Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Bambi też bym wolała dłuzszą tą szyjkę zwłaszcza jak któraś z Was napisała, że ma 5 cm :( do wtorku mam nadzieję jakoś dociepać. Teraz biorę maglek b6 i liczę, ze się poprawi :)
    A wizyta u fryzjera to genialny pomysł :) ja dziś też trochę odnowy biologicznej sobie robię :)
    Nie npo tak to spokojnie doczekasz, ale chodzilo mi ze jakby te skurcze/ napinania brzucha sie powtarzaly tak czesto jak kiedys pisalas jednego dnia,
    No mam nadzieje ze ten fryzjer to dobry pomysl i ze juz po tez bede miala dobry humor a nie szukala jakiejs czapki :P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie karuzele nie podobaja bo graca :P dziecko i tak jest "slepe" wiec co on tam bedzie widzial :P ale bdde robic z filcu imie nad lozeczko czy tam gdzies bo widzialam na necie takie szyte... ale szyc mi sie nie chce :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Nie npo tak to spokojnie doczekasz, ale chodzilo mi ze jakby te skurcze/ napinania brzucha sie powtarzaly tak czesto jak kiedys pisalas jednego dnia,
    No mam nadzieje ze ten fryzjer to dobry pomysl i ze juz po tez bede miala dobry humor a nie szukala jakiejs czapki :P
    A to tak, tak. Ja się co prawda boję szpitala straszliwie ale gdyby mi się taki dzień powtórzył to polecę na bank. A tak poza tym to jak człowiek jest w pierwszej ciąży to strasznie ciężko jest się połapać w tych bólach i ciągnięciach. Łatwo pomylić skurcz z takim naciąganiem skóry od środka (jak się moje łbem ociera o mój pępek od środka). W drugiej będę mądrzejsza :)
    A czapeczka nie będzie potrzebna :D

Bambi85 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, uciekam bo mieszkanie samo się nie ogarnie :D

nick nieaktualny, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Mnie sie karuzele nie podobaja bo graca :P dziecko i tak jest "slepe" wiec co on tam bedzie widzial :P ale bdde robic z filcu imie nad lozeczko czy tam gdzies bo widzialam na necie takie szyte... ale szyc mi sie nie chce :D

Mi też się nie chce szyć :D na szczęście chrzestna maluszka będzie takie pierdołki mu robić, więc ja nie muszę :D

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    ok, uciekam bo mieszkanie samo się nie ogarnie :D
    Nieeee???a ja swojemu daje jeszcze szanse ;)

SHIMMER ja tez sie boje szpitala, naprawde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:11

Ewelcia, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Nieeee???a ja swojemu daje jeszcze szanse ;)

Ja też :D liczę głośno do dziesięciu!
    raz....

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa.....

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    dwa.....
    Na zawołanie to jest woda w kranie :D daj mieszkaniu szansę :D

Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej wstałam :) haha Moj Ignaś mnie z kopał tak ze mi brzuch skakał haha on aktywniejszy jak byl łobuz :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie nie ma sensu sprzątać... o 16 odbieram z przedszkola córkę koleżanki i zostaje u mnie do wieczora. Jak zaczną zabawę z moim synem to będę miała Armagedon :D

shimmer_lip, Bambi85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jej wstałam :) haha Moj Ignaś mnie z kopał tak ze mi brzuch skakał haha on aktywniejszy jak byl łobuz :D

Mój to samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece pod prysznic :) uh spanie to ja mam bym spala tylko :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TZ jak wróci z pracy to powiem, że sprzątałam tylko dzieci zrobiły bałagan ;)

shimmer_lip, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti jak ja Ci zazdroszczę tego spania :D ja do 4 spałam bo mnie biodro obudziło a jak się już obudziłam to pies chciał się ze mną pomiziać a potem Baśka mi nie dała zasnąć :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój to samo :)
    Tez cię kopie jak szalony ,myslalam ze z wiekiem ciazy są one mniejsze a tu na odwrót ze az brzuch skacze golym okiem widac :) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Krysti jak ja Ci zazdroszczę tego spania :D ja do 4 spałam bo mnie biodro obudziło a jak się już obudziłam to pies chciał się ze mną pomiziać a potem Baśka mi nie dała zasnąć :D
    Nie ma co zazdroscic ja rano wstaje tez ale problemu z zasnieciem nie mam na szczescie .Ignaś się urodzi spania malo bedzie takze nadrabiam teraz poki mogę:D

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Tez cię kopie jak szalony ,myslalam ze z wiekiem ciazy są one mniejsze a tu na odwrót ze az brzuch skacze golym okiem widac :) haha

Dzisiaj to się wystraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieje. Mały takie akrobacje robił w brzuchu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    TZ jak wróci z pracy to powiem, że sprzątałam tylko dzieci zrobiły bałagan ;)
    Przetrzyj kurze i git :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Przetrzyj kurze i git :)

Wczoraj wycierałam, dziś nic nie robie :D obiad tylko ugotuję.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

‹‹ 1442 1443 1444 1445 1446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ