X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Bambi też bym wolała dłuzszą tą szyjkę zwłaszcza jak któraś z Was napisała, że ma 5 cm :( do wtorku mam nadzieję jakoś dociepać. Teraz biorę maglek b6 i liczę, ze się poprawi :)
    A wizyta u fryzjera to genialny pomysł :) ja dziś też trochę odnowy biologicznej sobie robię :)
    Nie npo tak to spokojnie doczekasz, ale chodzilo mi ze jakby te skurcze/ napinania brzucha sie powtarzaly tak czesto jak kiedys pisalas jednego dnia,
    No mam nadzieje ze ten fryzjer to dobry pomysl i ze juz po tez bede miala dobry humor a nie szukala jakiejs czapki :P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie karuzele nie podobaja bo graca :P dziecko i tak jest "slepe" wiec co on tam bedzie widzial :P ale bdde robic z filcu imie nad lozeczko czy tam gdzies bo widzialam na necie takie szyte... ale szyc mi sie nie chce :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Nie npo tak to spokojnie doczekasz, ale chodzilo mi ze jakby te skurcze/ napinania brzucha sie powtarzaly tak czesto jak kiedys pisalas jednego dnia,
    No mam nadzieje ze ten fryzjer to dobry pomysl i ze juz po tez bede miala dobry humor a nie szukala jakiejs czapki :P
    A to tak, tak. Ja się co prawda boję szpitala straszliwie ale gdyby mi się taki dzień powtórzył to polecę na bank. A tak poza tym to jak człowiek jest w pierwszej ciąży to strasznie ciężko jest się połapać w tych bólach i ciągnięciach. Łatwo pomylić skurcz z takim naciąganiem skóry od środka (jak się moje łbem ociera o mój pępek od środka). W drugiej będę mądrzejsza :)
    A czapeczka nie będzie potrzebna :D

Bambi85 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, uciekam bo mieszkanie samo się nie ogarnie :D

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Mnie sie karuzele nie podobaja bo graca :P dziecko i tak jest "slepe" wiec co on tam bedzie widzial :P ale bdde robic z filcu imie nad lozeczko czy tam gdzies bo widzialam na necie takie szyte... ale szyc mi sie nie chce :D

Mi też się nie chce szyć :D na szczęście chrzestna maluszka będzie takie pierdołki mu robić, więc ja nie muszę :D

Amy lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    ok, uciekam bo mieszkanie samo się nie ogarnie :D
    Nieeee???a ja swojemu daje jeszcze szanse ;)

SHIMMER ja tez sie boje szpitala, naprawde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:11

Ewelcia, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Nieeee???a ja swojemu daje jeszcze szanse ;)

Ja też :D liczę głośno do dziesięciu!
    raz....

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa.....

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    dwa.....
    Na zawołanie to jest woda w kranie :D daj mieszkaniu szansę :D

Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej wstałam :) haha Moj Ignaś mnie z kopał tak ze mi brzuch skakał haha on aktywniejszy jak byl łobuz :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie nie ma sensu sprzątać... o 16 odbieram z przedszkola córkę koleżanki i zostaje u mnie do wieczora. Jak zaczną zabawę z moim synem to będę miała Armagedon :D

shimmer_lip, Bambi85, Krysti, Hela85, Robotka1, Amy lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jej wstałam :) haha Moj Ignaś mnie z kopał tak ze mi brzuch skakał haha on aktywniejszy jak byl łobuz :D

Mój to samo :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece pod prysznic :) uh spanie to ja mam bym spala tylko :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TZ jak wróci z pracy to powiem, że sprzątałam tylko dzieci zrobiły bałagan ;)

shimmer_lip, Hela85, Krysti, Bambi85, liloe, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti jak ja Ci zazdroszczę tego spania :D ja do 4 spałam bo mnie biodro obudziło a jak się już obudziłam to pies chciał się ze mną pomiziać a potem Baśka mi nie dała zasnąć :D

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój to samo :)
    Tez cię kopie jak szalony ,myslalam ze z wiekiem ciazy są one mniejsze a tu na odwrót ze az brzuch skacze golym okiem widac :) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Krysti jak ja Ci zazdroszczę tego spania :D ja do 4 spałam bo mnie biodro obudziło a jak się już obudziłam to pies chciał się ze mną pomiziać a potem Baśka mi nie dała zasnąć :D
    Nie ma co zazdroscic ja rano wstaje tez ale problemu z zasnieciem nie mam na szczescie .Ignaś się urodzi spania malo bedzie takze nadrabiam teraz poki mogę:D

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Tez cię kopie jak szalony ,myslalam ze z wiekiem ciazy są one mniejsze a tu na odwrót ze az brzuch skacze golym okiem widac :) haha

Dzisiaj to się wystraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieje. Mały takie akrobacje robił w brzuchu...

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    TZ jak wróci z pracy to powiem, że sprzątałam tylko dzieci zrobiły bałagan ;)
    Przetrzyj kurze i git :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Przetrzyj kurze i git :)

Wczoraj wycierałam, dziś nic nie robie :D obiad tylko ugotuję.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

‹‹ 1442 1443 1444 1445 1446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ