Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga wrote:Iwonka to co mówisz to pewnie rozejście się spojenia łonowego. Współczuję, któaś już tu pisała , że tej ją boli.
Przeszłam to z Marcelem w ciąży i nigdy więcej. -
weronika86 wrote:moj maz twierdzi ze odkad jestem w icazy to co noc sie smieje na glos przez sen ..ja tego nie pamietam a on ma ze mne lacha
Ja pewnie też się śmieje albo gadam bzduryna szczęście mój ma tak twardy sen, że go nic nie rusza
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja pewnie też się śmieje albo gadam bzdury
na szczęście mój ma tak twardy sen, że go nic nie rusza
śmieję się, że zdradzić męża bym nie mogła bo bym mu o tym w nocy opowiedziała
kiedyś nawet telefon odebrałam przez sen i się z panem instruktorem na jazdy umówiłam ale następnego dnia o tym nie wiedziałam
Hela85, ziolko lubią tę wiadomość
-
Shimmer plusem CC planowanego jest znanie dokładnego terminu porodu , 15 minut i dzidzia na świecie, brak zmęczenia wielogodzinnymi skurczami , parciem itp.
Ja natomiast bardzo chciałam urodzić naturalnie i dupa z tego. Najważniejsze, że maleńka będzie na świecie.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:To ja nawet bez ciąży tak gadam wyraźnie, że nawet pytania mi można zadawać i odpowiem
śmieję się, że zdradzić męża bym nie mogła bo bym mu o tym w nocy opowiedziała
kiedyś nawet telefon odebrałam przez sen i się z panem instruktorem na jazdy umówiłam ale następnego dnia o tym nie wiedziałam
Haha dobre, mój facet też tak czasami gada przez sen ale chyba kochanki nie ma bo zawsze o pracy gadashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
To z tego co pisze Ida mnie też boli spojenie ale ja myślałam, że ono jest jakoś wyżej. Mnie boli nie na środku kości tylko tak jakby bliżej warg sromowych
ej jak wypisuję takie rzeczy to marzę o forum zamkniętym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:09
Fasia, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:IDA dzięki za info. W pon mam wizytę i spytam gin czy mogę chodzić do szkoły rodzenia. Jeśli tak i jesli do 5 stycznia będę na chodzie to się wybiorę
A do labo chyba właśnie do LOMY pojadę na ta glukozę.
WERONIKA to mąż ma wesoło z Tobąniech Cię nagra inaczej bym nie uwierzyła