Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Błagam nie dobijajcie mnie
Ja dzisiaj ledwo żyję... ma być jeszcze gorzej? Jej czemu prosiłam o te objawy.... "cofam"
)ani jednej chrostki na twarzy nic znikło wszystko
ale plecy mi doskwierają bolą wraz z piersiami ból okropny .W krzyżu mnie gnie boli cała dolna czesc pleców .
Mam nadzieje ze ból ustąpi .
-
Witam
miałam dziś wizytęi jestem zadowolona
widziałam swojego małego dzidziolka, jego rączki, nóżki, główkę i brzuszek
słyszałam pięknie bijące serduszko, a z mojego spadł kamień i jestem zdecydowanie spokojniejsza
ma całe 23 mm
kolejna wizyta 30.09 więc chyba wypada, że kolejny raz będę miała dzień po Robotce
mam też skierowanie na usg genetyczne + będą jakieś badania z krwi, podobno z usg pewność wykluczenia wad to 80% a dodatkowo z krwi daje 98% pewności... na szczęście to jest na nfz więc skorzystam
A i spadłam z wagi 0.5kg...
Na kolejną wizytę mam też szereg badań, ech morfologia, glukoza z krwi, OWA/VDRL, HBS AG, Toxo IgM IgG, CMV IgM IgG ufff ciekawe ile zapłacęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 22:26
Krysti, malinka1984, Ewelcia, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, za info o badaniach.
Byłam w poniedziałek zrobić te 5, które miałam zlecone i chyba mi z 3 strzykawki pobrała (nie wiem dokładnie, bo nie patrzyłam). Nawet przy jednym badaniu mi się słabo robi ale teraz to az się położyć musiałam, bo się jak mysz spociłam, tragedia jakaś. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, najbardziej to się tego cukru boję, bo pożeraczem słodkiego jestem. Jutro zobaczę bo dzisiaj nie miałam za bardzo siły iść wyników odebrać. Ledwo do sklepu dotarłam zakupy zrobić, taka jakaś śnięta jestem. ;_; Niby mdłości nie mam, zgaga leciutka, zmęczona nie jestem a czuję się jak ledwo żywa. Chyba wszystkie, oprócz Krysti, dzisiaj taki dzień mamy. :9
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Dziękuję dziewczyny, za info o badaniach.
Byłam w poniedziałek zrobić te 5, które miałam zlecone i chyba mi z 3 strzykawki pobrała (nie wiem dokładnie, bo nie patrzyłam). Nawet przy jednym badaniu mi się słabo robi ale teraz to az się położyć musiałam, bo się jak mysz spociłam, tragedia jakaś. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, najbardziej to się tego cukru boję, bo pożeraczem słodkiego jestem. Jutro zobaczę bo dzisiaj nie miałam za bardzo siły iść wyników odebrać. Ledwo do sklepu dotarłam zakupy zrobić, taka jakaś śnięta jestem. ;_; Niby mdłości nie mam, zgaga leciutka, zmęczona nie jestem a czuję się jak ledwo żywa. Chyba wszystkie, oprócz Krysti, dzisiaj taki dzień mamy. :9
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 23:29
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dzien dobry!
Dziwwczyny czy Wy tez macie taki..hmm..to nie jest bol ale takie uczucie ciezkiego brzuszka? Na poczatku myslalam ze to wzdecia ale to chyba nie to.. doslownie caly czas mam takie uczucie jakby ktos mi przyczepil brzuch.. jest to bardzo uciazliwe.. i juz sie martwie ze cos jest moze nie tak.. nawet nie potrafie wytlumaczyc o co dokladnie mi chodzi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 07:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe Krysti na początku chcę powiedzieć że masz mega brzuch!!
nie no to żarcik:D
wyglądasz rzeczywiście jakbyś się leciutko objadła bo rozumiem że wcześniej miałaś płaściutki brzuszek:)
ja to nie mam takiej drobnej budowy więc zanim się pochwalę brzuchem to jeszcze minie trochę czasu;) choć już dla mnie spodnie ciążowe to wybawienie:D
a jak założę obcisłą bluzkę to już w ogóle.
ale tak czy tak brzuch bardzo ładny:)
powiem Ci tak:) sądząc po pierwszej ciąży swojej i w ogóle innych dziewczyn to jeszcze trochę minie zanim pokaże Ci się taki stricte ciążowy bębolek:D
JUSTIIII gratuluję super wizyty:D hihi widzisz? będziemy się pilnować z wizytą za to hehe:D jedna po drugiej:D
fajny widok na usg prawda??
ja mam zdjęcie dla Was ale poczekam do południa jak mi z biura wszyscy wyjdą żebym sobie je mogła spokojnie zeskanować i wrzucić na komputer:)
ja wczoraj też miałam jakiś zdechły dzień, zmęczenie mi dawało w kość. dziś nie lepiej, od rana zmęczenie, dobrze że choć mdłości rano nie mam:D ale założę się że to do pierwszego posiłku:P
wczoraj dwa hafty poszły;/ ehhhhJustinka, Krysti lubią tę wiadomość