się rozejścia blizny i pęknięcia macicy podczas porodu SN. Ja dodatkowo mam prawdopodobnie przyrośnięta macice do jelita i okropnie duże zrosty. Gin powiedział , że jak chce rodzić SN to nie u niego w szpitalu bo on się tego nie podejmie bo napewno nie urodzę SN.i znajduję aktualnie tylko jeden - że będę jak dziewica nadal
A z tych wszystkich kalkulatorków i programików wychodzi, że nasze dzieci teraz rosną jakieś 100g tygodniowoczad
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Iwonka to co mówisz to pewnie rozejście się spojenia łonowego. Współczuję, któaś już tu pisała , że tej ją boli.
Przeszłam to z Marcelem w ciąży i nigdy więcej.się zapytam lekarza to Wam powiem czy to spojenie czy nie
bo mnie chyba boli za nisko jak na spojenie i najbardziej jak wstaję z łóżka i jedną nogę podniosę
ale ja od trzech dni się czuję jak jakaś babuleńka
tu mnie boli, tam mnie strzyka tu się kurczy a tam ciągnie
aż sama siebie rozbawiam