Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka - jasne że widok fajny
był już taki malutki człowieczek i sobie pływał
póki co ma dużo miejsca, więc może
ogólnie moja wczorajsza wizyta była błyskawiczna... najpierw ogólnie pytania jak się czuję co się działo przez ostatnie 3 tyg... później pobrała do cytologii, a następnie usg, które było bardzo szybkie, zobaczyliśmy całą dzidzie, słyszeliśmy serduszko, też był widok 3D, niestety dzidzia pokazywała cały czas pupę albo plecki, więc średnie zdjęcie jest, ale jest
wiem że na następnej wizycie będzie dużo więcej
Robotka1, Angela89 lubią tę wiadomość
-
MoNa_2603 wrote:Dziewczyny jak zakończyć ciążę na belly? Niestety u mnie się nie powiodło
Drugi tydzień w szpitalu...wczoraj po wielu badaniach zdiagnozowano ciążę pozamaciczną i dostałam zastrzyk
Coś okropnego ;( Wolałabym poronić
Mona jak to po wielu badaniach? To tego nei widac od razu ze zarodek w zlym miejscu jest?
Mialas jakies objawy? Ktory to tydzien byl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:53
-
nick nieaktualny
-
Fajne wieści dziewczyny przynosicie z tych swoich wizyt
Ja jutro mam swoją pierwszą i się nie mogę doczekać. Może to śmieszne ale ponieważ wciąż nie mogę uwierzyć, że faktycznie jestem w ciąży a miałam dzisiaj tak okropny koszmar z tym związany, że obudziłam się zlana potem i walącym sercem to poleciałam zrobić sobie z samego rana zwykłego sikańca. Widok tych dwóch grubaśnych czerwonych krech poprawił mi humor
Bo w sumie to sikańce robiłam przed betą i ledwo co wtedy wychodził a dzisiaj od razu bez czekania. Ale satysfakcja
-
Robotka1 wrote:Justyś powiedz mi ile jest kwietniowek ogółem??
ale z tego aż 9 nie ma uzupełnione nic po za nick
właśnie umówiłam się na to genetyczne usg na 29.09ech jeszcze 26 dni aby zobaczyć maluszka... strasznie długo
-
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać i oficjalnie dołączyć do kwietniówek 2015
. Dodatni test ciążowy niezmiernie ucieszył nas już 6 sierpnia, potem trochę czasu na oswojenie się z nową rzeczywistością a teraz postanowiłam zajrzeć tutaj i do Was dołączyć
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 12:20
Fasia, Ewelcia, Robotka1, Justinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!
Ale mam zaległości po kilku dniach.....Musze nadrobić ale nieodniose się do wszystkiego bo i tak nie będę w stanie napisać tyle naskrobalycie:-)
Dziewczyny martwie sie bo u mnie zero objawów!!Ta ciąże znosze wyjątkowo dobrze!!
Zero mdłości,bólu piersi,sennosci-wrecz przeciwnie mogę s ie z Wami podzielić dobra energia!!!
Nawet poprzednie ciąże nie były takie jak ta!!,
Jeżeli nadal tak bedzie to mogę powiedzieć ze akurat ta ciąża mi mega słuzy!!
I przez brak tych typowych objawów martwie się ze cos jest nie tak!!!!
Miłego dnia.
A która z Was ma dziś wizytę??. -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe Krysti na początku chcę powiedzieć że masz mega brzuch!!
nie no to żarcik:D
wyglądasz rzeczywiście jakbyś się leciutko objadła bo rozumiem że wcześniej miałaś płaściutki brzuszek:)
ja to nie mam takiej drobnej budowy więc zanim się pochwalę brzuchem to jeszcze minie trochę czasu;) choć już dla mnie spodnie ciążowe to wybawienie:D
a jak założę obcisłą bluzkę to już w ogóle.
ale tak czy tak brzuch bardzo ładny:)
powiem Ci tak:) sądząc po pierwszej ciąży swojej i w ogóle innych dziewczyn to jeszcze trochę minie zanim pokaże Ci się taki stricte ciążowy bębolek:D
JUSTIIII gratuluję super wizyty:D hihi widzisz? będziemy się pilnować z wizytą za to hehe:D jedna po drugiej:D
fajny widok na usg prawda??
ja mam zdjęcie dla Was ale poczekam do południa jak mi z biura wszyscy wyjdą żebym sobie je mogła spokojnie zeskanować i wrzucić na komputer:)
ja wczoraj też miałam jakiś zdechły dzień, zmęczenie mi dawało w kość. dziś nie lepiej, od rana zmęczenie, dobrze że choć mdłości rano nie mam:D ale założę się że to do pierwszego posiłku:P
wczoraj dwa hafty poszły;/ ehhhh)ale to juz brzusio rośnie i zanim zrobi się okrągły minie sporo czasu .hihi
-
Ewelcia wrote:Fasia ja już mam założoną od czwartku kartę ciąży ale mój gin chyba się pospieszył
Dziewczyny jak często można robić usg? Kolejną wizytę mam za 3 tyg i tak myślę żeby jeszcze gdzieś wyskoczyć na nfz na podgląd dzidziulka
-
nick nieaktualny