Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FASIA ale na tym etapie glukozę mierzy się z krwi
a nie myślałaś aby zostać u tego na nfz skoro wszystko macie takie drogie??? przecież tera możesz iść do kogoś innego a tamten jak wróci to będziesz do niego chodziła???
gdyby u mnie wizyta kosztowała 200zł na pewno została bym na nfz bo gość fajny:)
ale z racji że prywatny wie o mnie więcej i bierze 100zł to chodzę do niego i jestem bardzo zadowolona. -
Robotka serio z krwi ? Nie muszę pić tego świństwa ? Chwała Ci Panie !
poprawiłaś mi humor
Nie chcę chodzić do lekarza na nfz. Zraziłam się do wszystkich u których byłam u mnie w mieście. Przez lata wszyscy mnie olewali. Teraz mam lekarza z powołania, cudowną kobietę, która również zawsze wszystko pamięta, nie muszę się nawet przedstawiaćMąż nie chce abym chodziła gdziekolwiek indziej pomimo iż tu muszę płacić za wizyty. To dzięki niej jestem teraz w ciąży, po 4 miesiącach leczenia ..
Póki co za usg płaciłam 50zł. Teraz jak jestem w ciąży wizyta będzie kosztować między 100-150zł więc chyba też jakoś mega drogo nie jest. Tym bardziej, że pewnie będę jeździć raz na miesiąc.
Obdzwoniłam wszystkie przychodnie ginekologiczne w mieście. Terminy na październik lub listopad na nfzPodziękuję i zapłacę, wyjścia nie mam
-
Fasia wrote:Najgorsze będzie badanie glukozy .. Na samą myśl o słodkim mnie ciągnie na wymioty .. Nie jestem w stanie wytrzymac 10min po przebudzeniu bez jedzenia ... Nie dam rady chyba
Ja pojechałam na badanie krwi rano na 07:00 i powiedziałam paniom, że muszą mnie szybko obsłużyć bo robię się głodna, a to może się źle skończyć.
Zaraz po tym zjadłam banana i przeżyłam.Idź raniutko, a wieczorem zjedz porządną kolację.
natt, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja juz po wizycie, na szczescie dobre wieści, serduszko pieknie bije, raczki nozki sa takze:), mierzy 17,9mm i jednak wiek ciazy mlodszy o tydzien, czyli z usg na 8w2d, termin z usg na 12.04.2014
na razie nie mieniam suwaczku z wiekiem ciazy zobacze jak na nastepnej wizycie będzie, a mam 22.09 to tak odznaczcie:)
kazala tez mi sie zapisac na badanie genetyczne to musze sie umowic jutro do bialegostoku:)
to tyle:)
jestem szczesliwa i juz:)i cisnienie mam niskie wiec dlatego taka oslabiona jestem i na badania krwi i mocz mam skierowanie:)
Fasia, Ewelcia, haneczka, Ulka84, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:KRYSTI ale mi narobiłaś smaka na cacao i ciacho:D:D
co ja mam poradzić na to że jestem głodna, jem, np teraz dwie małe bułeczki zamiast jednej mimo że dobrze wiem ze to dla mnie za dużo, i potem wymiotuje? jak to zatrzymać??
jak opowiedziałam wczoraj lekarzowi jak się czuję to się uśmiechnął i powiedział że to akurat jest dobry objaw:D) ja lubię fajne takie soft ubrania
i do domu przyszłam i biorę moją psinkę na spacerek po drodze loda sobie kupie mmmm:)))) wrócę do domu wzięło mnie na placki ziemniaczane ze śmietaną i dzis to na obiad zupy nie robie bo mam ochotę zjeść placka zwykłego ze śmietaną
)dawno nie jadłam ,. Jak mam przytyć to przytyje nie unikne tego i tak z 7 10 kg bede musiała przytyć by lekarze pózniej nie gadali ze anemię mam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:29
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Hej
ja juz po wizycie, na szczescie dobre wieści, serduszko pieknie bije, raczki nozki sa takze:), mierzy 17,9mm i jednak wiek ciazy mlodszy o tydzien, czyli z usg na 8w2d, termin z usg na 12.04.2014
na razie nie mieniam suwaczku z wiekiem ciazy zobacze jak na nastepnej wizycie będzie, a mam 22.09 to tak odznaczcie:)
kazala tez mi sie zapisac na badanie genetyczne to musze sie umowic jutro do bialegostoku:)
to tyle:)
jestem szczesliwa i juz:)i cisnienie mam niskie wiec dlatego taka oslabiona jestem i na badania krwi i mocz mam skierowanie:) -
Krysti a jak przytyjesz więcej???
zakładam że przytyjesz:D 7-10 kg to raczej nie możliwe ale oczywiście bede trzymać kciuki żeby tyle było ile chcesz:D
choć obstawiam że będzie więcej na liczniku:D
placki ziemniaczane:D nie no zachcianki na całego:P
ja puki co śliwki pałaszuję, już mnie brzuch boli ale mdłości za to nie mam wielkich:D
IWONKA super wieści:D gratuluję tego pięknego widoku:D no i cieszę się że wszystko z dzidzią w porządeczku:DKrysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Jat ez jem co mam sobie żałować jak potrzebuje zjeść to jem byłam piłam się zamiast ciasta bułkę z serem i kurczakiem pyszną zjadłam na ciepło mmm pycha t,kupiłam super bluzkę
) ja lubię fajne takie soft ubrania
i do domu przyszłam i biorę moją psinkę na spacerek po drodze loda sobie kupie mmmm:)))) wrócę do domu wzięło mnie na placki ziemniaczane ze śmietaną i dzis to na obiad zupy nie robie bo mam ochotę zjeść placka zwykłego ze śmietaną
)dawno nie jadłam ,. Jak mam przytyć to przytyje nie unikne tego i tak z 7 10 kg bede musiała przytyć by lekarze pózniej nie gadali ze anemię mam .
Kobieto, skąd Ty masz tyle energii?!Ja dzisiaj nie wyszłam dalej jak do piwnicy po słoik pomidorów na zupę. Leje deszcz, a mnie mdli cały dzień i nie mam na nic siły ani ochoty. Taki marazm...
Fajny temat z tymi obiadami, bo właśnie się zastanawiałam jak zrobić coś z niczego, żeby nie musieć wychodzić z domu.Odgapiam pomysł z jajkami sadzonymi, do tego ziemniaki i suróweczka z pomidorów plus pomidorowa oczywiście. Teraz sezon, to mam z ogródka.
Krysti lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Też tak mam! Najgorzej w pracy. Wtedy mówię, że lecę do kibelka a tak naprawdę lecę do szafki w której mam chociaż suchą bułkę. Zazwyczaj mały kęs pomaga.
Krysti lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Kobieto, skąd Ty masz tyle energii?!
Ja dzisiaj nie wyszłam dalej jak do piwnicy po słoik pomidorów na zupę. Leje deszcz, a mnie mdli cały dzień i nie mam na nic siły ani ochoty. Taki marazm...
Fajny temat z tymi obiadami, bo właśnie się zastanawiałam jak zrobić coś z niczego, żeby nie musieć wychodzić z domu.Odgapiam pomysł z jajkami sadzonymi, do tego ziemniaki i suróweczka z pomidorów plus pomidorowa oczywiście. Teraz sezon, to mam z ogródka.
może to przez tą słoneczną pogodę
. Ja jestem energiczna bardzo lubię spacerować i zwiedzać podróżować psa mam takiego ze ahhh przy tym psie raczej w domu nie siedzę bo to energiczny pies i tez musi się wybiegać
ah kobietki ja sie super mam pół butli wody wypiłam jak przyszłam ze spaceru teraz i znów ide do sklepu bo ziemniaki muszę kupic
))
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja robiłam już ponad 2 tygodnie temu
Pisałam ileś stron wcześniej.
grupa krwi
cukier
mocz
morfologia
WR
HIV
Toxo IgM
Toxo IgG
na nast wizytę już tylko moczWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie remont caly czas masakra ... Z checią bym pojechala na ten okres gdzieś ahh. Dziewczyny dzis pytalam się o prace charytatywną dla chorych na raka W domu nudze się a innym mozna pomagać charytatywnie tu w Szkocji jest nadzieja ze pojde do sklepu pracowac charytatywnie
fajnie jakis kontakt z ludzmi mam wypelnic aplikacje i wyznaczyc godziny w ktorych chce pracować fajnie blisko domu
))