X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dzisiaj to się wystraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieje. Mały takie akrobacje robił w brzuchu...
    A masz takie uczucie jak by się wyginał nózkami i rączkami jak motylek ja tak mam ostatnio tez w panike wpadlam bo nie przyjemne bylo to jego wiercenie ,obracał się i czuc bylo bardzo .Na calym brxuchu juz smiga czuje wszedzie kopy ruchy nawet pod zebrami kopie.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A masz takie uczucie jak by się wyginał nózkami i rączkami jak motylek ja tak mam ostatnio tez w panike wpadlam bo nie przyjemne bylo to jego wiercenie ,obracał się i czuc bylo bardzo .Na calym brxuchu juz smiga czuje wszedzie kopy ruchy nawet pod zebrami kopie.

Też tak mam, tylko że mój mały jest poprzecznie ułożony i mi boki strasznie rozpycha.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANeczka a czujesz takie podskakiwanie w brzuchu :D bo ja tak haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide pod prysznic bo mi znow się nie bedzie chcialo jak wczoraj :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój trzylatek zażyczył sobie od Mikołaja Transformersa.... Myślałam, że dzieci później zaczynają wydziwiać... Już TZ dziś mu kupi i się schowa do świąt.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:50

Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    ANeczka a czujesz takie podskakiwanie w brzuchu :D bo ja tak haha

Nie wiem co masz Ty, ale u mnie się czkawka w brzuszku zaczęła. 2-3 razy na dzień

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie wiem co masz Ty, ale u mnie się czkawka w brzuszku zaczęła. 2-3 razy na dzień
    Ja mam tak jak iloe pisze jak u niej takie podskoki jak pileczka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to czkawka jest ja niewiem bo to pierwsze dxiecko nie potrafie czkawki odruznic :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moze to czkawka jest ja niewiem bo to pierwsze dxiecko nie potrafie czkawki odruznic :D

jak to jest takie rytmiczne podskakiwanie to pewnie czkawka. Później jak dzidzia będzie większa to jeszcze lepiej idzie to wyczuć. Nie będziesz miała wątpliwości.

Krysti lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 06:24

Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne:)

Byłam dziś na usg połówkowym i dziewczynce nic nie wyrosło z czego bardzo się cieszę:) Waży 500g i wydaje się wszystko ok. A w nocy miałam przeprawę. Śniła mi się nerwowa sytuacja w pracy, obudziłam się a tu potężny ból z prawej strony tak jak wzgórek i prawa pachwina. Myślałam że coś bardzo złego się dzieje ale to prawdopodobnie nerwoból był, bo szybko przeszło a szyjka jest ok i wg usg nic złego się nie dzieje.

Ja kupiłam dzieciom w mojej rodzinie ciuszki i na życzenie taką lalkę wróżkę ze skrzydełkami.

liloe, Ewelcia, shimmer_lip, Anka1501, Eweliśka, CzaryMary, Angela89, MartaAlvi, Fasia, Krysti, Ida, KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, jeszcze trochę i Twój M sam zobaczy co maluchy z Twoim brzuchem robią :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiru riru sprzedałam sukienke ślubną:D:D
    jade dziś po łóżeczko:D
    o to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50201534/

tylko gałki wszystkie białe dokupię:D

Ewelcia, hwesta, Angela89, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam na sobie nowe spodnie z hm ciazowe,36 rozmiar i są takie na styk i mi przylegają do brzucha i mnie denerwują ze może Ale uciekają :p a jesteśmy w makro i nie mam jak sprawdzić :D wkręty ciążowe hehe:p

• Lali Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój trzylatek zażyczył sobie od Mikołaja Transformersa.... Myślałam, że dzieci później zaczynają wydziwiać... Już TZ dziś mu kupi i się schowa do świąt.

Moja nie ma jeszcze 3 lat i zazyczyla sobie "hupajnoge ":)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:25

Robotka1, Anka1501 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Robotka1, Angela89, Fasia lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA mnie moje rurki 38 rozmiar też uciskają na dole ale je lubie i czasem zakładam:P

lilioe ostatnio robiłam zajebisty piernik z przepisu chyba kwestia smaku, ja piernicze jaki wyrósł wysoki i taki"mokry" no niebo w gębie:) pierwszy mój piernik w życiu:D taki placek oczywiście:) w keksówce:) sycący że hej:) będę go robić może dzis:)

dobra jestem.
    u nas dobrze, ciśnienie lekko podwyższone z tentencją spadającą, pouciskali mnie w brzuchu ale miękko i młoda daje czadu więc kazali odpoczywać i w razie czego się zgłosić.

młodej przedłużono noszenie okularów o kolejny rok-a tak się cieszyła że nie będzie trzeba już nosić a jej jest ogólnie ładnie w okularkach:)
    jak mnie ktoś ma w grupie na FB to mam tam zdjęcia własnie młodej w okularach:)
    no i dostaliśmy na szkła nowe receptę bo te już przymaławe okularki:)

no i na zapalenie spojówki FLOXAL - będziemy się kropić wieczorem:)

uhh to tyle. idę coś w pracy ogarnąć bo mi urosła sterta:)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Robotka, czytałam o Twoim wypadku ehh uważaj trochę bardziej na siebie! bo będziemy musiały Cię kopnąć w dupę za karę!

Ja na wczorajszej wizycie dostałam opieprz od ginki. Bo nie po to ona mi wystawia zwolnienie żebym sprzątała w domu :( szyjka miękka, podobno "przepuszcza palec", także się otwiera :/ dziecko ułożone główkowo i pcha się ku dołowi.
    Jeśli nie chcę spędzić świąt w szpitalu z wizją pessara to mam się oszczędzać i niiiic nie robić. Także leżę od wczorajszego wieczora i zastanawiam się jak długo to potrwa :(
    Aaa no i jeszcze, żeby nie było za mało, to na łożysku mam jakieś tam pęcherzyki, które utrudniają dostarczanie tlenu i wartości odżywczych dziecku.
    Pocieszam się że chociaż wszystkie wymiary w normie, narządy ok.
    No ale nie ukrywałam, że troszkę mnie te wszystkie złe informacje podłamały :(

Ale cieszę się, że u dziewczyn, które miały dziś wizyty wszystko dobrze! :*

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
‹‹ 1443 1444 1445 1446 1447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ