Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Bambi też bym wolała dłuzszą tą szyjkę zwłaszcza jak któraś z Was napisała, że ma 5 cm
do wtorku mam nadzieję jakoś dociepać. Teraz biorę maglek b6 i liczę, ze się poprawi
A wizyta u fryzjera to genialny pomysłja dziś też trochę odnowy biologicznej sobie robię
No mam nadzieje ze ten fryzjer to dobry pomysl i ze juz po tez bede miala dobry humor a nie szukala jakiejs czapki -
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Nie npo tak to spokojnie doczekasz, ale chodzilo mi ze jakby te skurcze/ napinania brzucha sie powtarzaly tak czesto jak kiedys pisalas jednego dnia,
No mam nadzieje ze ten fryzjer to dobry pomysl i ze juz po tez bede miala dobry humor a nie szukala jakiejs czapki
A czapeczka nie będzie potrzebnaBambi85 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Mnie sie karuzele nie podobaja bo graca
dziecko i tak jest "slepe" wiec co on tam bedzie widzial
ale bdde robic z filcu imie nad lozeczko czy tam gdzies bo widzialam na necie takie szyte... ale szyc mi sie nie chce
Mi też się nie chce szyćna szczęście chrzestna maluszka będzie takie pierdołki mu robić, więc ja nie muszę
Amy lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:ok, uciekam bo mieszkanie samo się nie ogarnie
SHIMMER ja tez sie boje szpitala, naprawdeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:11
Ewelcia, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Krysti jak ja Ci zazdroszczę tego spania
ja do 4 spałam bo mnie biodro obudziło a jak się już obudziłam to pies chciał się ze mną pomiziać a potem Baśka mi nie dała zasnąć
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Tez cię kopie jak szalony ,myslalam ze z wiekiem ciazy są one mniejsze a tu na odwrót ze az brzuch skacze golym okiem widac
haha
Dzisiaj to się wystraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieje. Mały takie akrobacje robił w brzuchu...Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny