Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Dzisiaj to się wystraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieje. Mały takie akrobacje robił w brzuchu...
-
Krysti wrote:A masz takie uczucie jak by się wyginał nózkami i rączkami jak motylek ja tak mam ostatnio tez w panike wpadlam bo nie przyjemne bylo to jego wiercenie ,obracał się i czuc bylo bardzo .Na calym brxuchu juz smiga czuje wszedzie kopy ruchy nawet pod zebrami kopie.
Też tak mam, tylko że mój mały jest poprzecznie ułożony i mi boki strasznie rozpycha.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Moze to czkawka jest ja niewiem bo to pierwsze dxiecko nie potrafie czkawki odruznic
jak to jest takie rytmiczne podskakiwanie to pewnie czkawka. Później jak dzidzia będzie większa to jeszcze lepiej idzie to wyczuć. Nie będziesz miała wątpliwości.Krysti lubi tę wiadomość
-
Cześć Piękne:)
Byłam dziś na usg połówkowym i dziewczynce nic nie wyrosło z czego bardzo się cieszęWaży 500g i wydaje się wszystko ok. A w nocy miałam przeprawę. Śniła mi się nerwowa sytuacja w pracy, obudziłam się a tu potężny ból z prawej strony tak jak wzgórek i prawa pachwina. Myślałam że coś bardzo złego się dzieje ale to prawdopodobnie nerwoból był, bo szybko przeszło a szyjka jest ok i wg usg nic złego się nie dzieje.
Ja kupiłam dzieciom w mojej rodzinie ciuszki i na życzenie taką lalkę wróżkę ze skrzydełkami.
liloe, Ewelcia, shimmer_lip, Anka1501, Eweliśka, CzaryMary, Angela89, MartaAlvi, Fasia, Krysti, Ida, KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Mój trzylatek zażyczył sobie od Mikołaja Transformersa.... Myślałam, że dzieci później zaczynają wydziwiać... Już TZ dziś mu kupi i się schowa do świąt.
Moja nie ma jeszcze 3 lat i zazyczyla sobie "hupajnoge "Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:25
Robotka1, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HWESTA mnie moje rurki 38 rozmiar też uciskają na dole ale je lubie i czasem zakładam:P
lilioe ostatnio robiłam zajebisty piernik z przepisu chyba kwestia smaku, ja piernicze jaki wyrósł wysoki i taki"mokry" no niebo w gębie:) pierwszy mój piernik w życiu:D taki placek oczywiście:) w keksówce:) sycący że hej:) będę go robić może dzis:)
dobra jestem.
u nas dobrze, ciśnienie lekko podwyższone z tentencją spadającą, pouciskali mnie w brzuchu ale miękko i młoda daje czadu więc kazali odpoczywać i w razie czego się zgłosić.
młodej przedłużono noszenie okularów o kolejny rok-a tak się cieszyła że nie będzie trzeba już nosić a jej jest ogólnie ładnie w okularkach:)
jak mnie ktoś ma w grupie na FB to mam tam zdjęcia własnie młodej w okularach:)
no i dostaliśmy na szkła nowe receptę bo te już przymaławe okularki:)
no i na zapalenie spojówki FLOXAL - będziemy się kropić wieczorem:)
uhh to tyle. idę coś w pracy ogarnąć bo mi urosła sterta:)KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Robotka, czytałam o Twoim wypadku ehh uważaj trochę bardziej na siebie! bo będziemy musiały Cię kopnąć w dupę za karę!
Ja na wczorajszej wizycie dostałam opieprz od ginki. Bo nie po to ona mi wystawia zwolnienie żebym sprzątała w domuszyjka miękka, podobno "przepuszcza palec", także się otwiera
dziecko ułożone główkowo i pcha się ku dołowi.
Jeśli nie chcę spędzić świąt w szpitalu z wizją pessara to mam się oszczędzać i niiiic nie robić. Także leżę od wczorajszego wieczora i zastanawiam się jak długo to potrwa
Aaa no i jeszcze, żeby nie było za mało, to na łożysku mam jakieś tam pęcherzyki, które utrudniają dostarczanie tlenu i wartości odżywczych dziecku.
Pocieszam się że chociaż wszystkie wymiary w normie, narządy ok.
No ale nie ukrywałam, że troszkę mnie te wszystkie złe informacje podłamały
Ale cieszę się, że u dziewczyn, które miały dziś wizyty wszystko dobrze! :*