Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymój i kręci się strasznie po całym brzuchu, jednego dnia był raz po lewej głową w dół a 4 godziny później po prawej głową w górę
wczoraj na usg głowa w górze, dupka nisko za spojeniem łonowym moim
a i miałam Wam napisać, mój syneczek to na razie Wielka Stopakość udowa 3,6 mm a stopa...3,5mm - wiem już skąd te konkretne kopy
a szyjka długa na szczęście - 4,4cm ufff cieszę sięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:10
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A kiedy dziecko przekręca się główką na dół? Tuż przed porodem? Kiedy to się dzieje, że już tak zostaje? Pytanie do dzieciatych kobiet
moje jest aktualnie odwrotnie i jak mnie kopie gdzieś tam na dole to czasem boli.
Ida lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pisałam Wam ostatnio, że mąż mówi do synka Ragnar - bohater serialu o wikingach. No i to niby tak w żartach ale On serio o tym imieniu. No i teściowej też się Ragnarek podoba ! Oszaleję
shimmer_lip, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko Ida, w ciągu ostatnich 6 tygodni potafią się dopiero przekręcić i to tez prawidłowo, teraz mają jeszcze tyle miejsca, że sobie pływają
i dobrze, niech ćwiczą mięśniaki i się wzmacniają
Ida, Ida, Fasia, shimmer_lip, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Hello jeszcze sie czlowiek porzadnie nie obudzil a jyz go obgaduja co Fasia ???? Hihigh noco ja poradzę ze ta chalka mnie omamila bez reszty : p . Mnie od rana wkurzyl kurier oczywiscie dpd , dzwoni glupek przed 8 ze o 15 u mnie bedzie no zesz Ty....no ale zasnelam jeszcze, jego szczęście.
KasiaKdobrze ze sytuacja z cora juz opanowana, moj tez ma duuuuze stopy, na ostatnim usg tak smiesznie to wyglada.
Fasia ja mam ta sama sytuacje z imieniem Leon, maz i tesciowa zachwyceni narazie czekamaz im sie znudziKasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny pisałam Wam ostatnio, że mąż mówi do synka Ragnar - bohater serialu o wikingach. No i to niby tak w żartach ale On serio o tym imieniu. No i teściowej też się Ragnarek podoba ! Oszaleję
jak ja wymyśliłam Rydygiera to się większość ludzi w głowę pukała ale szwagier, który kocha zamki, rycerzy i ogólnie historię był zachwycony
-
BAMBI ale ta chałka była pyyyszna ! I synkowi posmakowała, bo kopał całkiem mocno
A Leon to normalne imię w Polsce, a Ragnar? W skandynawii też normalne ale w naszym kraju ..
Zdziwiona jestem, że się tesciowej spodobało, bo wiecie to takie nietypowe imię, a tu proszęRagnarek ogólnie jest spoko i nawet mnie to bawi jak mąż tak do brzuszka mówi i może gdybyśmy w PL nie mieszkali no ale nie wiem .. nie mam przekonania
aczkolwiek do nazwiska pasuje
SHIMMER ale Ty tego Rydygiera to na serio czy dla jaj? BO mój mąż o Ragnarku tak na poważnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:57
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
A wziął go stąd :
Ragnar Lothbrok był legendarnym nordyckim władcą i bohaterem z ery wikingów, który stał się znany jako łupieżca Anglii i Francji oraz ojciec wielu słynnych wojownikówBambi85, hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:A wziął go stąd :
Ragnar Lothbrok był legendarnym nordyckim władcą i bohaterem z ery wikingów, który stał się znany jako łupieżca Anglii i Francji oraz ojciec wielu słynnych wojowników
A mi się Ragnar naprawdę podobaFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:BAMBI ale ta chałka była pyyyszna ! I synkowi posmakowała, bo kopał całkiem mocno
A Leon to normalne imię w Polsce, a Ragnar? W skandynawii też normalne ale w naszym kraju ..
Zdziwiona jestem, że się tesciowej spodobało, bo wiecie to takie nietypowe imię, a tu proszęRagnarek ogólnie jest spoko i nawet mnie to bawi jak mąż tak do brzuszka mówi i może gdybyśmy w PL nie mieszkali no ale nie wiem .. nie mam przekonania
aczkolwiek do nazwiska pasuje
SHIMMER ale Ty tego Rydygiera to na serio czy dla jaj? BO mój mąż o Ragnarku tak na poważniea najlepsze jest to, że pod koniec mi też się zaczęło podobać
ale nie skrzywdziłabym tak dziecka
ja się cały czas zastanawiam czy małej tą Barbarą nie skrzywdzę
a Ragnar... no wybacz ale nie
może gdybyście gdzieś w Szwecji mieszkali
ale w Polsce trochę lipa
-
BAMBI ano brzmi fajnie
serio!
ADK wiem własnie i mąż sie ucieszył, że jednak się komuś podobaNo ale ja jakos przekonania nie mam .. tzn podoba mi się ale nie wiem czy bym chciała żeby mój syn nosił takie imię .. No nic zobaczymy
ale dobrze wiedzieć, że nie jest to jakies kosmiczne imię skoro chociaz jednej z Was się podobadzięki ADK
SHIMMER no właśnie - może w Szwecji to tak ale w PL to chyba nie do końca, nie mam przekonania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 11:02
-
Bambi85 wrote:Taaaa Leon Zawodowiec, maz co prawda ma wiecej, nieco lepszych skojarzen ale coz tego: p.
Fasia to moze na drugie... Julian Ragnar to brzmi dumnienie Leon tylko Leo i Leo mi się bardziej podoba
nie wspomnę o koleżance z synkiem Lwem
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Wyobraź sobie co by to dziecko miało w szkole
Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach gdzie dzieci mają naprawdę czasem kosmiczne imiona Ragnar nie byłby jakims zjawiskiemmały Ragi dla kolegów
A Basia jest suuuuper! Piękne imię!Hela85, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Wyobraź sobie co by to dziecko miało w szkole
Jakoś nie wydaje mi się, żeby miało gorzej niż "aneta skarpeta" czy coś podobnego. Oczywiście wszystko zależy od środowiska ale przy obecnie popularnych imionach nie wyróżniałby się jakos specjalnie. Nie brzmi śmiesznie, nie jest obraźliwe... ale nie mówię, że bym tak nazwała dziecko.Fasia lubi tę wiadomość